Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Suomen Työterveyshoitajaliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Suomen Työterveyshoitajaliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu

Turvaa rakkaimpasi henkivakuutuksella. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti STHHL:n jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 9,87 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2021: 30-vuotias STHHL:n jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske ja osta

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Pyydä tarjous Osta verkosta Varaa aika Soita meille


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton palkkatyössä käyvät jäsenet.


Vastuuvakuutuksesta korvataan jäsenen työssään aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta hän on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Vakuutus on voimassa Suomessa.

Vakuutusmäärä on 100 000 €, omavastuu 100 €.


Vakuutuksesta korvataan vakuutetun lakimiehen käyttämisestä syntyneet välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet työ-, virka- tai toimeksiantosopimuksista aiheutuneissa riita-asioissa.
Vakuutuksesta korvataan myös vastapuolelle maksettavaksi tuomitut oikeudenkäyntikulut vakuutusmäärän puitteissa.
Vakuutusmäärä on 15 000 € vahinkotapahtumaa kohti. Omavastuu on 15 % korvattavista kuluista, kuitenkin vähintään 150 €.

Oikeusturvavakuutuksen käyttämisen edellytyksenä on liiton kirjallinen suostumus.

Vakuutusehdot E17 ja yllä kerrotut korvauspiiriä laajentavat erityisehdot yhdessä muodostavat vakuutuksen sisällön.
Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.


Turvaa rakkaimpasi uudella Turvassa-henkivakuutuksella

Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Eikä muuten maksa paljon!

Laske vaikka

Ota Liittokasko – parempaa saat hakea

Ammattiliiton jäsen, valitse ylivoimaisen kattava Liittokasko. Ammattiliiton jäsenenä saat siitä 10 % jatkuvan alennuksen.

Lue lisää ja osta

Mutkattomasti paras - Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 11. kerran

Turvalla on tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Turva on arvioitu jälleen ykköseksi EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimuksessa.

Lue lisää

TaskuTurvassa vakuutusturva kulkee aina mukanasi

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliitojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Lue lisää