Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Suomen Työterveyshoitajaliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Suomen Työterveyshoitajaliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu

Turvaa rakkaimpasi henkivakuutuksella. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti STTHL:n jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 9,87 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias STTHL:n jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske ja osta

Täyden kympin alennukset 10 % + 10 %

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen! Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Osta vakuutus

Turvassa et maksa turhasta

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Tutustu rahanarvoisiin etuihisi tarkemmin!


Tule Turvaan

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Sen on todistanut EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus jo peräti 11 kertaa. Liity sinäkin joukkoon!

Osta vakuutus Varaa aika Pyydä tarjousAmmatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton palkkatyössä käyvät jäsenet.


Vastuuvakuutuksesta korvataan jäsenen työssään aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta hän on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Vakuutus on voimassa Suomessa.

Vakuutusmäärä on 100 000 €, omavastuu 100 €.


Vakuutuksesta korvataan vakuutetun lakimiehen käyttämisestä syntyneet välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet työ-, virka- tai toimeksiantosopimuksista aiheutuneissa riita-asioissa.
Vakuutuksesta korvataan myös vastapuolelle maksettavaksi tuomitut oikeudenkäyntikulut vakuutusmäärän puitteissa.
Vakuutusmäärä on 15 000 € vahinkotapahtumaa kohti. Omavastuu on 15 % korvattavista kuluista, kuitenkin vähintään 150 €.

Oikeusturvavakuutuksen käyttämisen edellytyksenä on liiton kirjallinen suostumus.

Vakuutusehdot E17 ja yllä kerrotut korvauspiiriä laajentavat erityisehdot yhdessä muodostavat vakuutuksen sisällön.
Järjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.