Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsen!

OSJ:n jäsenenä olet oikeutettu merkittäviin etuihin:. Tarjoamme omistaja-asiakkaan tuntuvat alennukset sekä vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

Kun koti on Turvassa, voit ottaa rennommin

Nyt OSJ:n jäsenelle – Koti Turvaan -25 %

Turvan laaja kotivakuutus tarjoaa aitoa vastinetta rahalle. Se turvaa kotona ja mökillä, niin rakennukset kuin irtaimistonkin.​

Tämä tarjous on vain sinulle, OSJ:n jäsen: kotivakuutus -25 %. Etu on voimassa 31.5.2024 mennessä verkosta ostettuihin kotivakuutuksiin ja se koskee niin irtaimistoa kuin rakennustakin. Alennuksen saat ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Sen jälkeen saat ammattiliiton jäsenenä rahanarvoisen edun: jatkuvan 10 % alennuksen!​

Kampanjakoodi: OSJ2024

Näin ostat kotivakuutuksen verkkokaupasta

 1. 1.
 2. 2.

  Täytä kotisi tiedot ja omat tietosi. Sinun täytyy ilmoittaa laskurilla ammattiliittotietosi, jotta voit hyödyntää kampanja-alennuksen. Anna lupa jäsenyystiedon käyttämiseen ja valitse valikosta Opetusalan Seniorijärjestö OSJ .

 3. 3.

  Seuraavissa vaiheissa voit valita vakuutuksesi laajuuden ja omavastuun sekä ilmoittaa kotisi mahdollisista turvalaitteista. Laskurin oikeassa laidassa näet laatikon, jossa kerrotaan vakuutuksen hinta. Kirjoita kampanjakoodi OSJ2024 laatikon kohtaan "Syötä kampanjakoodi".

 4. 4.

  Tunnistaudu kotivakuutuslaskurille pankki- tai mobiilitunnuksillasi, niin saat suoritettua kotivakuutuksen oston loppuun. Vakuutuksesi tiedot kulkevat mukanasi TaskuTurva -mobiilisovelluksessa. Tutustu TaskuTurvaan .

Tiedot​

 • Etu koskee uusia kotivakuutuksia.

 • Etu koskee kotivakuutuksen irtaimistoa ja rakennusta.

 • Etu koskee sellaisten rakennuksien kotivakuutuksia, jotka on mahdollista ostaa verkkokaupasta.

 • Alennuksen määrä on 25 %.

 • Alennuksen kesto on 1 vuosi.

 • Kampanja-aika: 1.4.-31.5.2024

Rajoitukset​

 • Etu koskee OAJ:n ja OSJ:n jäseniä.

 • Alennus ei koske oikeusturvavakuutusta, vastuuvakuutusta eikä matkatavaravakuutusta ulkomaan matkoilla.​

 • Etu on kotikohtainen.​

 • Etua ei voida myöntää, jos asiakas päättää vastaavan vakuutuksen Turvassa ja ottaa tilalle uuden.

 • ​ Vakuutuksen myöntämisessä noudatetaan Turvan normaaleja asiakas- ja riskivalintaohjeita.​

Lisäksi

 • Ammattiliiton jäsenenä, saat jatkuvan 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden jälkeen. Kun verkko-ostajan etu päättyy, saat automaattisesti ammattiliittoalennuksen.​

 • Kun vakuutat meillä lisäksi jotain muuta, saat omistaja-alennusta 10 %.​

 • Ammattiliiton jäsenalennus ja omistaja-alennus eivät koske liikenne- ja henkivakuutuksia.

OSJ:n jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille OSJ:n jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

 1. 1.

  Olen OSJ:n jäsen, saan jäsenalennuksen -10 %.

 2. 2.

  Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %.

OSJ:n jäsenvakuutus

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Vakuutettuina ovat OSJ:n jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa. Järjestövakuutus on voimassa OSJ:n järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset ja koulutustilaisuudet. Järjestötehtäväksi katsotaan myös järjestön edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.
Järjestövakuutus ei ole voimassa OSJ:n järjestämillä loma- tai virkistysmatkoilla, niitä varten jäsenellä täytyy olla oma vapaa-ajan matkavakuutus.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Matkusta turvallisin mielin

Jatkuva matkustajavakuutus

Tarjoamme OSJ:n jäsenille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

 • Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen.

 • Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaille.

 • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta.

 • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään kolme kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Määräaikainen matkustajavakuutus

 • Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.

 • Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.

 • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Katso myös

Tutustu vakuutuksiin ja osta verkosta

Vakuutusten vertaileminen on helppoa vakuutuslaskurin avulla.

Muista matkavakuutus

Jäsenvakuutukset saattavat päättyä esimerkiksi tietyn ikäisenä, tai kun jäsen jää eläkkeelle. Muista hoitaa matkavakuutus kuntoon liiton vakuutuksen päätyttyä.

Vakuutukset ovat aktiivisen elämän turva

Kun elämä on eläkkeellä vauhdikasta, on hyvä, että myös vakuutukset ovat kunnossa. Tutustu tamperelaisen Ritvan kokemuksiin Turvasta.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .