Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Talkoo­vakuutus

Ryhmätapaturmavakuutus eli talkoovakuutus turvaa palkatonta talkootyötä tai yksityishenkilönä järjestämiäsi tapahtumia. Talkoovakuutuksen ottaminen on helppoa, sillä se voidaan myöntää ilman henkilö- ja terveystietoja.

Miksi Turvan talkoovakuutus?

Nopeasti hoitoon ilman omavastuuta kaikkialla kotimaassa.

Sisältää myös tapaturmavamman leikkaushoidon ja fysikaalisen hoidon.

Ammattiliiton jäsenelle 10 % jatkuva alennus talkoovakuutuksesta.

Mitä talkoovakuutus korvaa?

Ryhmätapaturmavakuutus eli talkoovakuutus korvaa sovitussa talkootapahtumassa sattuneen tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ja tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan. Lisäturvana vakuutukseen voi ottaa korvauksen tapaturmaisesta kuolemasta ja päivärahan.

Vakuutuksesta korvataan yllättävästä tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Tällaisia hoitokuluja ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tapaturmavamman vaatima leikkaushoito, fysikaalinen hoito ja lääkkeet.

Sisältyy vakuutukseen

Jos tapaturmasta jää hyvästä hoidosta huolimatta pysyvä haitta, maksetaan vakuutuksesta pysyvän haitan korvausta. Korvauksen suuruuteen vaikuttaa valitun korvausmäärän lisäksi haitan vakavuus, joka määritetään lääketieteellisin perustein.

Sisältyy vakuutukseen

Menetettyä läheistä ei korvaa mikään, mutta tapaturmaisen kuoleman sattuessa vakuutuksesta maksetaan korvausta omaisille. Kuolemankorvaus on talkoovakuutuksen valinnainen lisäturva.

valinnainen lisäturva

Jos tapaturmasta aiheutuu työkyvyttömyysaikaa, maksetaan vakuutuksesta sovittu päiväkorvaus. Päiväkorvaus on talkoovakuutuksen valinnainen lisäturva.

valinnainen lisäturva

Talkoovakuutus on tarkoitettu palkattomalle talkooväelle

Palkkaa tai muuta taloudellista etuutta saavat työntekijät on vakuutettava lakisääteisellä tapaturmavakuutuksella.

Ryhmätapaturma­vakuutuksen vakuutusehdot

Alta löydät ryhmätapaturmavakuutuksen vakuutusehdot ja oppaat. Tutustu niihin huolella, sillä niistä löydät vielä tarkemmat tiedot, mitä kotivakuutus pitää sisällään ja mitä se korvaa.

Avaintietoesite
Vakuutusehdot
Vakuutusopas
Yleiset sopimusehdot

Talkoo­vakuu­tuksen hinta

Talkoovakuutuksen hintaan vaikuttavat valitut vakuutusturvat ja niiden laajuus, vakuutetun ryhmän koko, tapahtumien lukumäärä ja vakuutuksen kesto. Hintaan vaikuttavat tekijät vaihtelevat valittujen turvien mukaan.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyä talkoovakuutuksesta

Talkoovakuutuksen hintaan vaikuttaa talkootyöntekijöiden lukumäärä, valitut korvausmäärät sekä vakuutuksen voimassaoloaika. Talkoovakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Talkoovakuutus kannattaa ottaa silloin, kun sinulla on ulkopuolista palkatonta talkooväkeä tekemässä perinteisiä talkootöitä. Tällaisia töitä voivat olla esimerkiksi rakennus-, korjaus-, remontointi-, maatalous- ja metsätalkootyöt, pihatalkoot sekä tapahtumien järjestämiseen liittyvät talkootyöt. Talkoovakuutuksella turvaat talkooväkesi siltä varalta, että talkoissa sattuu jotakin yllättävää.

Talkoovakuutuksella voit turvata palkattoman talkooväen.

Talkoovakuutus on tarkoitettu palkattomalle talkooväelle. Palkkaa tai muuta taloudellista etuutta saavat työntekijät on vakuutettava lakisääteisellä tapaturmavakuutuksella.

Talkoovakuutus korvaa sovitussa talkootapahtumassa sattuneen tapaturman aiheuttamia hoitokuluja. Lisäturvana vakuutukseen voi ottaa korvauksen tapaturmaisesta pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta. Talkootyössä voimassa olevan vakuutuksen voi ottaa vaikka omakotirakentamista tai peruskorjausta varten.

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen tapaturma-, matka- ja sairauskuluvakuutuksesta. Kun vakuutat meillä vielä kotisi, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Tutustu myös muihin vakuutuksiin

Sinua saattaisi kiinnostaa

Terveysvakuutuksesta turvaa sinulle ja perheellesi

Turvan Terveysvakuutus muodostuu useista räätälöitävistä turvista, joista voit koota juuri sinulle sopivan vakuutusturvan.

Lue lisää terveysvakuutuksesta

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun

Turvan tuotteilla on Avainlippu

Avainlippu on tunnus, joka kertoo, että tuote tai palvelu on kotimaista alkuperää.

Tutustu Avainlippuun