<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Edut ja kampanjat

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun ei tarvitse vertailla kerrasta toiseen vakuutusten hintoja.

Monta syytä tulla Turvaan

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Sisältyy vakuutukseen

Kun elämä kolhii, meidän tehtävämme on olla apuna ja tukena. Vahinkotilanteesi on meille sydämen asia ja hoidamme sen ripeästi. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme positiivista palautetta korvausasioinnin sujuvuudesta.

Sisältyy vakuutukseen

Kun vahinko sattuu, se harmittaa. Siksi haluamme, että vahingosta ilmoittaminen on helppoa, ei yksi harminaihe lisää. Vahinkotilanteiden varalle olemme koonneet sinulle selkeät ohjeet, miten toimia.

Sisältyy vakuutukseen

Teemme yhteistyötä useiden valtakunnallisten kumppaneiden kanssa, jotka auttavat vahinkotilanteissa. Aina ei edes tarvita vahinkoilmoitusta, vaan joissakin tilanteissa voit asioida suoraan kumppaneillamme.

Sisältyy vakuutukseen

Hätäpalvelumme auttaa vuoden jokaisena päivänä auton jättäessä tien päälle sekä kodin palo- ja vesivahingoissa. Ulkomaanmatkoilla hätäpalvelu palvelee numerossa +358 1019 5111, kun tarvitset apua ulkomailla tapaturman tai sairastumisen vuoksi.

Sisältyy vakuutukseen

Turva ei ole pörssiyhtiö, vaan olemme keskinäinen vakuutusyhtiö. Se tarkoittaa, että asiakkaamme omistavat meidät. Niinpä voitot käytetään asiakkaiden hyväksi alennuksina ja laadukkaina palveluina.

Sisältyy vakuutukseen

Teemme tiivistä yhteistyötä suomalaisten ammattiliittojen kanssa. Todella moni ammattiliitto on vakuuttanut meillä jäsenensä. Kun liittosi on jo valinnut meidät, myös sinun kannattaa tehdä niin.

Sisältyy vakuutukseen

Kotitalouksien kustannukset ovat nousseet ja raha saattaa olla tiukilla. Tarjoamme joustoa maksuaikoihin tai maksueriin. Joissakin vakuutuksissa omavastuun osuudella voi vaikuttaa vakuutusmaksuihin. Autamme mielellämme tarkistamaan vakuutustilanteesi juuri sinulle sopivaksi.

Sisältyy vakuutukseen

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Turvan tuotteilla on Avainlippu

Avainlippu on tunnus, joka kertoo, että tuote tai palvelu on kotimaista alkuperää.

Laske hinta ja osta vakuutus verkosta

Vakuutusten ostaminen verkosta on helppoa. Täytä vain vakuutuslaskurin tiedot ja saat nopeasti vakuutuksen hinnan.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .