Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Edut ja kampanjat

Turvan asiakkaana voit luottaa siihen, että rehti hinta ja korkeatasoinen palvelu pysyvät ja jopa paranevat pitkän päälle. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun ei tarvitse vertailla kerrasta toiseen vakuutusten hintoja.

Pyydä tarjous

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

 1. 1.

  Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

 2. 2.

  Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen!

Ammattiliiton jäsenenä saat meiltä liittoalennuksen lisäksi räätälöidyt vakuutustuotteet:

 • Liittokasko on paras kaskovakuutuksemme, jossa ominaisuuksia riittää. Esimerkiksi jos joku kolhaisee autoasi parkkipaikalla tai auto jättää tien päälle, Liittokasko auttaa. Liittokasko on saatavilla vain ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
  Tutustu kattavaan Liittokaskoon.

 • Turvassa-henkivakuutus on erityisesti ammattiliiton jäsenille edullinen henkivakuutus. Henkivakuutuksen liittoetu on vuonna 2023 jopa -58 % (Esimerkki vuonna 2023 OAJ:n jäsen.) Hinta saattaa yllättää sinut iloisesti, laske vaikka itse!
  Laske henkivakuutuksen hinta.

Ammattiliiton jäsenelle

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Tutustu henkivakuutukseen

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Tutustu ja osta

Jäsenvakuutus liittosi kautta

Tarkista, onko liittosi tai järjestösi vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksilla.

Jäsenvakuutukset

Neljä viidestä asiakkaasta suosittelee Turvaa

Kohtaamistamme asiakkaista jopa neljä viidestä on valmiita suosittelemaan Turvaa myös tuttavilleen. (Turvan asiakaspalautekysely 2022)

Kun suosittelet tuttavallesi Turvaa, hyödytte molemmat. Hän saa vakuutusturvan, sinä puolestasi palkkioksi S-ryhmän 20 euron lahjakortin.

Monta syytä tulla Turvaan

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Sisältyy vakuutukseen

Kun elämä kolhii, meidän tehtävämme on olla apuna ja tukena. Vahinkotilanteesi on meille sydämen asia ja hoidamme sen ripeästi. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme positiivista palautetta korvausasioinnin sujuvuudesta.

Sisältyy vakuutukseen

Kun vahinko sattuu, se harmittaa. Siksi haluamme, että vahingosta ilmoittaminen on helppoa, ei yksi harminaihe lisää. Vahinkotilanteiden varalle olemme koonneet sinulle selkeät ohjeet, miten toimia.

Sisältyy vakuutukseen

Teemme yhteistyötä useiden valtakunnallisten kumppaneiden kanssa, jotka auttavat vahinkotilanteissa. Aina ei edes tarvita vahinkoilmoitusta, vaan joissakin tilanteissa voit asioida suoraan kumppaneillamme.

Sisältyy vakuutukseen

Hätäpalvelumme auttaa vuoden jokaisena päivänä auton jättäessä tien päälle sekä kodin palo- ja vesivahingoissa. Ulkomaanmatkoilla hätäpalvelu palvelee numerossa +358 1019 5111, kun tarvitset apua ulkomailla tapaturman tai sairastumisen vuoksi.

Sisältyy vakuutukseen

Turva ei ole pörssiyhtiö, vaan olemme keskinäinen vakuutusyhtiö. Se tarkoittaa, että asiakkaamme omistavat meidät. Niinpä voitot käytetään asiakkaiden hyväksi alennuksina ja laadukkaina palveluina.

Sisältyy vakuutukseen

Teemme tiivistä yhteistyötä suomalaisten ammattiliittojen kanssa. Todella moni ammattiliitto on vakuuttanut meillä jäsenensä. Kun liittosi on jo valinnut meidät, myös sinun kannattaa tehdä niin.

Sisältyy vakuutukseen

Kotitalouksien kustannukset ovat nousseet ja raha saattaa olla tiukilla. Tarjoamme joustoa maksuaikoihin tai maksueriin. Joissakin vakuutuksissa omavastuun osuudella voi vaikuttaa vakuutusmaksuihin. Autamme mielellämme tarkistamaan vakuutustilanteesi juuri sinulle sopivaksi.

Sisältyy vakuutukseen

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun

Turvan tuotteilla on Avainlippu

Avainlippu on tunnus, joka kertoo, että tuote tai palvelu on kotimaista alkuperää.

Tutustu Avainlippuun

Laske hinta ja osta vakuutus verkosta

Vakuutusten ostaminen verkosta on helppoa. Täytä vain vakuutuslaskurin tiedot ja saat nopeasti vakuutuksen hinnan.

Vakuutuslaskuri