Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Liiton jäsenen vakuutukset ja edut

Osa ammattiliitoista on vakuuttanut jäsenensä Turvassa esim. matkavakuutuksella sekä neuvotellut jäsenilleen erityisetuja vakuutuksista.

Ammattiliiton jäsenenä olet meille ykkönen

Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.  Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Ammattiliiton jäsenenä saat meiltä liittoalennuksen lisäksi räätälöidyt vakuutustuotteet:

  • Liittokasko on paras kaskovakuutuksemme, jossa ominaisuuksia riittää. Esimerkiksi jos joku kolhaisee autoasi parkkipaikalla tai auto jättää tien päälle, Liittokasko auttaa. Liittokasko on saatavilla vain ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
    Tutustu kattavaan Liittokaskoon.

  • Turvassa-henkivakuutus on erityisesti ammattiliiton jäsenille edullinen henkivakuutus. Henkivakuutuksen liittoetu on vuonna 2023 jopa -58 % (Esimerkki vuonna 2023 OAJ:n jäsen.) Hinta saattaa yllättää sinut iloisesti, laske vaikka itse!
    Laske henkivakuutuksen hinta.

Edut ja kampanjat

Tutustu jatkuviin asiakasetuihimme ja ajankohtaisiin kampanjoihin.

Edut ja kampanjat

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Tutustu ja osta

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Tutustu henkivakuutukseen