Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Lemmikki­vakuutus

Hyvästä hoidosta huolimatta lemmikkisi voi sairastua tai loukkaantua ja tarvita eläinlääkärin apua. Lemmikkisi voi myös kadota tai menehtyä. Näiden ikävien tapahtumien varalle voit vakuuttaa terveen koirasi tai kissasi.

Tutustu lemmikkivakuutuksiin

Kissavakuutus

Voit valita maatiais- ja rotukissalle vakuutusturvaa eläinlääkärikulujen varalle ja rotukissalle lisäksi menettämisen varalle. Voit myös laajentaa kissasi vakuutusturvaa lisäturvilla.

Kissavakuutus

Koiravakuutus

Voit valita koirallesi vakuutusturvaa eläinlääkärikulujen ja menettämisen varalle. Koiran vastuuvakuutus on turvanasi, jos koirasi aiheuttaa ulkopuoliselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen vahinkoa.
Koiravakuutus

Etäeläinlääkäri

Kun lemmikilläsi on eläinlääkärikulut kattava vakuutus Turvassa, tarjoamme kolme maksutonta etäeläinlääkärikäyntiä vuodessa. Lue lisää etäeläinlääkäristä.

Usein kysyttyä lemmikkivakuutuksesta

Lemmikkivakuutuksen myöntäminen ratkaistaan aina lemmikin terveysselvityksen perusteella, joten terveysselvityksen huolellinen täyttäminen on tärkeää. Terveysselvityksen täyttää aina vakuutuksenottaja. Terveystietojen perusteella vakuutukselle voi tulla eläinkohtaisia korvausrajoituksia. Eläinlääkärin lausuntoa tarvitaan, kun haet eläinlääkärikuluvakuutusta ja lemmikkisi on täyttänyt 5 vuotta tai Hoitoturva Plus -lisäturvaa ja lemmikkisi on täyttänyt 3 vuotta.  Kauppakirjasta tarvitsemme kopion, kun haet lemmikillesi henkivakuutusta ja vakuutusmäärä on 3000 euroa tai enemmän.

Lemmikkivakuutuksien hintaan vaikuttavat

  • lemmikin ikä ja rotu

  • valitsemasi vakuutus ja mahdolliset lisävakuutukset

  • henkivakuutuksen vakuutusmäärä

  • eläinlääkärikuluvakuutuksessa enimmäiskorvausmäärä ja vakuutuksenottajan asuinpaikka

Vakuutusmaksu voi muuttua vuosittain, kun koirasi tai kissasi ikääntyy.

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Eläinlääkärikuluvakuutuksen, Hoitoturva Plus –lisäturvan ja koiran vastuuvakuutuksen voit pitää voimassa lemmikin koko eliniän ajan. Hoitoturva Plus -lisäturva päättyy eläinlääkärikuluvakuutuksen päättyessä. Henkivakuutus päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana kissa täyttää 12 vuotta ja koira rodusta riippuen 8 tai 10 vuotta.

Käyttöominaisuusturva on metsästys-, paimen-, palvelus-, pelastus-, agility-, toko-, rata- ja maastojuoksu-, reki- ja valjakko- sekä jalostuskoiralle tai -kissalle tarkoitettu henkivakuutuksen lisäturva lemmikin pysyvän käyttöominaisuuden menetyksen varalle. Se päättyy sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana lemmikki täyttää 8 vuotta. Käyttöominaisuusturva päättyy myös, kun korvaus maksetaan tai henkivakuutus päättyy.