Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Vastuullisuus

Mitä vastuullisuus tarkoittaa Turvalle? Kuinka edistämme sosiaalista, taloudellista ja ympäristövastuuta sekä vastuullisuuden johtamista? Näillä sivuilla voit tutustua vastuullisuustyöhömme.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa Turvalle?

Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme. Keskinäisenä vakuutusyhtiönä juuremme ovat yhteisvastuussa, jonka ajatuksena on, että kannamme riskit yhdessä ja autamme pulaan joutunutta pääsemään taas jaloilleen.

Turvan perustehtävä on tuottaa hyötyä ja taloudellista etua omistaja-asiakkailleen. Vastuullisuus tarkoittaa meille alan parasta huolenpitoa omistaja-asiakkaista, vahvaa vakavaraisuutta, oikein toimimisen kulttuuria, ekologista kestävyyttä ja kotimaisuutta. Nämä ovat toimintamme kivijalka. Kivijalan päälle rakentuvat vastuullisuuden painopisteemme.

Lupauksemme on, että ammattiliiton jäsenen arki on tulevaisuudessa entistä turvallisempaa. Tämä vaatii jatkuvia tekoja niin sosiaalisessa vastuussa, taloudellisessa vastuussa, ympäristövastuussa kuin vastuullisuuden johtamisessa.

Turvan vastuullisuusohjelman painopisteet 2023–2025

 1. 1.

  Parasta arjen turvaa

 2. 2.

  Kohti kestäviä valintoja

 3. 3.

  Vakavaraisena valmiina auttamaan

 4. 4.

  Hymyä, huolenpitoa ja huippuosaamista

Tutust myös Turvan liiketoimintaperiaatteisiin. Liiketoimintaperiaatteet kokoavat yhteen keskeiset toimintaperiaatteet, joiden noudattamiseen olemme sitoutuneet.

Liiketoimintaperiaatteemme

Parasta arjen turvaa

Tehtävämme on turvata asiakkaidemme elämää ja siihen kuuluvia tärkeitä asioita.

Tutustu Turvan palveluihin

Kohti kestäviä valintoja

Haluamme sitoutua ympäristötyöhön, jolla on vaikutusta.

Lue kestävistä valinnoista

Vakavaraisena valmiina auttamaan

Asiakkaidemme vakuutusturvasta, palvelusta ja vahingon korvaamisesta huolehtiminen on tärkein tehtävämme.

Lue lisää tehtävistämme

Hymyä, huolenpitoa ja huippuosaamista

Tavoitteenamme on olla Suomen hymyilevin työyhteisö, jossa tekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tutustu Turvan työyhteisöön

Turvan vastuullisuuden kivijalka

Uskomme, että vastuullisuuden perustan pitää olla vahva. Turvan vastuullisuuden kivijalka muodostuu viidestä lujasta kokonaisuudesta.

Huolenpito omistaja-asiakkaista

Perustehtävämme on tuottaa hyötyä ja taloudellista etua omistaja-asiakkaillemme. Turvaamme asiakkaidemme elämää ja siihen kuuluvia tärkeitä asioita. Vahingon sattuessa autamme heidät takaisin sujuvaan arkeen. Toimintamme voitot menevät asiakkaillemme: he saavat kilpailukykyiset hinnat ja alennuksia.

Vakavaraisuus

Vakavaraisuus varmistaa, että pystymme huolehtimaan asiakkaistamme parhaalla tavalla kaikissa tilanteissa. Se mahdollistaa palveluiden ja omistaja-asiakasetujen kehittämisen, joilla voimme parantaa palveluitamme entisestään. Vakavaraisuuden myötä voimme tehdä myös muuta yhteiskunnallista hyvää.

Oikein toimimisen kulttuuri

Meitä ohjaa oikein toimimisen kulttuuri. Varmistamme myyntiprosessimme vastuullisuuden ja korvauspäätöstemme oikeellisuuden. Toimimme säännösten ja ohjeiden mukaan. Sitoudumme eettisyyteen: jokainen turvalainen allekirjoittaa eettiset ohjeemme. Edistämme yhdenvertaisuutta ja ehkäisemme syrjintää. Pyrimme toimimaan joka tilanteessa asiakkaiden edun mukaisesti.

Ekologinen kestävyys

Otamme kestävyystekijät huomioon, kun kehitämme vakuutustoimintaamme. Haluamme sitoutua ympäristötyöhön, jolla on vaikutusta: ohjaamme asiakkaitamme vastuullisempiin valintoihin, seuraamme omaa hiilijalanjälkeämme ja laadimme tiekartan Turvan oman toiminnan hiilineutraaliuteen.

Kotimaisuus

Turva on kotimaisessa omistuksessa ja sen kaikki toimipaikat sijaitsevat Suomessa. Tästä kertoo meille myönnetty avainlippu. Luomme hyvinvointia Suomeen: työllistämme yli 450 vakuutusammattilaista ympäri maan (työsuhteisia ja edustajia). Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaisen asiakkaan tarpeet. Teemme tiivistä yhteistyötä suomalaisten ammattiliittojen kanssa.