Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Laskutus ja verkkomaksaminen

Tarjoamme yritysasiakkaille mahdollisuuden vastaanottaa laskut Turvasta sähköisesti. Verkkolasku on luotettava ja kustannustehokas tapa yritykselle laskujen vastaanottamiseen.

Verkkolasku

Verkkolasku on sähköinen lasku, joka siirretään automaattisesti järjestelmästä toiseen. Verkkolaskun käsittely tapahtuu täysin sähköisesti, eikä paperitulosteita enää tarvita. Sen käyttöönoton edellytyksenä on, että taloushallinnon ohjelmistolla on valmiudet ottaa vastaan verkkolaskuja. Lisäksi tarvitaan sopimus pankin tai operaattorin kanssa, joka tarjoaa verkkolaskujen välityspalvelun. Sopimuksen tehtyäsi saat OVT-tunnuksen. Kun ilmoitat omat verkkolaskutietosi Turvaan, saat yrityksesi laskut jatkossa sähköisesti.

Lisätietoja laskuista

Toistaiseksi vain ensimmäinen lasku tulee sähköisesti. Muistutuslaskut tulevat paperilla. Samoin muut tulosteet, kuten esimerkiksi vakuutuskirja, lähetetään edelleen paperilla.

Voit kysyä lisää Turvan verkkolaskuista asiakaspalvelusta tai sähköpostitse yrityspalvelu(at)turva.fi.

Huom! Jos asiakkaalla on meklari, verkkolaskutuksessa lasku menee suoraan asiakkaalle, mutta vakuutusasioita koskevat asiapaperit menevät meklarille.

Tutustu muihin palveluihin

Yritysasiakkaan verkkopalvelu

Turvan maksuttomassa verkkopalvelussa näet yrityksen vakuutukset ja voit hoitaa niihin liittyviä asioita.

Ajoneuvo­palvelut

Lue yrityksen ajoneuvoihin liittyvistä palveluista, jotka voit hoitaa helposti verkossa.

Haluatko ilmoittaa vahingosta?

Katso ohjeet vahingon ilmoittamiseen ja korvauksen hakemiseen.