Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutuksella yritys voi siirtää vakuutusyhtiölle osan lakimiehen käyttämisestä aiheutuneista kuluista, jos yritys joutuu riita-asian tai tiettyjen rikosasioiden osapuoleksi.

Korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja

Korvaa asiamiehen käytöstä palkkion ja välttämättömät kulut

Turvasta saat oman yhteyshenkilön, joka hoitaa vakuutuksesi

Yrityksen oikeusturva­vakuutus

Oikeudenkäyntikuluvakuutuksesta korvataan yrityksen välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja. Edellytyksenä on, että

  • vakuutustapahtuma on sattunut vakuutuksen voimassaoloaikana ja

  • asia voidaan välittömästi saattaa käsiteltäväksi käräjäoikeudessa tai vastaavassa ulkomaisessa tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä.

Yritysvakuutusten vakuutus­ehdot

Yritysasiakkaiden vakuutusehdot -sivulta löydät kaikki yritysvakuutuksia koskevat ehdot, avaintietoesitteet ja tuoteselosteet. Tutustu niihin huolella, sillä niistä löydät vielä tarkemmat tiedot, mitä vakuutus pitää sisällään ja mitä se korvaa.

Kaikki vakuutukset omalta yhteyshenkilöltä

Turvassa yrittäjäasiakkaalla on oma yhteyshenkilö, joka vastaa sekä yritys- että yksityisvakuutuksista. Saat henkilökohtaista palvelua ja säästät aikaasi.

Usein kysyttyä oikeusturvavakuutuksesta

Oikeusturva- eli oikeudenkäyntikuluvakuutuksesta korvataan vakuutetussa yritystoiminnassa aiheutuneita välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja. Edellytyksenä on, että:

  • vakuutustapahtuma on sattunut vakuutuksen voimassaoloaikana

  • asia voidaan välittömästi saattaa vakuutuksen voimassaoloalueella käsiteltäväksi käräjäoikeudessa, tai vastaavassa ulkomaisessa tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä.

Vakuutuksenottaja valitsee vakuutusta ottaessaan vakuutusmäärän. Se on summa, joka vakuutuksesta enintään korvataan yhtä vahinkoa ja vakuutuskautta kohden. Omavastuuosuus vähennetään korvattavasta vahingon määrästä muiden mahdollisten vähennysten jälkeen. Tällainen muu vähennys voi olla esimerkiksi arvonlisävero.

Oikeudenkäyntikuluvakuutus on voimassa Suomessa, ellei muuta ole sovittu.

Muista vakuuttaa myös nämä