Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Varaa aika

Päivitä yrityksen vakuutusturva tai pyydä tarjousta. Tavataan verkkotapaamisessa, puhelimitse, toimistolla tai vaikkapa toimipisteelläsi – sinä valitset.

Varaa aika vakuutusasioiden hoitamiseen

Yrittäjänä saat Turvasta monipuoliset vakuutukset sekä henkilökohtaista ja toimivaa palvelua. Yhteyshenkilö Turvasta hoitaa kätevästi kaikki vakuutukset sekä yrityksellesi että sinulle ja perheellesi. Saat keskittyä siihen, mikä tekee yrityksestäsi menestyksen. Varaa aika, niin Turvan asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Voit varata ajan asiantuntijallemme vakuutusturvasi päivittämiseen. Ajanvarauksen kautta voit myös pyytää tarjouksen uuteen vakuutukseen. Varatessasi aikaa, voit valita tapaatko asiantuntijamme verkkotapaamisessa, puhelimitse, kasvotusten Turvan toimistolla tai vaikkapa omalla toimistollasi. Kun varaat ajan ajanvarauskalenterin kautta, sovit tapaamisen sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan.

Ajanvarauskalenterin kautta voit varata ajan vakuutusturvasi läpikäyntiin.

Korvausasioita voit hoitaa ilmoittamalla vahingosta verkkopalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Laskutusasioita voit hoitaa soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä viestiä verkkopalvelun kautta.

Kyllä! Kun annat varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tapaamisen tiedot. Vahvistusviestissä on linkki, josta voit myös perua varaamasi ajan. Jos varaat verkkotapaamisen, saat linkin, josta pääset liittymään tapaamiseen. Saat myös tekstiviestin sekä muistutusviestin.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme tai poiketa toimistollamme myös ilman ajanvarausta.

Tapaamiseen on hyvä varata mukaan henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset nykyiset vakuutuskirjat.