Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yritys­asiakkaan yhteydenotto

Soita, pyydä tarjous tai varaa aika - saat oman yhteyshenkilön, joka katsoo kaikki vakuutuksesi kuntoon.

Yhteystiedot yritys­asiakkaalle

Asiakaspalvelu
010195107
ma-pe klo 8-17

Korvauspalvelu
010195108
ma-pe klo 9-16

Hätäpalvelu vahinkotilanteissa
010195111
24h

Kun soitat Turvaan, emme peri sinulta erillistä palvelumaksua, vaan puhelusi kustannus määräytyy käytössäsi olevan matkapuhelinverkon ja operaattorin mukaisesti.

Hätäpalvelunumero 24 h/vrk on kotimaasta soitettuna maksuton. Ulkomailta soittaessasi hätäpalvelunumero on maksullinen.

Oma yhteys­henkilö

Yritysasiakkaana saat meiltä yhteyshenkilön, joka hoitaa kätevästi kaikki vakuutukset sekä yrityksellesi että sinulle ja perheellesi. Varaa aika tai ota yhteyttä oman alueesi yritysmyyjään. Löydät myyjiemme yhteystiedot toimistosivuiltamme.

Varaa aika
Etsi yhteyshenkilö

Meklariasiakkaiden yhteydenotto

Asiointi eri tilanteissa

Yritystoiminnan aloittamisessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita. Yksi näistä on yrityksen vakuutusasioista huolehtiminen.

Me Turvassa selvitämme yrityksen liiketoiminnan merkittävimmät riskit ja arvioimme, mitkä niistä kannattaa turvata vakuutusratkaisuilla ja mitkä vaativat muunlaista suojausta. Lisäksi otamme huomioon yrityksen toimialan ja muut erityispiirteet.

Saat Turvasta 8 %:n alennuksen sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Teemme mielellämme tarjouksen asiakkaallesi. Ota yhteyttä meklaripalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse meklaripalvelut(ät)turva.fi.

Turva selvittää vakuutushakemuksen käsittelyn yhteydessä vakuutuksen hakijan luottoluokituksen Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Heikko luottoluokitus voi olla esteenä vakuutuksen myöntämiselle.

Lisätietoa luottoluokituksen vaikutuksesta vakuutuksen myöntämiseen saat asiakaspalvelustamme .

Jos haluat valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan yrityksen vakuutus- tai korvausasiaa Turvan kanssa, voit antaa hänelle valtakirjan. Katso ohjeet valtakirjan tekemiseen täältä .

Voit pyytää maksuaikaa tai muuttaa eräpäivää kätevästi verkkopalvelussa.

Turvan verkkopalvelussa voit kätevästi täyttää vakuutustodistuksen, tapaturma- ja ammattitauti-ilmoituksen tai palkkailmoituksen. Katso ohjeet ilmoitusten täyttämiseen ja tutustu verkkopalvelun muihin hyötyihin .

Vakuutuksen voi irtisanoa yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Mikäli olet aikeissa irtisanoa Turvan vakuutuksen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 01019 5107, jotta voimme kartoittaa tilanteesi ja keskustella siihen liittyvistä vaihtoehdoista.

Jos kuitenkin haluat irtisanoa yrityksen vakuutuksen, se on aina tehtävä kirjallisesti. Voit lähettää meille yrityksesi verkkopalvelun kautta viestin, jossa irtisanot vakuutuksesi. Verkkopalvelun kautta viestisi kulkee automaattisesti salattuna.

Vaihtoiehtoisesti voit tulla käymään Turvan toimipaikassa ja allekirjoittaa irtisanomisilmoituksen. Katso lähin toimipaikka .

Vai etsitkö näitä?