Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yritys­asiakkaan yhteydenotto

Soita, pyydä tarjous tai varaa aika - saat henkilökohtaista ja tutkitusti toimivaa palvelua sekä monipuoliset vakuutukset niin yrityksesi kuin itsesi ja perheesi turvaksi.

Yhteystiedot yritys­asiakkaalle

Asiakaspalvelu
010195107
ma-pe klo 8-17

Huom! 1.5.-31.8. asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 9-16

Korvauspalvelu
010195108
ma-pe klo 9-16

Hätäpalvelu vahinkotilanteissa
010195111
24h

Kun soitat Turvaan, emme peri sinulta erillistä palvelumaksua, vaan puhelusi kustannus määräytyy käytössäsi olevan matkapuhelinverkon ja operaattorin mukaisesti.

Hätäpalvelunumero 24 h/vrk on kotimaasta soitettuna maksuton. Ulkomailta soittaessasi hätäpalvelunumero on maksullinen.

Turvasta saat palkittua palvelua

Palvelemme sinua ammattitaidolla, ja autamme sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta. Meillä Turvassa asiakkaat kokevat saavansa apua tarvittaessa, ja huomioimme vakuutusten oikean mitoituksen. Meille on tärkeää, että yrityksesi on oikein turvattu.​

Pyydä tarjous, varaa aika tai ota yhteyttä oman alueesi yritysmyyjään. Löydät myyjiemme yhteystiedot toimistosivuiltamme.

Pyydä tarjous Varaa aika

Meklariasiakkaiden yhteydenotto

Asiointi eri tilanteissa

Yritystoiminnan aloittamisessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita. Yksi näistä on yrityksen vakuutusasioista huolehtiminen.

Me Turvassa selvitämme yrityksen liiketoiminnan merkittävimmät riskit ja arvioimme, mitkä niistä kannattaa turvata vakuutusratkaisuilla ja mitkä vaativat muunlaista suojausta. Lisäksi otamme huomioon yrityksen toimialan ja muut erityispiirteet.

Lue lisää

Saat Turvasta 8 %:n alennuksen sekä kotivakuutuksesta että vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.

Tutustu etuihin

Teemme mielellämme tarjouksen asiakkaallesi. Ota yhteyttä meklaripalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse meklaripalvelut(ät)turva.fi.

Katso yhteystiedot

Turva selvittää vakuutushakemuksen käsittelyn yhteydessä vakuutuksen hakijan luottoluokituksen Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Heikko luottoluokitus voi olla esteenä vakuutuksen myöntämiselle.

Lisätietoa luottoluokituksen vaikutuksesta vakuutuksen myöntämiseen saat asiakaspalvelustamme.

Jos haluat valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan yrityksen vakuutus- tai korvausasiaa Turvan kanssa, voit antaa hänelle valtakirjan. Katso ohjeet valtakirjan tekemiseen täältä.

Voit pyytää maksuaikaa tai muuttaa eräpäivää kätevästi verkkopalvelussa.

Kirjaudu verkkopalveluun

Turvan verkkopalvelussa voit kätevästi täyttää vakuutustodistuksen, tapaturma- ja ammattitauti-ilmoituksen tai palkkailmoituksen. Katso ohjeet ilmoitusten täyttämiseen ja tutustu verkkopalvelun muihin hyötyihin.

Kirjaudu verkkopalveluun

Vakuutuksen voi irtisanoa yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Mikäli olet aikeissa irtisanoa Turvan vakuutuksen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 01019 5107, jotta voimme kartoittaa tilanteesi ja keskustella siihen liittyvistä vaihtoehdoista.

Jos kuitenkin haluat irtisanoa yrityksen vakuutuksen, se on aina tehtävä kirjallisesti. Voit lähettää meille yrityksesi verkkopalvelun kautta viestin, jossa irtisanot vakuutuksesi. Verkkopalvelun kautta viestisi kulkee automaattisesti salattuna.

Vaihtoiehtoisesti voit tulla käymään Turvan toimipaikassa ja allekirjoittaa irtisanomisilmoituksen. Katso lähin toimipaikka.

Vai etsitkö näitä?