Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tavaran­kuljetus­vakuutus

Kuljetusvakuutuksilla katetaan sopimusosapuolten kuljetuksenaikaisia omaisuusriskejä. Tyypillisimpiä vakuutettavia kuljetuksia ovat osto-ja myyntikuljetukset.

Kattaa yrityksen omaisuudelle kuljetuksen aikana aiheutuneita vahinkoja.

Jatkuville kuljetuksille jatkuva sopimus, yksittäisille kuljetuksille kertakuljetusvakuutus.

Kuljetusvakuutus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Tietoa tavarankuljetusvakuutuksesta

Jatkuva tavarankuljetusvakuutus on tarkoitettu yritysten jatkuvien koti- ja ulkomaan kuljetusten turvaksi. Sillä katetaan kuljetuksen aikana tapahtuvia suoranaisia esinevahinkoja. Tyypillisiä vakuutettavia kuljetuksia ovat jatkuvat kauppatavaran osto-, myynti-, tuonti- ja vientikuljetukset.

Vakuutus kattaa vakuutuskirjalla mainitut, yrityksen vastuulla olevat kuljetukset. Vakuutusturva on pääsääntöisesti täysvakuutus, jolloin korvataan kuljetettavalle tavaralle ulkoapäin aiheutuneita äkillisiä ja ennalta-arvaamattomia esinevahinkoja. Käytetyn tai pakkaamattoman tavaran, kansilastin tai avonaiseen kuljetusvälineeseen lastatun avara osalta vakuutus on aina laajuudeltaan rajoitetumpi. Kuljetusvakuutuksesta korvataan laajuudesta riippumatta yhteishaverikustannukset.

Tavaran kertakuljetusvakuutus on tarkoitettu yksittäiselle koti- tai ulkomaan kuljetukselle. Tyypillisiä vakuutuskohteita ovat kertaluonteiset kauppatavaran osto-, myynti-, tuonti- ja vientikuljetukset sekä muutot. Vakuutus kattaa kuljetuksen aikana kuljetettavalle omaisuudelle sattuneita ulkoisia esinevahinkoja sovitun mukaisesti. Säännölliset ja jatkuvat tavaravirrat vakuutetaan jatkuvalla tavarankuljetusvakuutuksella.

Näyttelyvakuutus on tarkoitettu kattamaan riskejä, joille näyttelytavara altistuu näyttely- ja messukuljetuksissa, itse näyttelyssä sekä näihin liittyvissä tavaran käsittelyissä esimerkiksi kuljetukseen liittyvät lastaus ja tai purku tai näyttelyn pystytys ja tai purku. Vakuutus kattaa edestakaisten kuljetuksien ja yksittäisen näyttelyn aikana vakuutetulle omaisuudelle sattuneita ulkoisia esinevahinkoja sovitun mukaisesti.

Vakuutus on kertaluonteinen. Vakuutuksen kohteena on yksilöity, näyttelyssä tai messuilla esiteltävä tai myytävä tavara sekä näyttelyrakenteet, esitteet, kalusteet ja muu vastaava näyttelytarpeisto. Vakuutustarve on yrityksellä tai yksityishenkilöllä, joka lähettää tai vie omistamaansa tai lainaamaansa tavaraa näytteille.

Autokuljetusvakuutus on tarkoitettu yrityksille, jotka omalla ajoneuvokalustollaan korvauksetta kuljettavat omaa tai haltuun uskottua omaisuutta. Vakuutuksen voi ottaa vakuutuksenottajan tai hänen työntekijöidensä kuljettamille tavaroille. Tyypillisimpiä ovat työmaalta toiselle siirrettävät omat työkoneet. Vakuutus kattaa kuljetettavalle tavaralle aiheutuvia suoranaisia esinevahinkoja, joista keskeisimmät ovat liikenneonnettomuus ja palo.

Yritysvakuutusten vakuutus­ehdot

Yritysasiakkaiden vakuutusehdot -sivulta löydät kaikki yritysvakuutuksia koskevat ehdot, avaintietoesitteet ja tuoteselosteet. Tutustu niihin huolella, sillä niistä löydät vielä tarkemmat tiedot, mitä vakuutus pitää sisällään ja mitä se korvaa.

Turvasta ykkösluokan yksilöllistä palvelua

Turvassa yrittäjäasiakkaana saat henkilökohtaista, tutkitusti toimivaa palvelua. Hoidamme samalla kertaa kuntoon sekä yritys- että yksityisvakuutuksesi. Meille on tärkeää, että yrityksesi on oikein turvattu.

Varaa aika