Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Uusi yrittäjä, tule Turvaan

Yritystoiminnan aloittamisessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita. Yksi näistä on yrityksen vakuutusasioista huolehtiminen.

Turva auttaa alkuun

Me Turvassa selvitämme yrityksen liiketoiminnan merkittävimmät riskit ja arvioimme, mitkä niistä kannattaa turvata vakuutusratkaisuilla ja mitkä vaativat muunlaista suojausta. Lisäksi otamme huomioon yrityksen toimialan ja muut erityispiirteet.

Minimoi yrityksesi riskit

Laki velvoittaa yrittäjää ottamaan lakisääteisiin vakuutuksiin kuuluvat yrittäjäeläkelain mukaisen yrittäjän eläkevakuutus YEL:än sekä mahdollisille työntekijöille työeläkevakuutuksen ja lakisääteisen tapaturmavakuutuksen.

Lakisääteisten vakuutusten lisäksi yrittäjä voi siirtää vahinkoriskejä Turvan kannettavaksi. Tällaisia vahinkoriskejä ovat esimerkiksi tulipalot, putkivuodot, ilkivalta ja murtautumiset, koneen rikkoutuminen sekä niistä aiheutuva mahdollinen yritystoiminnan keskeytyminen. Lisäksi yrittäjä voi joutua vastuuseen toimintansa tai tuotteensa aiheuttamista vahingoista. Joskus yritys joutuu riita-asian tai tiettyjen rikosasioiden osapuoleksi, jossa tarvitaan lakimiesten palveluita.

Tutustu Turvan yritysvakuutuksiin täällä !

Kaikki vakuutukset omalta yhteyshenkilöltä

Yrittäjänä saat Turvasta oman yhteyshenkilön , joka auttaa sinua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa sekä henkilökohtaisissa ja perheesi vakuutuksissa. Näin saat kaikki elämäsi vakuutukset kuntoon yhdeltä istumalta.

Ota yhteyttä

Varaa aika, pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.