Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Saavutettavuus

Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että digitaaliset palvelut ovat kaikkien saatavilla ja käytettävissä yksilöllisistä eroistamme huolimatta. Saavutettavassa suunnittelussa huomioidaan esimerkiksi näkövammat, lukemisen vaikeudet, motoriset häiriöt tai värisokeus.

Saavutettavuus on verkkomaailman esteettömyyttä

Vakuutusyhtiönä laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019, ns. saavutettavuuslaki) edellyttää myös meitä Turvassa huomioimaan saavutettavuuden palveluissamme. Kehitämme parhaillaan Turvan verkkopalvelujen saavutettavuutta sekä teknisesti että sisällöissämme.

Paljon on jo korjattu, mutta kaikki ei vielä ole valmista. Pyrimme korjaamaan puutteet palveluidemme saavutettavuudessa mahdollisimman laajasti ja nopeasti. Saavutettavuus on huomioitu käynnissä olevissa kehityshankkeissamme. Osin saavutettavuuden puutteissa onkin kyse kehityshankkeidemme myötä käytöstä poistuvista palveluista, jotka korvataan uusilla.

Palveluidemme saavutettavuuden tila on avattu tarkemmin saavutettavuusselosteessa.

Saat lisätietoja saavutettavuusasioista ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Y-Turvasaavutettavuus(at)turva.fi . Samaan osoitteeseen voit lähettää myös palautteesi tai kysymyksesi palveluidemme saavutettavuudesta. Lisätietoja saavutettavuudesta saat Aluehallintoviraston sivuilta osoitteesta www.saavutettavuusvaatimukset.fi .

Verkkopalvelu

Verkkopalvelussa tarkastelet vakuutustesi tietoja ja laskujasi, ilmoitat vahingosta tai viestittelet kanssamme.

TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurvasta näet omat ja liittosi ottamat vakuutukset. Voit tarkastella laskujasi, viestitellä kanssamme tai hoitaa korvausasioita.

Laske hinta ja osta vakuutus verkosta

Vakuutusten ostaminen verkosta on helppoa. Täytä vain vakuutuslaskurin tiedot ja saat nopeasti vakuutuksen hinnan.