Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Rakennusliiton jäsen!

Rakennusliitto on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Rakennusliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Rakennusliiton jäsenvakuutukset

Rakennusliiton tapaturmavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton työelämän käytettävissä olevat jäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle. Vakuutus on voimassa vapaa-aikana Suomessa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja. Vakuutukseen sisältyy myös tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan sekä korvaus tapaturmaisesta kuolemasta.

Tapaturman hoitokuluja korvataan enintään 10 995 € ilman omavastuuta. Pysyvän haitan korvaus on 32 985 € täydestä pysyvästä haitasta ja kuolemantapauskorvaus 10 995€.

Rakennusliiton aktiiveille tapaturman hoitokuluja korvataan enintään 13 194 € ilman omavastuuta. Pysyvän haitan korvaus on 32 985 € täydestä pysyvästä haitasta ja kuolemantapauskorvaus 10 995 €.

Aktiiveja ovat ammattiosastojen puheenjohtajat, varapuheenjohtajat, taloudenhoitajat, sihteerit ja tiedottajat, liiton luottamushenkilöt, yhteysmiehet ja liittoon kuuluvat työsuojeluvaltuutetut sekä edellä mainittujen varahenkilöt.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Rakennusliitto lisäehto

Rakennusliitto tuoteseloste

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Rakennusliiton jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

 1. 1.

  Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

 2. 2.

  Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Matkustajavakuutuksesta -20 % alennus

Rakennusliiton jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat 20 % alennuksen jatkuvasta matkustajavakuutuksesta. Tutustu matkustajavakuutukseen .

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Ta­pa­tur­maan liit­ty­vä en­sim­mäi­nen hoi­to­lai­tos­käyn­ti hoituu suorakorvauskortilla

Tapaturmaan liittyvä ensimmäinen hoitolaitoskäynti Pihlajalinnassa sujuu Rakennusliiton jäseneltä omaa rahaa käyttämättä aina 500 euroon asti ilman omavastuuta.

Toimi näin

 1. 1. Lataa TaskuTurva

  TaskuTurva-mobiilisovelluksesta löydät tiedot jäsenvakuutuksistasi ja voit varmistaa, että kuulut vakuutettujen piiriin ja olet oikeutettu tapaturman hoitokulujen korvaukseen.

 2. 2. Varaa aika Pihlajalinnaan

  Löydät toimintaohjeista linkin Pihlajalinnan ajanvaraukseen.

 3. 3. Näytä Pihlajalinnassa suorakorvauskorttia ja Kela-korttiasi

  Suorakorvauskortti löytyy TaskuTurvasta. Se käy tapaturman ensikäynnin kuluihin enintään 500 euroon asti. Mahdollisia isompia jatkotutkimuksia varten jäsenen on mahdollista saada maksusitoumus.

 4. 4. Homma selvä!

  Pihlajalinna laskuttaa Turvaa. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .