Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Paperiton palvelu ja digimaksaminen

Kun käytössäsi on paperiton palvelu, vakuutuspaperisi ovat tallessa Turvan verkkopalvelussa sekä TaskuTurvassa. E-laskun avulla vakuutuslaskut menevät suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Voit ottaa palvelut käyttöön kirjautumalla verkkopalveluun.

Paperittoman palvelun avulla vältyt paperipostin pyörittelyltä

 • saat kaikki asiakirjat ja laskut TaskuTurvaan ja verkkopalveluun, jossa voit tarkastella ja tarvittaessa tulostaa niitä

 • säästyt henkilötietoja sisältävän paperipostin arkistoinnilta ja tuhoamiselta

 • saat vakuutuspostit reaaliajassa ja tietoturvallisesti

Voit ottaa paperittoman palvelun käyttöösi kirjautumalla verkkopalveluun.

E-laskun avulla maksut hoituu ajallaan

 • saat vakuutuslaskut suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi

 • halutessasi voit tilata verkkopankistasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusi lasku tulee verkkopankkiisi maksettavaksi

 • laskut on paremmin hallinnassasi ja vältyt myöhästymismaksuilta

Voit lähettää e-laskuehdotuksen pankkiisi verkkopalvelun kautta. Ehdotus tulee parin päivän kuluessa näkyviin verkkopankkiisi ja se pitää hyväksyä 30 vuorokauden kuluessa.

Usein kysyttyä

 1. 1.

  Kirjaudu sisään Turvan verkkopalveluun .

 2. 2.

  Tarkista tietosi. Avaa nimesi kohdalta omat tietosi. Tarkista tiedoistasi, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla.

 3. 3.

  Valitse Suostumukset-välilehti ja ota käyttöösi paperiton palvelu. Lisäksi suosittelemme, että annat Turvalle markkinointiluvan, jotta voimme kertoa sinulle sähköpostitse eduistasi ja uusista palveluistamme.

 4. 4.

  Nyt paperiton palvelu on käytössäsi ja sähköpostiisi lähetetään ilmoitusviesti asiasta.

Löydät vakuutuskirjasi ja -laskusi TaskuTurva-sovelluksesta tai verkkopalvelusta . Saat meiltä Turvasta sähköpostin tai tekstiviestin, kun sinulle saapuu lasku tai muu asiakirja.

Voit tilata e-laskuehdotuksen verkkopalvelumme tai TaskuTurvan kautta laskut-osiossa. Ehdotus tulee parin päivän kuluessa näkyviin verkkopankkiisi ja se pitää hyväksyä 30 vuorokauden kuluessa.

Voit myös ottaa e-laskun käyttöön suoraan verkkopankissasi

 1. 1.

  Kirjaudu omaan verkkopankkiisi. Tee verkkopankissa uusi e-laskusopimus.

 2. 2.

  Valitse laskuttajaksi Vakuutusyhtiö Turva. Valitse laskun aiheeksi vakuutusmaksut/e-lasku.

 3. 3.

  Nyt olet ottanut e-laskun käyttöösi. E-laskupyyntö käsitellään noin 2 viikossa, joten seuraava lasku voi tulla sinulle vielä paperisena, mutta sen jälkeen kaikki laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi.

 4. 4.

  Varmista, että saat ilmoituksen laskuista. Suosittelemme, että otat verkkopankissasi käyttöön uusien e-laskun saapumisesta kertovan ilmoituksen/hälytyksen. Yleensä ilmoitussähköpostit ovat ilmaisia, tekstiviesti-ilmoitukset saattavat olla maksullisia. Tarkista asia omasta verkkopankistasi. Ohjeet ovat suuntaa antavat. Jokaisen pankin verkkopankki on hieman erilainen.

Turvan e-lasku toimii S-Pankin, Nordean, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Ålandsbankenin ja OP-Pohjolan verkkopankeissa.

E-laskupyyntö käsitellään noin 2 viikossa, joten seuraava lasku voi tulla sinulle vielä paperisena, mutta sen jälkeen kaikki laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi.