Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Laskutusasiat

Tältä sivulta löydät vastauksia Turvan laskuihin ja niiden maksamiseen liittyen. Näet laskusi TaskuTurva-sovelluksesta tai kirjautumalla verkkopalveluun.

Tiesitkö, että yli 47 % asiakkaistamme on ottanut e-laskun käyttöönsä?

E-laskun avulla eräpäivät pysyy paremmin hallinnassa ja voit maksaa laskut verkkopankissasi. Kirjaudu verkkopalveluun ja tilaa e-laskuehdotus pankkiisi.

Tilaa e-lasku verkkopankkiisi

Maksaminen

Näet avoimet vakuutusmaksusi Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa kohdasta Laskut. E-laskuasiakkaille lasku tulee suoraan verkkopankkiin hyväksyttäväksi. Voit tilata e-laskun verkkopalvelusta tai TaskuTurvan Laskut-osiosta.

Maksueräisyydet

Voit maksaa laskusi 1, 2 tai 4 erässä. Joissakin tilanteissa laskujen maksaminen on mahdollista myös 6 tai 12 erässä. Tällöin sinulla tulee olla käytössä paperiton palvelu ja e-lasku. Jos ne eivät ole käytössä, maksueräisyys muuttuu 4 erään seuraavan vakuutuskauden alusta. Erien määrän löydät laskulta tai vakuutuskirjalta. Jos sinulla on tarve tehdä muutoksia, laitathan meille viestiä verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa.

Maksuajan pyytäminen

Voit pyytää maksuaikaa lisää jopa 4 viikkoa alkuperäisestä eräpäivästä. Myönnämme lisämaksuajan, jos sinulla ei ole muita maksamattomia laskuja. Lisäajalta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksuaikaa voit pyytää Turvan verkkopalvelussa ja TaskuTurva-sovelluksessa Laskut-osiossa avoimen laskun kohdalta, kun eräpäivä ei ole vielä mennyt.


Lataa TaskuTurvaKirjaudu verkkopalveluun

Usein kysyttyä laskutuksesta

Näet avoimet vakuutusmaksusi Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa kohdasta laskut. Jos sinulla on kysyttävää laskuistasi ota meihin yhteyttä laittamalla viestiä verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa.

Lataa TaskuTurva Kirjaudu verkkopalveluun

Maksun kirjautumisessa Turvaan kestää muutaman pankkipäivän verran, minkä vuoksi laskusi voi näkyä avoimena verkkopalvelussasi.

Löydät avoimet laskusi Turvan verkkopalvelusta tai TaskuTurva-sovelluksesta kohdasta laskut, josta voit tulostaa laskun itsellesi.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Jos maksoit laskun vahingossa kahteen kertaan, palautamme ylimääräisen maksusuorituksen tilillesi kahden viikon kuluttua. Tarkista vielä Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa, että siellä on oikea tilinumerosi.

Jos sinulla on erääntyneitä maksamattomia laskuja Turvaan, voimme käyttää ylimääräisen suorituksen näihin laskuihin. Joissain tilanteissa ylimääräinen suorituksesi on mahdollista hyvittää tulevissa laskuissa. Kysy lisää lähettämällä meille viestiä verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Jos maksoit laskun väärällä viitteellä tai viitenumero puuttuu, lähetä meille verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa viestiä, jossa kerrot maksamasi laskun summan, maksupäivän, maksajan nimen ja virheellisen viitenumeron. Voit liittää viestiin mukaan myös tositteen tekemästäsi maksusta. Näin voimme ohjata maksun oikealle laskulle.

Jos irtisanot vakuutuksen, eikä sinulle jää voimaan muita vakuutuksia, palautamme ylimääräisen maksun tilillesi kahden viikon kuluttua. Jos irtisanot vakuutuksen ja sinulle jää voimaan muita vakuutuksia, hyvitämme ylimääräisen maksun mahdollisesti muiden vakuutustesi laskuissa. Ylimääräinen maksu voidaan myös palauttaa tilillesi. Huomioithan, että pienin palautettava summa on 8 euroa. Voit kysyä lisätietoja palautuksista tai hyvityksistä laittamalla viestiä verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa. Tarkistathan samalla, että meillä on oikea tilinumerosi.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Usein uudelle ajoneuvolle tehdään vakuutukset heti ostotilanteessa, jotta vakuutusturva on heti voimassa. Saat uudesta vakuutuksesta pian myös vakuutuskirjan ja laskun. Kun vanhan autosi ostanut henkilö tai autoliike rekisteröi sen nimiinsä, saamme tiedon siitä Traficomilta ja sinun ottamasi vakuutus vanhaan autoon päättyy. Sinun ei tarvitse erikseen irtisanoa vakuutusta. Hyvitämme sinulle mahdollisen ylimääräisen vakuutusmaksun kahden viikon kuluttua. Tarkista Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa, että meillä on oikea tilinumerosi.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Suosittelemme ottamaan käyttöösi kätevän e-laskun, jolloin saat vakuutuslaskusi suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Tilaa e-lasku verkkopalvelusta.

Jos et vielä ole ottanut e-laskua käyttöösi, ilmoitamme uudesta verkkopalveluun ja TaskuTurva-sovellukseen tulleesta laskusta tekstiviestillä tai sähköpostilla noin kuukausi ennen eräpäivää. Tarkista Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa, että meillä on oikea sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Voit maksaa laskusi 1, 2 tai 4 erässä. Joissakin tilanteissa laskujen maksaminen on mahdollista myös 6 tai 12 erässä, tällöin sinulla tulee olla käytössä paperiton palvelu ja e-lasku. Jos ne eivät ole käytössä, maksueräisyys muuttuu 4 erään seuraavan vakuutuskauden alusta. Erien määrän löydät laskulta tai vakuutuskirjalta. Jos sinulla on tarve tehdä muutoksia, laitathan meille viestiä verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Näet vakuutusmaksut ja alennukset vakuutuskirjalta tai maksusopimuksesi maksuerittelystä. Löydät vakuutuksesi asiakirjat Turvan verkkopalvelusta ja TaskuTurva-sovelluksesta.
Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Maksun kirjautuminen Turvaan kestää muutaman pankkipäivän verran, minkä vuoksi joskus ehdimme lähettää muistutuksen maksamattomasta laskusta ennen maksun kirjautumista. Jos olet maksanut laskun, muistutus on aiheeton. Voit tarkistaa laskujesi tilanteen Turvan verkkopalvelusta tai TaskuTurva-sovelluksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Voit pyytää maksuaikaa lisää jopa 4 viikkoa alkuperäisestä eräpäivästä. Myönnämme lisämaksuajan, jos sinulla ei ole muita maksamattomia laskuja. Lisäajalta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksuaikaa voit pyytää Turvan verkkopalvelussa ja TaskuTurva-sovelluksessa laskut-osiossa avoimen laskun kohdalta, kun eräpäivä ei ole vielä mennyt.

Kirjaudu verkkopalveluun Lataa TaskuTurva

Jos haluat laskusi e-laskuna, tee e-laskuvaltuutus valitsemalla verkkopankistasi laskuttajaksi Vakuutusyhtiö Turva (laskun aihe: vakuutusmaksut/e-lasku). Voimme halutessasi myös lähettää e-laskuehdotuksen verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Pyydä meiltä e-laskua verkkopalvelussa ja hyväksy se sen jälkeen 30 vuorokauden sisällä omassa verkkopankissasi.

Jos maksat vakuutusmaksusi Turvan verkkopalvelussa tai TaskuTurva-sovelluksessa maksa-painikkeen kautta, maksun Turvalle välittää Paytrail ja siksi se näkyy maksun saajana. Maksu tulee kuitenkin normaalisti Turvaan.

E-laskun avulla maksut hoituu ajallaan

  • saat vakuutuslaskut suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi

  • halutessasi voit tilata verkkopankistasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusi lasku tulee verkkopankkiisi maksettavaksi

  • laskut on paremmin hallinnassasi ja vältyt myöhästymismaksuilta

Voit lähettää e-laskuehdotuksen pankkiisi verkkopalvelun kautta. Ehdotus tulee parin päivän kuluessa näkyviin verkkopankkiisi ja se pitää hyväksyä 30 vuorokauden kuluessa.

Tilaa e-lasku verkkopankkiisi

Paperittoman palvelun avulla vältyt paperipostin pyörittelyltä

  • saat kaikki asiakirjat ja laskut TaskuTurvaan ja verkkopalveluun, jossa voit tarkastella ja tarvittaessa tulostaa niitä

  • säästyt henkilötietoja sisältävän paperipostin arkistoinnilta ja tuhoamiselta

  • saat vakuutuspostit reaaliajassa ja tietoturvallisesti

Voit ottaa paperittoman palvelun käyttöösi kirjautumalla verkkopalveluun.

Ota käyttöön paperiton palvelu

Pysy ajan tasalla Turvan palveluista ja eduista

Antamalla Turvalle markkinointiluvan saat ensimmäisenä tiedon uusista eduista, kilpailuista ja palveluista. Käy tarkistamassa TaskuTurvasta tai Turvan verkkopalvelusta, ovatko yhteystietosi ajan tasalla ja markkinointiluvat annettuna.

Käytämme sähköposti- ja puhelinmarkkinointia harkiten. Lähetämme sinulle vakuutustesi määrästä riippuen muutamia viestejä vuodessa. Voit milloin tahansa kieltää viestien lähettämisen ilmoittamalla siitä meille Turvaan. Emme luovuta sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai muitakaan yhteystietoja ulkopuoliseen käyttöön.

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun

Laske hinta ja osta vakuutus verkosta

Vakuutusten ostaminen verkosta on helppoa. Täytä vain vakuutuslaskurin tiedot ja saat nopeasti vakuutuksen hinnan.

Vakuutuslaskuri

Turvan tuotteilla on Avainlippu

Avainlippu on tunnus, joka kertoo, että tuote tai palvelu on kotimaista alkuperää.

Tutustu Avainlippuun