Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan JHL:n jäsen!

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. JHL:n tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Kotivakuutus -25% kampanjakoodilla JHL2024

No nyt on jännä paikka - onneksi on kotivakuutus!

Turvan laaja kotivakuutus tarjoaa aitoa vastinetta rahalle. Se turvaa kotona ja mökillä, niin rakennukset kuin irtaimistonkin.​

JHL:n jäsenenä saat nyt kotivakuutuksen -25 % hintaan ensimmäiseksi vuodeksi, ja ensimmäisen vuoden jälkeen saat ammattiliiton jäsenenä vielä jatkuvan 10 % alennuksen.

Etu on voimassa 31.7.2024 mennessä verkosta ostettuihin kotivakuutuksiin. Muistathan syöttää kampanjakoodisi JHL2024 laskurilla vakuutusta ostaessasi!

Tiedot​

 • Etu koskee uusia kotivakuutuksia.

 • Etu koskee kotivakuutuksen irtaimistoa ja rakennusta.

 • Etu koskee sellaisten rakennuksien kotivakuutuksia, jotka on mahdollista ostaa verkkokaupasta.

 • Alennuksen määrä on 25 %.

 • Alennuksen kesto on 1 vuosi.

 • Kampanja-aika: 1.6.-31.7.2024

Rajoitukset​

 • Etu koskee JHL:n jäseniä.

 • Alennus ei koske oikeusturvavakuutusta, vastuuvakuutusta eikä matkatavaravakuutusta ulkomaan matkoilla.​

 • Etu on kotikohtainen.​

 • Etua ei voida myöntää, jos asiakas päättää vastaavan vakuutuksen Turvassa ja ottaa tilalle uuden.

 • ​ Vakuutuksen myöntämisessä noudatetaan Turvan normaaleja asiakas- ja riskivalintaohjeita.​

Lisäksi

 • Ammattiliiton jäsenenä, saat jatkuvan 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden jälkeen. Kun verkko-ostajan etu päättyy, saat automaattisesti ammattiliittoalennuksen.​

 • Kun vakuutat meillä lisäksi jotain muuta, saat omistaja-alennusta 10 %.​

 • Ammattiliiton jäsenalennus ja omistaja-alennus eivät koske liikenne- ja henkivakuutuksia.

Näin ostat kotivakuutuksen koodilla JHL2024

 1. 1.

  Siirry kotivakuutuslaskurille
  Saman laskurin kautta näet kotivakuutuksen hinnan kaikille talotyypeille

 2. 2.

  Täytä kotisi tiedot ja omat tietosi
  Sinun täytyy ilmoittaa laskurilla ammattiliittotietosi, jotta voit hyödyntää kampanja-alennuksen. Anna lupa jäsenyystiedon käyttämiseen ja valitse valikosta JHL.

 3. 3.

  Vertaile ja valitse sopivin kotivakuutus
  Kotivakuutuksen kattavuuden voit valita kolmesta eri tasosta: suppea, perus ja laaja kotivakuutus. Pääset tässä vaiheessa myös täydentämään tiedot asuntosi mahdollisista turvalaitteista, joilla saa lisäalennusta kotivakuutuksesta.

 4. 4.

  Syötä kampanjakoodisi JHL2024 ja laske hinta
  Vaihda "Syötä kampanjakoodi" kenttään oma koodisi JHL2024 ja paina painiketta "Käytä". Tämän jälkeen näet kotivakuutuksen alennetun hinnan heti.

 5. 5.

  Tunnistaudu ja vahvista osto
  Tunnistaudu pankki- tai mobiilitunnuksillasi, jonka jälkeen pääset vahvistamaan oston. Muista valita aktiivisesti paperiton palvelu, niin oston jälkeen uuden vakuutuksesi tiedot tulevat muutaman päivän kuluessa näkyviin verkkopalveluun ja TaskuTurva-mobiilisovellukseen.

Siirry ostamaan kotivakuutus

Matkavakuutuskortti ja viisumitodistus

Ennen reissuun lähtöä kannattaa ladata TaskuTurva-mobiilisovellus. TaskuTurvasta löydät matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla ja suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta. Viisumitodistuksen voit tilata tästä.

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen lomakkeella, mutta varaudu silloin muutaman päivän odotukseen. Lähetämme matkavakuutustodistuksen kolmen vuorokauden kuluessa sähköpostiisi.

JHL:n jäsenvakuutukset

Vakuutettuja ovat kaikki liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Vakuutuksesta korvataan matkalla alkavan sairauden ja sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa.

Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

JHL lisäehto

JHL tuoteseloste

JHL:n tapaturmavakuutuksessa vakuutettuja ovat kaikki liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan. Täydestä pysyvästä haitasta korvataan 41 172 € ja osittaisesta haitasta määritettyä haitta-astetta vastaava osa täydestä vakuutusmäärästä.

Vakuutuksesta ei korvata tapaturman hoitokuluja.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

JHL lisäehto

JHL tuoteseloste

Ammatillinen vastuuvakuutus jäsenille

Vakuutettuina ovat kaikki toisen palveluksessa olevat liiton jäsenet. Vakuutettuina ovat myös yksityisyrittäjät (esim. perhepäivähoitaja, kunnan toimeksiantosopimuksella perhehoitajana toimiva, hieroja), jos he ovat liiton henkilöjäseniä.

Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko, kun vahinko todetaan vakuutuskauden aikana ja vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa Suomessa.

Vakuutusmäärä on 100 000 €, omavastuu 100 €

Ammatillinen vastuuvakuutus opiskelijajäsenille

Vakuutettuina ovat liiton ammattiin opiskelevat jäsenet teoriaopetuksen aikana ja työharjoittelussa.

Opiskelijoiden ammatillisen vastuuvakuutuksen sopimusnumero on 512-0201784-F.

Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko, kun vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa Euroopassa.

Vakuutusmäärä on 42 047 €, omavastuu 17 €.

Vastuuvakuutuksen vakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille

Vakuutettuina ovat liiton jäsenet.

Vakuutuksesta korvataan hoidettavana olevan lapsen perhepäivähoitajan omalle omaisuudelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 2 480 € vahinkotapausta kohden. Vakuutuksesta ei kuitenkaan korvata hoitolapsen aiheuttamaa vahinkoa perhepäivähoitajan kanssa samassa taloudessa asuvan henkilön henkilökohtaiselle omaisuudelle (esimerkiksi silmälasit).

Vakuutus on voimassa Suomessa. Vakuutetun omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 50 €.

Etätyövakuutus

JHL:n työssäkäyvät jäsenet on vakuutettu etätyövakuutuksella.

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa etätyöpaikassa ruokailuiden, taukojen ja muun kuin etätyöhön liittyvän tavanomaisen liikkumisen aikana sisätiloissa ja etätyöpaikan piha-alueella. Tavanomaista liikkumista on esim. wc:ssä käynti ja postin hakeminen postilaatikosta.

Etätyössä lakisääteinen työtapaturmavakuutus on ensisijainen. Se korvaa työnteon yhteydessä sattuvat tapaturmat.

Vakuutus korvaa tapaturman hoitokuluja 9 040 € tapaturmaa kohden. Lisäksi vakuutuksessa on pysyvän haitan enimmäiskorvaus 31 904 € ja tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus 21 269 €.

Etätyövakuutus vai lakisääteinen työtapaturmavakuutus?

Etätyössä lakisääteinen työtapaturmavakuutus on edelleenkin työntekijän ensisijainen vakuutusturva, sillä siitä korvataan työnteon yhteydessä sattuvat tapaturmat.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Yksityistapaturmavakuutusehdot

JHL:n jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

 1. 1.

  Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

 2. 2.

  Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias JHL:n jäsen, korvaussumma 100 000 €. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Tutustu henkivakuutukseen

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Tutustu ja osta

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Tutustu Turvan palveluun

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Katso ohjeet

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Vakuutuslaskuri

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Tutustu tutkimukseen

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Tutustu Turvan palveluun

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Matkalla sairastuminen