<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan JHL:n jäsen!

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. JHL:n tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Matkavakuutuskortti ja viisumitodistus

Ennen reissuun lähtöä kannattaa ladata TaskuTurva-mobiilisovellus . TaskuTurvasta löydät matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla ja suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta . Viisumitodistuksen voit tilata tästä .

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen lomakkeella , mutta varaudu silloin muutaman päivän odotukseen. Lähetämme matkavakuutustodistuksen kolmen vuorokauden kuluessa sähköpostiisi.

JHL:n jäsenvakuutukset

Vakuutettuja ovat kaikki liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Vakuutuksesta korvataan matkalla alkavan sairauden ja sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa.

Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

JHL lisäehto

JHL tuoteseloste

JHL:n tapaturmavakuutuksessa vakuutettuja ovat kaikki liiton alle 70-vuotiaat jäsenet. Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan. Täydestä pysyvästä haitasta korvataan 41 172 € ja osittaisesta haitasta määritettyä haitta-astetta vastaava osa täydestä vakuutusmäärästä.

Vakuutuksesta ei korvata tapaturman hoitokuluja.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

JHL lisäehto

JHL tuoteseloste

Ammatillinen vastuuvakuutus jäsenille

Vakuutettuina ovat kaikki toisen palveluksessa olevat liiton jäsenet. Vakuutettuina ovat myös yksityisyrittäjät (esim. perhepäivähoitaja, kunnan toimeksiantosopimuksella perhehoitajana toimiva, hieroja), jos he ovat liiton henkilöjäseniä.

Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko, kun vahinko todetaan vakuutuskauden aikana ja vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa Suomessa.

Vakuutusmäärä on 100 000 €, omavastuu 100 €

Ammatillinen vastuuvakuutus opiskelijajäsenille

Vakuutettuina ovat liiton ammattiin opiskelevat jäsenet teoriaopetuksen aikana ja työharjoittelussa.

Opiskelijoiden ammatillisen vastuuvakuutuksen sopimusnumero on 512-0201784-F.

Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko, kun vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa Euroopassa.

Vakuutusmäärä on 42 047 €, omavastuu 17 €.

Vastuuvakuutuksen vakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille

Vakuutettuina ovat liiton jäsenet.

Vakuutuksesta korvataan hoidettavana olevan lapsen perhepäivähoitajan omalle omaisuudelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 2 480 € vahinkotapausta kohden. Vakuutuksesta ei kuitenkaan korvata hoitolapsen aiheuttamaa vahinkoa perhepäivähoitajan kanssa samassa taloudessa asuvan henkilön henkilökohtaiselle omaisuudelle (esimerkiksi silmälasit).

Vakuutus on voimassa Suomessa. Vakuutetun omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 50 €.

Etätyövakuutus

JHL:n työssäkäyvät jäsenet on vakuutettu etätyövakuutuksella.

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa etätyöpaikassa ruokailuiden, taukojen ja muun kuin etätyöhön liittyvän tavanomaisen liikkumisen aikana sisätiloissa ja etätyöpaikan piha-alueella. Tavanomaista liikkumista on esim. wc:ssä käynti ja postin hakeminen postilaatikosta.

Etätyössä lakisääteinen työtapaturmavakuutus on ensisijainen. Se korvaa työnteon yhteydessä sattuvat tapaturmat.

Vakuutus korvaa tapaturman hoitokuluja 9 040 € tapaturmaa kohden. Lisäksi vakuutuksessa on pysyvän haitan enimmäiskorvaus 31 904 € ja tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus 21 269 €.

Etätyövakuutus vai lakisääteinen työtapaturmavakuutus?

Etätyössä lakisääteinen työtapaturmavakuutus on edelleenkin työntekijän ensisijainen vakuutusturva, sillä siitä korvataan työnteon yhteydessä sattuvat tapaturmat.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Yksityistapaturmavakuutusehdot

JHL:n jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias JHL:n jäsen, korvaussumma 100 000 €. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Kotivakuutus vuodeksi -20 %

Hyödynnä verkko-ostajan etu . Voit voittaa robotti-imurin!

Kaskovakuutus verkosta vuodeksi -20 %

Laske kaskovakuutuksen hinta ja osta kätevästi verkosta. Voit voittaa rengaslahjakortin !

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .