<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Professoriliiton jäsen!

Professoriliitto on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Professoriliiton tarjoamien jäsenvakuutusten lisäksi saat meiltä helposti myös kaikki muut vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Matkavakuutuskortti ja viisumitodistus

Ennen reissuun lähtöä kannattaa ladata TaskuTurva-mobiilisovellus . TaskuTurvasta löydät matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla ja suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta . Viisumitodistuksen voit tilata tästä .

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen lomakkeella , mutta varaudu silloin muutaman päivän odotukseen. Lähetämme matkavakuutustodistuksen kolmen vuorokauden kuluessa sähköpostiisi.

Professoriliiton jäsenvakuutukset

Vakuutusnumero 553-1302119-L

Professoriliiton matkustajavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet ja vakuutetun mukana matkustava puoliso. Vakuutuksessa ei ole yläikärajaa. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Vakuutus on voimassa enintään 90 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Emeritus-professoreilla vakuutus on voimassa myös vapaa-ajan konferenssimatkoilla.

Vakuutuksesta korvataan matkalla alkavan sairauden ja sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta korvataan haitta asteen mukaan enintään 15 263€. Tapaturman tai yleisvaarallisen taudin kuolemantapauskorvaus on 10 175 €, kuolemantapauskorvaus alle 20-vuotiaalle lapselle on 1 700 €.

Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Professoriliitto lisäehto

Professoriliitto tuoteseloste

Vakuutusnumero 553-1302119-L

Professoriliiton matkatavaravakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutuksella ei ole yläikärajaa. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sekä mukana matkustavat, vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvat lähiomaiset.

Vakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla enintään 90 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutuksesta korvataan matkan aikana matkatavaralle äkillisesti ja odottamatta sattunut esinevahinko, kuten esimerkiksi varkaus tai rikkoutuminen. Jos matkatavarat myöhästyvät, voidaan korvata välttämättömyystarvikkeiden hankintakustannuksia. Emeritus-professoreilla vakuutus on voimassa myös vapaa-ajan konferenssimatkoilla.

Matkatavaravakuutuksen vakuutusmäärä on 1 017 €, vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Vakuutusturvaan sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Matkatavara, -matkavastuu ja matkaoikeusturvavakuutuksen ehdot

Vakuutusnumero 553-1302119-L

Professoriliiton tapaturmavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 80 vuotta.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja. Vakuutukseen sisältyy myös tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan sekä korvaus tapaturmaisesta kuolemasta.

Tapaturman hoitokuluja korvataan enintään 8 410 €. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Pysyvästä haitasta korvataan haitta-asteen mukaan enintään 8 557 €. Kuolemantapauskorvaus on 1 171 €.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Professoriliitto lisäehto

Professoriliitto tuoteseloste

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Järjestövakuutuksen vakuutusnumero on 553-1301804-E.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Professoriliiton jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Kotivakuutus vuodeksi -20 %

Hyödynnä verkko-ostajan etu . Voit voittaa robotti-imurin!

Kaskovakuutus verkosta vuodeksi -20 %

Laske kaskovakuutuksen hinta ja osta kätevästi verkosta. Voit voittaa rengaslahjakortin !

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Haluatko ilmoittaa matkavahingosta?

Voit tehdä vahinkoilmoituksen matkavahingosta ja hakea korvausta sähköisellä lomakkeella . Valitsethan vakuutuksenottajaksi liiton.

Ammattiliittosi vapaa-ajan matkustajavakuutuksessa on vakuutettuna myös liiton jäsenen mukana matkustava puoliso. Voit tehdä vahinkoilmoituksen sähköisellä lomakkeella . Valitsethan ensin vakuutuksenottajaksi liiton, täytä liiton jäsenen tiedot ja vakuutetuksi saat täytettyä puolison tiedot.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .