Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Suomen Fysioterapeuttien jäsen!

Suomen Fysioterapeutit on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Liittosi tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Suomen Fysioterapeuttien jäsenvakuutukset

Ammatillinen vastuuvakuutus

Vakuutetut

* toisen palveluksessa olevat liiton jäsenet ja liiton opiskelijayhdistyksen jäsenet työ- tai virkasuhteeseen liittyvissä asioissa
* ammattiin liittyvässä täydennyskoulutuksessa olevat ammattiosastojen jäsenet opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa
* opiskelijajäsenet opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa
* tilapäisessä työ- tai virkasuhteessa olevat eläkeläiset, jotka ovat olleet Suomen Fysioterapeutit ry:n jäseniä eläkkeelle siirtymiseensä saakka työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä asioissa
* yrittäjät, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä. Yrityksen yhtiömuodolla ei ole merkitystä.

Vakuutuksesta korvataan henkilöjäsenen työssään, virassaan tai toimeksiantosuhteessaan aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Vakuutus koskee myös ulkomailla tapahtuvaa enintään vuoden kestävää työskentelyä tai työharjoittelua.

Vakuutusmäärä on 50 000 € vahinkotapahtumaa kohti. Omavastuu on 200 € vahinkotapahtumaa kohti.

Ammatillisen vastuuvakuutuksen vakuutustodistuksen voit tulostaa liiton internetsivuilta tai pyytää Turvan asiakaspalvelusta p. 01019 5110 tai palvelutoimistoista.

Vastuuvakuutuksen vakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Ryhmäpotilasvakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Vakuutus kattaa liiton jäsenten itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutettuina ovat itsenäisinä yrittäjinä toimivat liiton jäsenet sekä näiden ohjauksessa olevat opiskelijat riippumatta siitä, onko opiskelija liiton jäsen vai ei. Vakuutettuina eivät ole avustajat eivätkä työntekijät. Vakuutettuina eivät ole opiskelijajäsenet, paitsi edellä kerrotuin tavoin vakuutetun ohjauksessa ollessaan.

Vakuutus on voimassa Suomessa.

Korvaukset

Vakuutus korvaa terveyden- ja sairaanhoidon yhteydessä tapahtuneen henkilövahingon, joka on Potilasvakuutuslain mukaan korvattava.

Lisätietoja potilasvakuutuksesta saat Potilasvakuutuskeskuksen sivuilta .

Potilasvakuutustodistuksen voit tulostaa liiton internetsivuilta tai pyytää Turvan asiakaspalvelusta p. 01019 5110 tai palvelutoimistoista.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Suomen Fysioterapeuttien jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias Suomen Fysioterapeuttien jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .