Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Pron jäsen!

Ammattiliitto Pro on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Pron tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Matkavakuutuskortti ja viisumitodistus

Ennen reissuun lähtöä kannattaa ladata TaskuTurva-mobiilisovellus . TaskuTurvasta löydät matkavakuutuskorttisi, luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla ja suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta . Viisumitodistuksen voit tilata tästä .

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen lomakkeella , mutta varaudu silloin muutaman päivän odotukseen. Lähetämme matkavakuutustodistuksen kolmen vuorokauden kuluessa sähköpostiisi.

Pron jäsenvakuutukset

Pron matkustajavakuutuksessa vakuutettuina ovat 17-67-vuotiaat työssä käyvät ja työttömät tai muuten tilapäisesti ilman palkkaa olevat jäsenet sekä opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun jää pysyvälle eläkkeelle.

Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta. Vakuutuksesta korvataan matkalla alkavan sairauden ja sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa.

Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Pro lisäehto

Pro tuoteseloste

Pron tapaturmavakuutuksessa vakuutettuina ovat 17-67-vuotiaat työssä käyvät ja työttömät tai muuten tilapäisesti ilman palkkaa olevat jäsenet sekä opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, kun jää pysyvälle eläkkeelle.

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja. Vakuutukseen sisältyy myös tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan sekä korvaus tapaturmaisesta kuolemasta.

Tapaturman hoitokuluja korvataan enintään 3 466 €. Vakuutuksen omavastuu on 59 €.
Pysyvästä haitasta korvataan haitta-asteen mukaan enintään 34 655 €.
Kuolemantapauskorvaus on 11 781 €.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Pro lisäehto

Pro tuoteseloste

Ammatillinen vastuuvakuutus

Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa työ- tai virkasuhteessa olevat liiton jäsenet. Vakuutettuina ovat myös liittoon kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä.

Vastuuvakuutuksesta korvataan jäsenen työssään aiheuttama henkilö- tai esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Vastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on 100 000 € / vahinkotapahtuma. Omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 100 euroa.

Vastuuvakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Aktiivien lisävakuutuksen sopimusnumero on 553-0401913-P. Jos teet vahinkoilmoituksen Turvaan, mainitse, että kuulut aktiivien lisävakuutuksen piiriin.

Aktiivien lisävakuutuksessa vakuutettuina ovat:
- varsinaiset luottamusmiehet, osastonluottamusmiehet, yhdysmiehet, osastoyhdysmiehet ja työsuojeluvaltuutetut
- päätoimiset varapääluottamusmiehet
- luottamusvaltuutetut
- Pro-vastaavat
- neuvottelukuntien jäsenet
- aluejohtokuntien jäsenet
- ammattiosaston puheenjohtajat (vastaavia Pro-vastaavien kanssa)
- liittohallituksen varsinaiset ja varajäsenet
- Pron edustajisto ja varajäsenet
- yhdistysten hallitusten jäsenet ja puheenjohtajat
- liiton, Majvikin, Tivonet Oy:n ja Kustavin matkailu Oy:n henkilökunta.

Aktiivien täysajan tapaturmavakuutus

Täysajan tapaturmavakuutus on voimassa työ- ja vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Vakuutus ei ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä vakuutusehdoissa mainituissa urheilulajeissa ja harrastuksissa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 3 466 € tapaturmaa kohden, vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Pysyvän haitan korvaus on 27 722 € täydestä pysyvästä haitasta. Tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus on 27 722 €.

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla.

Matkatavaroiden vakuutusmäärä on 2 668 €, omavastuu on 50 €. Matkavastuuvakuutuksen vakuutusmäärä on 226 668 €, omavastuu 50 €. Matkustamiseen liittyvien oikeusturvavahinkojen vakuutusmäärä on 8 410 €, omavastuu 15 % kuluista, kuitenkin vähintään 500 €. Matkavastuuvakuutus korvaa toiselle aiheutetun henkilö- tai esinevahingon, josta vakuutettu on korvausvastuussa.

Aktiivien tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutusten vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Pron jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias Pron jäsen, korvaussumma 100 000 €. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.