Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Tehyn jäsen!

Tehy on vakuuttanut sinut Turvan vakuutuksilla. Tehyn tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Tehyn jäsenvakuutukset

Vakuutettuina ovat opiskelijayhdistyksen sekä jatkokoulutuksessa olevat ammattiyhdistysten alle 65-vuotiaat jäsenet. Vakuutetun tulee täyttää Tehyn opiskelija-kriteerit.

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana sekä opiskelun ja palkattoman työharjoittelun aikana kaikkialla maailmassa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 1 079 €, vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Vakuutukseen sisältyy myös pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan, enintään 26 568 € sekä tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus 2 233 €.

Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot

Tehy vakuutuskooste

Potilasvakuutus

Lakisääteinen potilasvakuutus kattaa liiton jäsenten itsenäisenä yrittäjänä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan. Vakuutus on voimassa Suomessa. Vakuutus korvaa terveyden- ja sairaanhoidon yhteydessä tapahtuneen henkilövahingon, joka on potilasvakuutuslain mukaan korvattava.

Lisätietoja potilasvakuutuksesta saat Potilasvakuutuskeskuksen sivuilta.

Voit tulostaa potilasvakuutustodistuksen täältä: kilta.tehy.fi

Yrittäjäjäsenen vastuuvakuutus

Vakuutettuina ovat Tehyn yrittäjäjäsenet, joiden palveluksessa on 0-3 työntekijää. Yrityksen tulee toimia Tehyn edustamilla toimialoilla.

Vakuutuksesta korvataan vakuutetussa toiminnassa toiselle aiheutettu henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa paitsi ei USA:ssa eikä Kanadassa.

Enimmäiskorvausmäärä vahinkotapahtumaa kohti henkilö- ja esinevahingoissa on 1 000 000 €, omavastuu on 600 €.

Voit tulostaa vakuutustodistuksen yrittäjän vastuuvakuutuksesta täältä: kilta.tehy.fi

Työllistävän yrittäjäjäsenen oikeusturvavakuutus

Vakuutettuina ovat Tehyn yrittäjäjäsenet, joiden palveluksessa on 1-3 työntekijää. Yrityksen tulee toimia Tehyn edustamilla toimialoilla. Vakuutuksesta korvataan asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa. Vakuutus on voimassa Euroopassa.

Kuluja korvataan enintään 30 000 €. Omavastuu on 15 % kustannuksista, kuitenkin vähintään 1 000 €.

Tapaturmavakuutus Kelan kuntoutuksen piirissä oleville yrittäjäjäsenten asiakkaille

Vakuutettuina ovat yrittäjäjäsenten Kelan kilpailutusten kautta tulevat kuntoutusasiakkaat sekä ne kuntoutukseen osallistuvat läheiset, joiden kuntoutuskustannukset Kela korvaa vakuutetulle jäsenelle.

Vakuutus on voimassa kuntoutuskäynnin aikana toteutuspaikasta riippumatta mukaan lukien liikunta- ja harrastuskokeilut ja reaaliaikainen etäteknologiaa hyödyntävä kuntoutus. Vakuutusehdon rajoituksista poiketen vakuutuksesta korvataan sairauden tai ruumiinvian hoitamiseksi suoritetun leikkaus-, hoito- tai muun lääkinnällisen toimenpiteen yhteydessä aiheutunut vamma tai kuolema. Hoitokuluja korvataan siltä osin kuin niitä ei korvata potilasvakuutuslain perusteella. Vakuutusehdosta poiketen vakuutuksessa ei ole yläikärajaa. Vakuutus on voimassa Suomessa.

Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja enintään 8 823 € ilman omavastuuta. Vakuutukseen sisältyy myös pysyvän haitan korvaus haitta-asteen mukaan, enintään 5 190 € sekä tapaturmaisen kuolemantapauksen korvaus 5 190 €.

Voit tulostaa vakuutustodistuksen Kela-kuntoutettavien tapaturmavakuutuksesta täältä: kilta.tehy.fi

Tehy vakuutuskooste

Ammatillinen vastuuvakuutus

Vakuutettuina ovat:

- toisen palveluksessa olevat liiton ammattiosastojen jäsenet ja liiton opiskelijayhdistyksen jäsenet työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä asioissa
- ammattiin liittyvässä täydennyskoulutuksessa olevat ammattiosastojen jäsenet opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa
- opiskelijajäsenet opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa
- työ- tai virkasuhteessa olevat eläkeläiset, jotka ovat olleet Tehyn ammattiosaston jäseniä eläkkeelle siirtymiseensä saakka työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä asioissa

Vastuuvakuutus on voimassa Tehyn edustamilla aloilla Pohjoismaissa sekä enintään vuoden kestävässä ja alaan liittyvässä työharjoittelussa myös muualla ulkomailla pois lukien Yhdysvallat ja Kanada.

Vakuutuksesta korvataan henkilöjäsenten työssään ulkopuoliselle aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Enimmäiskorvausmäärä henkilö- ja esinevahingoissa on 50 000 €, omavastuu on 100 €.

Ammatillisen vastuuvakuutuksen vakuutusehdot

Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä

Järjestötehtäviä ovat liiton tai järjestön järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Järjestövakuutukseen sisältyy myös matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

Tehy vakuutuskooste

Matkustajavakuutuksen vakuutusehdot

Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen vakuutusehdot

Täydennä omilla vakuutuksilla

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista myös 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske henki- tai liikennevakuutusta.

Tehyn jäsenedut Turvassa

Turvan asiakkuus kannattaa

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen! Alennus ei koske henki- tai liikennevakuutusta.

  1. 1.

    Kuulun ammattiliittoon, saan jäsenalennuksen -10 %.

  2. 2.

    Vakuutan kotini ja otan vielä toisen vakuutuksen, saan lisäksi omistaja-alennuksen -10 %. Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

Henkivakuutuksen hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias Tehyn jäsen, korvaussumma 100 000 €. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Henkivakuutus etuhintaan

Ammattiliiton jäsenelle erityisen edullisesti verkosta.

Tutustu henkivakuutukseen

Ylivoimaisen kattava Liittokasko

Ammattiliittojen jäsenille luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja.

Tutustu ja osta

Neljä viidestä suosittelee Turvaa

Turvan asiakkaat ovat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä.

Tutustu Turvan palveluun

Ilmoita vahingosta

Voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ja nopeasti Turvan verkkopalvelussa. Katso toimintaohjeet eri tilanteisiin ja ilmoita vahingosta.

Katso ohjeet

Laske vakuutusten hinta verkossa

Vakuutusten kilpailutus ja vertailu onnistuu kätevästi verkossa. Turvaa elämäsi rakkaimmat ihmiset ja asiat.

Vakuutuslaskuri

Ajankohtaista

Turvassa-henkivakuutus

Turvassa-henkivakuutus on Suomen edullisin usean ammattiliiton jäsenille. Tutustu tarkemmin tutkimustuloksiin.

Tutustu tutkimukseen

Mutkattomasti paras

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo 12. kerran!

Tutustu Turvan palveluun

Matkalla sairastuminen

Katso vinkit, mitä tehdä jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma matkalla.

Matkalla sairastuminen