Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan YKAn jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

YKAn tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Elämä voi pysähtyä yhtäkkiä, mutta arki jatkuu

YKA:n jäsenelle edullinen Turvassa-henkivakuutus: vain 6,77 €/kk (hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias YKA:n jäsen, korvaussumma 100 000 €).

Laske ja osta

Täyden kympin alennukset 10 % + 10 %

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen! Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Osta vakuutus

Turvassa et maksa turhasta

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Tutustu rahanarvoisiin etuihisi tarkemmin!


Tule Turvaan

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Sen on todistanut EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus jo peräti 11 kertaa. Liity sinäkin joukkoon!

Osta vakuutus Varaa aika Pyydä tarjous


Matka- ja viisumitodistus

Matkavakuutuskortin löydät helpoiten TaskuTurvasta 24/7. Voit myös tulostaa matkalle mukaan matkavakuutustodistuksen verkkopalvelusta. TaskuTurvasta löydät myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla sekä suomenkielisen SOS-hätäpalvelun numeron, joka auttaa ulkomaan matkoilla hätätilanteissa.

Lataa TaskuTurva Kirjaudu verkkopalveluun

​Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen tällä lomakkeella, mutta varaudu silloin odottamaan muutama päivä. Todistus lähetetään sähköpostiisi noin kolmen vuorokauden kuluessa.

Viisumitodistuksen voit tilata täältä.


Ilmoita vahingosta