Ammattiliittoasiakkaan tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Valitse oman pankkisi kuvake ja kirjaudu verkkopalveluun

Voit kirjautua myös mobiilivarmenteella

Osuuspankki tarjoaa mobiilivarmennuksen kaikille asiakkaillemme riippumatta siitä, oletko Osuuspankin asiakas vai et. Pääset käyttämään mobiilivarmennetta valitsemalla Osuuspankin ikonin ja siirtymällä avautuvasta näkymästä "Tunnistaudu mobiilivarmenteella"-linkkiä pitkin eteenpäin. Mobiilivarmenteen saat käyttöösi omalta operaattoriltasi.

Hae korvausta liittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta

Turvan verkkopalvelussa on helppoa hakea korvausta ammattiliittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi ja ammattiliittosi jäsennumeron. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7–23. Sen avulla ilmoitat vahingosta helposti ja saat korvauksen tilillesi nopeimmin.

Verkkopalvelun kautta korvausta voi hakea vain ammattiliiton jäsen. Jos haet korvausta samassa taloudessa asuvan lapsen puolesta, ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

Kirjaudutko ensimmäistä kertaa verkkopalveluun?

  1. Kirjaudu sisään verkkopalveluun. Tarvitset verkkopankkitunnuksesi ja ammattiliittosi jäsennumeron.
  2. Kirjautumisen jälkeen näkyviin tulee verkkopalvelusopimus, jonka yhteydessä voit ottaa käyttöösi paperittoman palvelun, se säästää sinut turhalta paperinpyörittelyltä. Verkkopalvelusopimuksen hyväksymällä siirryt verkkopalvelun etusivulle.
  3. Siirry Hae korvausta -osioon.
  4. Siirry sähköiseen korvauspalveluun.
  5. Tämän jälkeen palvelu ohjaa sinua täyttämään vaaditut tiedot.

Käyttäjätuki

01019 5110
ma–pe 8–18