Ammattiliittoasiakkaan tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Valitse oman pankkisi kuvake ja kirjaudu verkkopalveluun

Hae korvausta liittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta

Turvan verkkopalvelussa on helppoa hakea korvausta ammattiliittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi ja ammattiliittosi jäsennumeron. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7–23. Sen avulla ilmoitat vahingosta helposti ja saat korvauksen tilillesi nopeimmin.

Verkkopalvelun kautta korvausta voi hakea vain ammattiliiton jäsen. Jos haet korvausta samassa taloudessa asuvan lapsen puolesta, ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella.

Kirjaudutko ensimmäistä kertaa verkkopalveluun?

  1. Kirjaudu sisään verkkopalveluun. Tarvitset verkkopankkitunnuksesi ja ammattiliittosi jäsennumeron.
  2. Kirjautumisen jälkeen näkyviin tulee verkkopalvelusopimus, jonka yhteydessä voit ottaa käyttöösi paperittoman palvelun, se säästää sinut turhalta paperinpyörittelyltä. Verkkopalvelusopimuksen hyväksymällä siirryt verkkopalvelun etusivulle.
  3. Siirry Hae korvausta -osioon.
  4. Siirry sähköiseen korvauspalveluun.
  5. Tämän jälkeen palvelu ohjaa sinua täyttämään vaaditut tiedot.

Käyttäjätuki

01019 5110
ma–pe 8–18Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää