Ammattiliittoasiakkaan tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Valitse oman pankkisi kuvake ja kirjaudu verkkopalveluun

Verkkopalvelussa näet omat asiakas- ja vakuutustietosi sekä ammattiliittosi sinulle ottamien vakuutusten tiedot. Verkkopalvelussa voit päivittää asiakastietojasi ja hakea korvausta joustavasti joka päivä klo 7-23. Lisätietoa verkkopalvelusta löydät täältä.

Hae korvausta nopeasti sähköisen korvauspalvelun kautta

Verkkopalvelussa pääset käyttämään myös sähköistä korvauspalvelua. Sen avulla saat rahat tilillesi jopa päivässä!

Sähköisen korvauspalvelun kautta voit hakea korvausta:

  • yksityisasiakkaan ottamista vakuutuksista (tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä lapsen sairauskulu- ja tapaturmavakuutus)
  • ammattiliiton ottamasta matkustajavakuutuksesta

Verkkopalveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Valitse oman pankkisi kuvake klikkaamalla sitä ja kirjaudu sisään. Tarvitset pankkitunnusten lisäksi liittosi jäsennumeron. Tutustu korvauksenhakuun tämän opastevideon avulla.

Kirjaudutko ensimmäistä kertaa verkkopalveluun?

Kirjautumisen yhteydessä voit ottaa käyttöösi paperittoman palvelun, se säästää sinut turhalta paperinpyörittelyltä. Paperittoman palvelussa kaikki vakuutuskirjasi ja vakuutuslaskusi saapuvat jatkossa ilmoitussähköpostin kera Turvan verkkopalveluun. Niitä ei tule sinulle enää postissa paperisina vaan ne ovat tallessa ja katseltavissa verkkopalvelussa. Jos kuitenkin haluat vakuutuspostisi paperisina, voit valita paperillisen palvelun kirjautumisen yhteydessä.

Käyttäjätuki
ma–pe 8–18
03-2313 9166Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää