Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Tapaturma tai sairastuminen järjestömatkalla

Järjestötehtäviä ovat liiton järjestämät kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, kesä- ja talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat.

Toimi näin

 1. 1. Hakeudu lääkäriin

  Kotimaan matkalla hakeudu lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnaan. Voit asioida myös Terveystalossa tai muissa hoitolaitoksissa. Ulkomaan matkoilla voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme SOS Internationaliin. Suomenkielinen hätäpalvelu palvelee sinua ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä numerossa +358 1019 5111.

 2. 2. Lääkärin kulut

  Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse. Vakuutus korvaa myös etälääkärin vastaanoton. Muista ottaa yksityiselle lääkäriasemalle mukaan Kela-kortti.

 3. 3. Ilmoita vahingosta

  Ilmoita vahingosta ja hae korvausta lääkärikuluista.

  Tee vahinkoilmoitus

 4. 4. Maksusitoumus

  Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan yhtiöömme lääkärinlausunto. Saat tiedon päätöksestä puhelimitse, tekstiviestillä tai verkkopalveluun.

 5. 5. Vahingon käsittely

  Jos olet lähettänyt hakemuksen, voit rauhassa odottaa päätöstä. Pyydämme sinulta lisätietoja, jos sellaisia tarvitsemme. Korvauspäätöksen toimitamme verkkopalveluun tai tekstiviestillä. Voit tarkistaa ajantasaiset käsittelyaikamme täältä.

Usein kysyttyä

Jos ammattiliitolle on aiheutunut sairastumisesta kustannuksia, ammattiliitto voi myös hakea korvausta kuluista tällä matkavahinkolomakkeella.

Jos tarvitsemme lisätietoja vahinkokäsittelyä varten, otamme sinuun yhteyttä.

Vai etsitkö näitä?

Verkkopalvelu

Verkkopalvelussa tarkastelet vakuutustesi tietoja ja laskujasi, ilmoitat vahingosta tai viestittelet kanssamme.

Tutustu verkkopalveluun

Kohti kestäviä valintoja

Haluamme sitoutua ympäristötyöhön, jolla on vaikutusta.

Lue kestävistä valinnoista

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun