Turvan liikennevakuutus palkitsee huolellisen kuskin

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan uusi liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta.

Turvan uudessa liikennevakuutuksessa on monia etuja kuten reilu lähtöbonus, oikeudenmukainen hinnoittelu ja bonusturva. Myös vahingon vaikutus bonukseen on aiempaa maltillisempi.

Niin nuorten kuin kokeneidenkin kuskien kannattaa hankkia Turvan liikennevakuutus, joka palkitsee huolellisesta ajamisesta. Tarkista, mikä olisi oma henkilökohtainen bonuksesi uudessa liikennevakuutuksessa:

Turvan uusi liikennevakuutus – 7 syytä hymyyn

 1. Sama bonus mahdollista saada kaikille autoille.
  Voit saada ykkösauton bonuksen myös kakkosautollesi, sillä bonukset ovat henkilökohtaisia.

 2. Maksimibonus 80 prosenttia.
  Maksimibonus Turvan liikennevakuutukselle on nyt 80 prosenttia aiemman 70 prosentin sijaan. Maksimibonus on mahdollista saavuttaa aiempaa ripeämmin, jopa kahdeksassa vuodessa.

 3. Vahinkojen vaikutus on aikaisempaa maltillisempi.
  Jos vahinko sattuu, bonuksesi putoaa enää vain 15 prosenttiyksikköä, kun aikaisemmin bonus aleni pääsääntöisesti 20 prosenttiyksikköä. Voimassaolevista vakuutuksistasi bonus alenee vain siinä vakuutuksessa, josta korvaus on maksettu. Uuden vakuutuksen alkaessa aiempaa bonusta ei siirretä uuteen vakuutukseen, vaan bonus lasketaan uudelleen vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella.

 4. Lähtöbonus aiempaa korkeampi.
  Uudet kuljettajat voivat saada jopa 30 prosentin lähtöbonuksen. Aikaisemmin uudet kuljettajat alkoivat kerryttää bonuksiaan nollasta. Lähtöbonukseen vaikuttavat asiakkaan ajokorttitiedot ja aikaisempi vakuutus- ja vahinkohistoria.

 5. Bonusturva.
  Bonusturva suojaa ansaitsemasi bonuksen vahingon sattuessa. Bonusturvan voit saada, kun ajat vähintään kolme vuotta täydellä 80 prosentin bonuksella. Voit hyödyntää bonusturvan, kun mille tahansa Turvassa vakuuttamallesi autolle sattuu liikennevahinko. Voit ansaita bonusturvan uudelleen ajamalla kolme vuotta ilman vahinkoa.

 6. Oikeudenmukainen hinnoittelu.
  Vakuutuksen hinnoittelussa otetaan huomioon aiempaa useampia tekijöitä, ja hinta muodostuu näin aiempaa oikeudenmukaisemmin. Nyt henkilöt, joiden riski vahingolle on pieni, maksavat entistä vähemmän ja henkilöt, joiden riski on suuri, taas enemmän.

 7. Omistaja-asiakasalennus.
  Saat liikennevakuutuksesta omistaja-asiakasalennusta. Alennuksen ansiosta vakuutus on sitä edullisempi, mitä pidempään olet Turvan asiakkaana: alennus on 5 % ensimmäisen vuoden jälkeen, 7 % viiden vuoden jälkeen ja 10 % kymmenen vuoden jälkeen.
Ennen 1.1.2017 alkanut liikennevakuutus

Ennen vuotta 2017 otetut liikennevakuutuksemme ja kattavat kaskomme kaikkine etuineen pysyvät ennallaan. Muutos ei siis vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä, ja voit halutessasi pitää vanhan vakuutuksesi voimassa. Jos haluat, voit vaihtaa vakuutuksesi Turvan uuteen liikennevakuutukseen. Ota yhteyttä Turvaan tai osta vakuutus saman tien verkkokaupasta.

Reilut ja kattavat autovakuutukset Turvasta

Oman auton vahinkojen varalle kannattaa lisäksi ottaa vapaaehtoinen kaskovakuutus. Turva on koonnut yksityiskäyttöisen henkilöauton kaskovakuutukset käteviksi paketeiksi, joista on helppo löytää omalle autolle sopiva vaihtoehto. Tutustu kaskoihimme.


Katso myös:

Tutustu Turvan autovakuutuksiin
Henkilöauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle henkilöautolle.

Pakettiauto
Pakettiauto

Sopivimmat vakuutukset niin uudelle kuin käytetylle pakettiautolle.

Moottoripyorävakuutus vakuutusyhtiö Turvasta
Moottoripyörä

Moottoripyörän kaskovakuutus korvaa pyörälle ja varusteille sattuneita vahinkoja.