Asuntoauto

Matkailuauto

Asuntoautolle tarvitset liikennevakuutuksen ja oman auton vahinkojen varalle kaskovakuutuksen.

Voit valita asuntoautollesi kolarointivakuutuksen sisältävän Kaikenvaran tai suppeamman osakaskon, joka korvaa esim. hirvi-, palo- ja varkausvahinkoja.

Kaskovakuutukset verkkokaupasta -27,3 % ammattiliiton jäsenelle

Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % liittoalennuksen sekä vuosien myötä kasvavan omistaja-asiakasalennuksen 5–10 %. Verkkokaupasta ostaessasi saat vielä 15 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta. Alennusta ensimmäiselle vuodelle kertyy siis pilkulleen vähintään 27,3 %.

Lyhyesti

  • Kun automatkasi suuntautuu Pohjoismaiden ulkopuolelle, ota mukaan vihreä kortti. Se on kansainvälinen todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta. Lisätietoja vihreästä kortista ja vakuutuksen voimassaoloalueesta saat Liikennevakuutuskeskuksen sivuilta. Voit tilata maksuttoman vihreän kortin Turvan verkkopalvelusta.
  • Tarkista ennen matkalle lähtöä kaskovakuutuksen voimassaoloalueen poikkeukset vakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan.
  • Muista myös matkavakuutus.


Kaskovakuutuspaketit - Vertailutaulukko

 

Kaikenvara

Hirvi-palo-varkaus

Palo-varkaus

Kolarointi
Hirvi
Ilkivalta
Palo
Varkaus
Oikeusturva
Autopalvelu
Alle 16 vuotta vanhalle autolle
Lasi
valinnainen
Keskeytys
valinnainen
Rahoitus

Vakuutustuotteet


Kaikenvara


Kaikenvara sisältää mm. kolarointi-, hirvi-, ilkivalta-, palo- ja varkausvakuutuksen. Voit valita bonuksellisen tai bonuksettoman vakuutuksen ja siihen vielä lisäturvaksi lasivakuutuksen ja keskeytysvakuutuksen. Kaikenvara on mahdollista ottaa enintään 20 vuotta vanhalle matkailuautolle.

Hirvi-palo-varkausvakuutus


Hirvi-palo-varkausvakuutus korvaa nimensä mukaan hirvi-, palo- ja varkausvahinkoja. Lisäksi se sisältää oikeusturvavakuutuksen ja autopalveluvakuutuksen alle 16 vuotta vanhalle autolle. Hirvi-palo-varkausvakuutuksen voit ottaa enintään 30 vuotta vanhalle matkailuautolle.

Palo-varkausvakuutus

Palo-varkausvakuutus on tarkoitettu enintään 30 vuotta vanhalle matkailuautolle. Palo- ja varkausvakuutuksen lisäksi se sisältää oikeusturvavakuutuksen.

Lisätietoa ajoneuvon vakuuttamisesta


Avaintietoesitteet, vakuutusoppaat ja -ehdot

Ajoneuvon vakuutuksen vaihtaminen Turvaan käy kätevästi

Ajoneuvon vakuutusten vaihtaminen Turvaan käy helposti. Kun vaihdat vakuutukset Turvaan, ilmoitamme tiedon yhtiönvaihdosta ajoneuvorekisteriin maksutta. Vanhat vakuutuksesi aiemmassa vakuutusyhtiössäsi päättyvät automaattisesti.

Vakuutusyhtiön vaihto onnistuu kätevästi verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä Turvaan. Verkkokaupassa tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Saat Turvasta reilut bonukset sekä tuoreena kuskina että kokeneena tien päällä liikkujana. Tarkista liikennevakuutuksesi bonus Turvassa.

Osta tästä

Ajoneuvon rekisteröinti

Ajoneuvon vakuuttaminen ja rekisteröinti hoituvat yhdellä kertaa Turvan verkkokaupassa tai Turvan toimistolla. Ajoneuvo vaihtaa omistajaa sähköisen varmenteen avulla ilman paperisotaa.

Voit ottaa vakuutuksen ja rekisteröidä ajoneuvon Turvan verkkokaupassa helposti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lue lisää ajoneuvon rekisteröinnistä.


Autovakuutus ulkomailla

Turvan autovakuutus on pääsääntöisesti voimassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolisissa vihreän kortin sopimusmaissa. Tarkista voimassaoloalueen poikkeukset kaskovakuutusehdoista tai ottamalla yhteyttä Turvaan.

Vihreä kortti mukaan ulkomaan automatkoille

Vihreä kortti (Green Card) on kansainvälinen todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta. Kortti kannattaa ottaa mukaan, jos matkasi suuntautuu Pohjoismaiden ulkopuolelle. Liikennevakuutuskeskuksen sivuilta voit tarkistaa maat, joihin vihreä kortti tarvitaan.

Tilaa vihreä kortti


Mitä tehdä, jos vahinko tapahtuu?

Jos ajoneuvollesi tapahtuu vahinko, saat puhelimitse avun korvauspalvelustamme. Käsittelemme asiasi heti, ja saat useimmiten korvauspäätöksen jo puhelusi aikana. Lue lisää vahingon ilmoittamisesta.