Kotivakuutus

Turvaa jokaiseen kotiin -20 %

Uusi koti, vanha koti, opiskelijakämppä, mummola… Nyt jokaiseen kotiin kotivakuutus -20 % ensimmäiseksi vuodeksi. Alennus koskee 1.7.–31.8.2019 välisenä aikana otettua uutta koti-irtaimistovakuutusta. Verkkokaupasta saat alennuksen kampanjakoodilla KOTI2019. Ammattiliiton jäsenet saavat lisäksi jatkuvan 10 % alennuksen. Soita, poikkea meille tai osta verkosta! Lue lisää kampanjasta.

Osta kotivakuutus verkosta


Kodin vakuutuksilla voit turvata kodin, kesämökin, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetun vapaa-ajan asunnon, rakenteilla olevan asuinrakennuksen, niihin liittyvät piharakennukset sekä irtaimiston. Kotivakuutukseen kuuluva vastuu- ja oikeusturvavakuutus on myös tärkeä osa vakuutusturvaasi.

Nuorille aikuisille (18-26-vuotiaat) tarkoitetussa Super Safety Pack -vakuutuspaketissa on henki-, tapaturma-, koti- ja matkustajavakuutus. Eli kaikki tarvitsemasi vakuutukset helposti ja järkevästi samassa paketissa.

Kotivakuutus kerros- ja rivitalossa asuvalle

Tutustu

Kotivakuutus omakotitalossa asuvalle

Tutustu

Edullinen kotivakuutus 18-26-vuotiaille

Tutustu

Safety Pack - nuoren aikuisen vakuutuspaketti

Tutustu

Vakuutus vapaa-ajanasunnolle

Tutustu


Kotivakuutuksen hinta

Koti-irtaimistovakuutuksen hintaan vaikuttavat asuinpaikkakuntasi, asuntosi asuinpinta-ala, valitsemasi vakuutusturvan laajuus ja omavastuun suuruus. Rakennuksen kotivakuutuksen hintaan puolestaan vaikuttaa valitun vakuutusturvan, omavastuun ja rakennuksen sijaintipaikkakunnan lisäksi rakennuksen ja sen käyttövesiputkiston ikä, bruttopinta-ala, käyttötarkoitus sekä lämmönjakelutapa. Voit vaikuttaa alentavasti kotivakuutuksesi hintaan suojaamalla omaisuuttasi vuoto- ja murtohälyttimillä.

Mitä kotivakuutus korvaa?

Turvan laajin kotivakuutus tarjoaa kattavinta turvaa omaisuudellesi. Vain laaja kotivakuutus korvaa omaisuutesi rikkoutumisvahinkoja tai matkatavaravahinkoja. Lisäksi laaja kotivakuutus korvaa muita vahinkoja laajemmin kuin muut kotivakuutuksemme. Vakikoto on perustason kotivakuutus, joka korvaa muun muassa tulipalo-, noki-, räjähdys-, salamanisku-, myrsky- ja vuotovahinkoja sekä varkausvahinkoja. Suppein kotivakuutus Pikkukoto korvaa palovahinkojen lisäksi noki- ja myrskyvahinkoja.