Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kotivakuutus­laskuri

Laske helposti kotivakuutuksen hinta ja osta vakuutus kerros- tai rivitalolle, omakotitalolle, paritalolle, erillistalolle tai mökille kotivakuutuslaskurilla. Voit laskea kotivakuutuksen hinnan verkkokaupassamme helposti ja nopeasti.

Kotivakuutuksen hinta nopeasti laskurilla

Kotivakuutuslaskurilla lasket vakuutuksen hinnan ja ostat kotivakuutuksen

Näin kotivakuutuslaskuri toimii

 1. 1.

  Anna tiedot
  Täytä kotivakuutuslaskurille asuntosi perustiedot. Tarvitsemme myös suomalaisen henkilötunnuksesi, jotta voimme laskea sinulle tarkan hinnan sekä sinulle kuuluvat alennukset.

 2. 2.

  Ammattiliitto
  Ilmoita laskurille mahdollinen ammattiliittojäsenyytesi. Ammattiliiton jäsenet saavat merkittäviä etuja. Huomaathan, että vain antamalla Turvalle luvan jäsentietosi käyttämiseen, voit saada sinulle kuuluvat jäsenalennukset ja -edut tai korvauksen liittosi sinulle ottamasta jäsenvakuutuksesta.

 3. 3.

  Katso hinta
  Näet vakuutuksen hinnan heti kun olet täyttänyt perustiedot. Kotivakuutus laskuri hakee sinulle hinnan valintojesi perusteella, joten voit rauhassa vertailla muun muassa kotivakuutuksen laajuuksia ja tutkia valintojesi vaikutusta hintaan.

 4. 4.

  Tunnistaudu
  Tunnistaudu kotivakuutuslaskurille pankki- tai mobiilitunnuksillasi, niin saat suoritettua kotivakuutuksen oston loppuun.

 5. 5.

  Paperiton palvelu ja e-lasku
  Kun otat käyttöösi paperittoman palvelun, näet vakuutusasiakirjasi kätevästi Turvan verkkopalvelussa ja TaskuTurvassa. Ottamalla käyttöösi e-laskun saat laskut suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Voit halutessasi tulostaa vakuutuspaperisi verkkopalvelusta. Ota käyttöön e-lasku ja paperiton palvelu nyt.

TaskuTurvassa vakuutusasioiden hoitaminen on helppoa!

TaskuTurva-mobiilisovelluksen avulla voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Suorakorvauskortit ja toimintaohjeet vahingon sattuessa

Oma ja ammattiliittosi tarjoama turva aina mukanasi

Hae korvausta ja viestittele kanssamme turvallisesti

Näet laskusi ja voit hakea lisää maksuaikaa

Katso myös

Turvaa elämäsi rakkain paikka

Kotivakuutuksella turvaat kotisi ja sen tavarat.

Kotivakuutuksen kilpailutus

Kilpailuta ja vertaile kotivakuutuksia ja valitse kodillesi sopivin vakuutus.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .