Kotivakuutus

Kotona rentoudutaan, nautitaan, kerätään voimia. Puuhataan, siivotaan, kokataan. Juhlitaan ja pyöritetään arkea. Kotona myös sattuu ja tapahtuu, ja silloin on hyvä olla Turvassa. Turvan kotivakuutus turvaa elämäsi rakkaimman paikan ja tärkeimmät esineet.

Kodin vakuutuksilla voit turvata kodin, kesämökin, ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetun vapaa-ajan asunnon, rakenteilla olevan asuinrakennuksen, niihin liittyvät piharakennukset sekä irtaimiston. Vastuu- ja oikeusturvavakuutus on myös tärkeä osa vakuutusturvaasi.

Nuorille aikuisille (18-26-vuotiaat) tarkoitetussa Super Safety Pack -vakuutuspaketissa on henki-, tapaturma-, koti- ja matkustajavakuutus. Eli kaikki tarvitsemasi vakuutukset helposti ja järkevästi samassa paketissa.

Nyt kerros- ja rivitalon kotivakuutus verkosta -20%

Saat 20 % alennuksen kerros- ja rivitalon kotivakuutuksesta ensimmäiseksi vuodeksi verkkokaupasta kampanjakoodilla TUTUSTU2018. Etu koskee Turvan uusia kotivakuutusasiakkaita ja se on voimassa 31.10.2018 asti. Saat ensimmäisen vuoden kampanja-alennuksen lisäksi vuosien myötä kasvavan 5 % omistaja-asiakasalennuksen ja ammattiliiton jäsenenä jatkuvan 10 % alennuksen.