Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Autovakuutus

Turvasta saat ajoneuvollesi juuri niin kattavan autovakuutuksen kuin haluat. Autovakuutus muodostuu lain vaatimasta liikennevakuutuksesta sekä kaskovakuutuksesta.

Liikennevakuutus on ajoneuvon vakuuttamisen kivijalka, joka turvaa vahinkotilanteessa ihmiset sekä vahinkoon syyttömän osapuolen omaisuuden liikennevakuutuslain mukaan. Turvan liikennevakuutus on myös täynnä etuja.

Kaskovakuutus korvaa ajoneuvollesi tapahtuvia vahinkoja kuten kolari-, varkaus- ja ilkivaltavahinkoja. Turvan Liittokasko on ylivoimaisen kattava kasko, jonka lisäksi tarjoamme erinomaisia vaihtoehtoja kevyemmän turvan tarpeeseen.

Osta autovakuutus

Tutustu kaskovakuutuksiin


Testivoittaja Turvakasko nyt -25 %

Saat nyt Turvakaskon ensimmäiseksi vuodeksi –25 %. Ammattiliiton jäsenenä saat lisäksi 10 % jatkuvan alennuksen kaskovakuutuksesta.

Lue lisää


Osta auton ja muiden ajoneuvojen vakuutus kätevästi verkosta

Henkilöauto

Tutustu ja osta

Moottoripyörä

Tutustu ja osta

Moottorikelkka

Tutustu ja osta

Perävaunu ja asuntovaunu

Tutustu ja osta

Muut ajoneuvot

Tutustu ja osta


Autovakuutuksen hinta ja bonus

Autovakuutuksen eli kaskon ja liikennevakuutuksen hinta muodostuu useista tekijöistä. Kaskovakuutuksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi auton ominaisuudet sekä vakuutuksen laajuus. Kaskon bonus alentaa vakuutuksen hintaa. Liikennevakuutuksen bonus perustuu ajohistoriaasi. Voit saada liikennevakuutukseen jopa 80 % bonuksen. Voit tarkistaa oman bonuksesi kirjautumalla pankkitunnuksillasi autovakuutuslaskurille.

Tarkista oma bonuksesi


Kilpailuta autovakuutus

Autovakuutusten kilpailuttaminen onnistuu kätevästi vakuutuslaskurilla. Autovakuutuksen vaihtaminen Turvaan on helppoa, sillä ilmoitamme tiedon yhtiönvaihdosta ajoneuvorekisteriin maksutta. Vanhat vakuutuksesi aiemmassa vakuutusyhtiössäsi päättyvät automaattisesti. Laske autovakuutuksen hinta vakuutuslaskurilla.


Auton rekisteröinti ja vakuutus kerralla kuntoon

Ajoneuvon rekisteröinti ja vakuuttaminen hoituvat Turvassa yhdellä kertaa. Tutustu toimintaohjeisiin ja lue lisää ajoneuvon sähköisestä rekisteröinnistä täältä.


Mitä autovakuutus korvaa?

Pakollinen liikennevakuutus turvaa tien päällä sattuvissa vahinkotilanteissa ihmiset sekä vahinkoon syyttömän osapuolen omaisuuden. Liikennevakuutus on lakisääteinen ja sen sisältö on sama kaikissa vakuutusyhtiöissä.

Oman ajoneuvon turvaksi kannattaa ottaa kaskovakuutus. Turvassa on tarjolla useita eri kaskovaihtoehtoja niin laajaan kuin kevyempään turvan tarpeeseen. Kattavimmat kaskovakuutukset sisältävät kolarointiturvan lisäksi muuan muassa pysäköintiturvan ja turvan lasivahinkojen varalta. Ammattiliiton jäsenenä voit valita henkilöautollesi tai pakettiautollesi ainutlaatuisen kattavan Liittokaskon, johon kuuluvan laajan sijaisautoedun turvin saat käyttöösi sijaisauton, jos oma autosi on korjattavana kaskovahingon vuoksi tai matkasi on keskeytynyt auton teknisestä viasta johtuen.

Kevyempään turvan tarpeeseen voit valita kaskovakuutuksen, joka sisältää turvaa esimerkiksi hirvivahinkoja, ilkivaltavahinkoja ja varkausvahinkoja varten.

Oikeanlaisen kaskovakuutuksen valinnassa voit käyttää apuna Turvan kaskovalitsinta. Testaa tästä millainen kaskovakuutus sinun autollesi sopisi parhaiten.


Auton tuulilasivahingot

Laajimmat kaskovakuutuksemme Liittokasko ja Turvakasko sisältävät lasivahinkoturvan, joka korvaa ajoneuvon ikkunalasit, kun ne ovat rikkoutuneet niihin suoraan osuneesta iskusta. Lasin korjaus tai vaihto onnistuu ilman vahinkoilmoituksen tekoa yhteistyökorjaamoillamme. Katso täältä tarkemmat ohjeet, miten toimia lasivahingon sattuessa.


Hätäpalvelu palvelee liikennevahingoissa 24/7

Jos ajoneuvosi jättää tien päälle ja tarvitset hinausta, ota yhteyttä Turvan hätäpalveluun numeroon 01019 5111. Hätäpalvelu palvelee 24h vuorokaudessa.


Haluatko vakuuttaa yrityksesi ajoneuvon?

Yritysten ajoneuvojen vakuuttaminen käy kätevästi asiantuntijoidemme opastuksella.
Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa vakuutusten sisällöstä ja itsellesi parhaasta vakuutusratkaisusta. Tutustu yrityksen ajoneuvojen vakuuttamiseen täällä tai pyydä tarjous yrityksesi autovakuutuksista.