Autovakuutus

Liikennevakuutus on ajoneuvon vakuuttamisen kivijalka, joka turvaa vahinkotilanteessa ihmiset sekä vahinkoon syyttömän osapuolen omaisuuden liikennevakuutuslain mukaan. Turvan liikennevakuutus on myös täynnä etuja.

Kaskovakuutus korvaa ajoneuvollesi tapahtuvia vahinkoja kuten kolari-, varkaus- ja ilkivaltavahinkoja. Turvan Liittokasko on ylivoimaisen kattava kasko, jonka lisäksi tarjoamme erinomaisia vaihtoehtoja kevyemmän turvan tarpeeseen.

Kaikkien ammattiliittojen jäsenille renkaidenvaihto ja paras kasko samassa paketissa

Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille räätälöity kattavin kaskopakettimme. Kun ostat liittokaskon henkilö- tai pakettiautollesi verkkokaupasta 1.-31.3.2019 välisenä aikana, saat renkaiden vaihdon Vianorilla kaupan päälle! Etu on henkilökohtainen ja sen arvo on 45 euroa. Etu on käytettävä Vianorin palvelupisteellä 31.5.2019 mennessä. Klikkaa itsesi verkkokauppaan, saat tarkemmat ohjeet edun lunastamiseen ostoksesi jälkeen.

Rekisteröinti ja vakuutus kerralla kuntoon
Turvassa voit rekisteröidä ja vakuuttaa ajoneuvosi yhdellä kertaa. Lisätietoa sähköisestä rekisteröinnistä ja toimintaohjeet tästä.

Liikennevakuutus

TUTUSTU JA OSTA

Henkilöauto

TUTUSTU JA OSTA

Moottoripyörä

TUTUSTU JA OSTA

Moottorikelkka

TUTUSTU JA OSTA

Perävaunu ja asuntovaunu

TUTUSTU JA OSTA

Muut ajoneuvot

TUTUSTU JA OSTA

Ajoneuvon rekisteröinti

TUTUSTU JA OSTA