Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Koti-irtaimiston vakuutus, nyt ensimmäinen vuosi -50 %

23.9.2016 -

Nyt saat 1.9.–31.12.2016 alkaviin uusiin koti-irtaimistovakuutuksiin sekä huvilairtaimiston vakuutuksiin ensimmäisen vuoden alennuksen vakuutusmaksusta. Etu on käytettävissä kaikissa kanavissa, niin toimistoilla, puhelimessa kuin Turvan verkkokaupassakin. Alennus koskee myös vastuu- ja oikeusturvavakuutuksia ja nuorten Isohima-kotivakuutusta.

Ensimmäisen vuoden jälkeenkin saat ammattiliiton jäsenenä jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksestasi. Lisäksi palkitsemme pitkistä asiakassuhteista. Asiakkuuden kestoon perustuva alennus on korkeimmillaan 10 %, sen voit saada ammattiliiton jäsenenä jo viiden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Kotivakuutuksia on eritasoisia. Tiesithän, että laajimpaan kotivakuutukseen kuuluvat myös matkatavarat? Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Onko sinulla vielä vanha Kodin turvasopimus?

Nyt kannattaa vaihtaa vakuutus uudempaan Turva Koto -vakuutukseen. Uudempi vakuutus kattaa muun muassa matkatavaroita aiempaa paremmin sekä korvaa silmälasien rikkoutumista tai vakuutetun omistamia ansiotyövälineitä.

Ja saat vuoden loppuun asti tarjouksen mukaisen kampanjaedun eli irtaimistovakuutuksen ensimmäisen vuoden maksun puoleen hintaan, kun toimit 1.9.-31.12.2016.

Katso myös: