Oletko muuttamassa?

Oletko muuttamassa? Tee osoitteenmuutos Turvaan.

Saamme uuden postiosoitteen tietoomme suoraan väestörekisterikeskuksesta ellei uusi osoite ole salainen tai väliaikainen.

Jos sinulla on kotivakuutus Turvassa, tarvitsemme sinulta uuden asuntosi tiedot kotivakuutuksen muutosta varten. Sinun ei tarvitse irtisanoa nykyistä kotivakuutustasi, vaan siirrämme sen uuteen asuntoosi ilmoituksesi perusteella. Ilmoita muutosta kätevästi verkkopalvelussamme.

Jos sinulla ei ole vielä kotivakuutusta Turvassa, voit ostaa sen kätevästi verkkokaupasta.

Osta tästä

Toimi näin

  1. Tee muuttoilmoitus maistraattiin tai postiin viikon kuluessa muutosta, aikaisintaan kuukautta ennen muuttoa. Sieltä uudet osoitetietosi välitetään automaattisesti muun muassa Turvaan, viranomaisille, Kelaan, ajoneuvontahallintoon, verohallintoon ja puolustusvoimille.
  2. Jos sinulla on kotivakuutus Turvassa tai jos uusi osoitteesi on väliaikainen tai salainen tulee sinun ilmoittaa uusi osoitteesi verkkopalvelussamme. Samalla voit ilmoittaa tiedot uudesta asunnostasi kotivakuutuksen päivittämistä varten. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme vakuutusturvasi muutoksen. Jos uuden asuntosi vakuutus on kalliimpi kuin vanhassa asunnossasi, lähetämme sinulle lisälaskun.
  3. Irtaimistosi on vakuutettu sekä Suomessa muuttokuljetuksen aikana että molemmissa asunnoissa kaksi kuukautta. Kannattaa kuitenkin varmistaa, ovatko tavaroidesi enimmäiskorvausmäärät riittävät. Määrät näet vakuutuskirjaltasi tai kysymällä asiakaspalvelustamme. On myös hyvä varmistaa, tarvitaanko uuden asuntosi kiinteisiin sisustuksiin, eli esimerkiksi lattioille, kaapistoille tai seinäpinnoille, vakuutusturvan lisäystä.
  4. Muista ilmoittaa sekä vanhalle että uudelle isännöitsijälle muutosta hyvissä ajoin.