Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Asiointi eri tilanteissa

Jos haluat valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan vakuutus- tai korvausasioitasi Turvan kanssa, voit antaa hänelle valtakirjan. Valtakirja tarvitaan, koska laissa määrätään vakuutussalaisuudesta. Voit tehdä uuden valtakirjan tai peruuttaa antamasi valtakirjan kätevästi verkossa.

Tee uusi tai peru voimassa oleva valtakirja

Saamme uuden postiosoitteen tietoomme suoraan väestörekisterikeskuksesta ellei uusi osoite ole salainen tai väliaikainen.

Jos sinulla on kotivakuutus Turvassa, tarvitsemme sinulta uuden asuntosi tiedot kotivakuutuksen muutosta varten.

Ilmoita osoitteenmuutoksesta

Matkalle lähtiessä on hyvä varmistaa, että matkavakuutusasiat ovat kunnossa. Matkavakuutuskortin löydät näppärästi TaskuTurva-mobiilisovelluksesta tai verkkopalvelusta. Viisumitodistuksen voit tilata lomakkeen kautta.

Katso ohjeet

Lähdetkö matkalle autolla? Katso vinkit ulkomailla autoiluun ja ohjeet mukaan otettavien todistusten tilaamiseen. Voit myös tilata vihreän kortin kätevästi verkosta.

Tilaa vihreä kortti

Kun läheinen ihminen kuolee, on surun keskellä hoidettava myös paljon käytännön asioita. Vakuutusasioiden hoitamisella ei onneksi ole kiire. Jotta voit hoitaa menehtyneen vakuutusasioita, sinun täytyy toimittaa Turvaan asianmukaiset dokumentit.

Ohjeet kuolinpesän hoitajalle

Katso vastaukset näihin ja muihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin laskuihin liittyen.

Lue lisää

Suosittelemme asiakkaillemme sähköistä aisaparia: paperiton palvelu + e-lasku. Tällä yhdistelmällä vakuutuspaperisi ovat tallessa Turvan verkkopalvelussa ja laskut menevät suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi.

Lue lisää


Turva selvittää aina vakuutushakemuksen käsittelyn yhteydessä vakuutuksen hakijan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Rekisterissä oleva maksuhäiriömerkintä voi olla esteenä vapaaehtoisen vakuutuksen myöntämiselle tai edellyttää lakisääteisen vakuutuksen myöntämisessä vuoden etukäteismaksua. Lisätietoa maksuhäiriömerkinnästä ja sen vaikutuksista vakuutuksen myöntämiselle saat FINEn Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan oppaasta (pdf).

Kerro, miten palvelumme on auttanut sinua. Sujuiko hyvin vai jäitkö kaipaamaan parempaa kokemusta? Arvostamme reipastakin perusteltua kritiikkiä, jotta voimme ottaa opiksi ja kehittyä.

Anna palautetta

Lähetäthän liitteitä tai lisäselvityspyyntöjä vain pyydettäessä. Löydät ohjeet liitteiden toimittamiseen alta.

Katso ohjeet

Mikäli olet aikeissa irtisanoa Turvan vakuutuksen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 01019 5110, jotta voimme kartoittaa tilanteesi ja keskustella siihen liittyvistä vaihtoehdoista.

Vakuutusten irtisanominen