Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lapsen lääkärikäynnit vaivattomasti – maksat vain omavastuun

Kun sinulla on Turva Henkilö- sopimuksen Junioriturva Plus -vakuutus, voit näyttää TaskuTurvasta löytyvää suorakorvauskorttia hoitolaitoksen kassalla, jolloin maksat lapsesi lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun. Kaikki muu hoituu hoitolaitoksen ja Turvan välillä. Sinun ei siis tarvitse sitoa rahojasi lääkärimaksuun eikä tehdä vahinkoilmoitusta. Voit keskittyä sairaan lapsesi hoitamiseen.

Näin helppoa se on

  1. Lataa TaskuTurva. Katso latausohjeet.

  2. Varaa aika TaskuTurvasta löytyvästä hoitolaitoksesta (Pikkujätti, Pihlajalinna, Terveystalo, Mehiläinen).

  3. Näytä suorakorvauskorttia ja lapsesi Kela-korttia kassalla.

  4. Maksa mahdollinen omavastuu.

  5. Hae korvauksia lääkekuluista Turvan verkkopalvelussa vasta sitten, kun suorakorvauskortilla näkyy omavastuu 0 euroa.

Lue pienen korvatulehduspotilaan äidin kertomus siitä, miten helppoa TaskuTurvan käyttäminen on.

Missä tilanteissa voit käyttää suorakorvausta?

Suorakorvauskortti-ominaisuus on käytettävissä Turva Henkilö- sopimuksen Junioriturva Plus -vakuutuksissa. Suorakorvauskortti käy kaikissa hoitolaitoksissa, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Niitä ovat Pikkujätin, Pihlajalinnan, Terveystalon ja Mehiläisen toimipaikat ympäri Suomen.

Suorakorvausta voi käyttää lääkärikäynteihin aina 1.500 euroon asti. Suorakorvausta ei kuitenkaan voi käyttää niissä lääkärikäynneissä, jotka kuuluvat rajoitusehtojen piiriin. Löydät mahdolliset rajoitusehdot suorakorvauskortilta.

Voit käyttää suorakorvausta, jos lääkärikulut ylittävät omavastuun tai omavastuu on jo tältä kalenterivuodelta maksettu. Näet ajantasaisen omavastuutiedon suorakorvauskortilta. Huomaathan, että omavastuutieto päivittyy lääkärikäyntisi jälkeen pienellä viivellä.

Jos lääkärikulut eivät ylitä omavastuuta, toimi kuten ennenkin: Maksa lääkärikäynti ensin itse. Niputa useat lääkärikulut ja lääkekulut yhteen, jotta yhteissumma ylittävät omavastuun, ja hae korvauksia sen jälkeen kätevästi Turvan verkkopalvelussa. Seuraavalla kerralla voit käyttää TaskuTurvaa.

Suorakorvaus toimii vain lääkärikäynteihin ja -hoitoihin. Tällä hetkellä suorakorvausta ei voi käyttää lääkekuluihin. Huomaathan, että jos olet käyttänyt hoitolaitoksella suorakorvausta, hae korvauksia lääkekuluista Turvan verkkopalvelussa vasta sitten, kun suorakorvauskortilla näkyy omavastuu 0 euroa.

Haluatko tietää lisää TaskuTurvasta? Tutustu TaskuTurvan muihin etuihin.

Tutustu TaskuTurvaan

Lapsivakuutuksella nopeasti hoitoon!

Kun lapsi sairastaa, on tärkeää, että apu löytyy nopeasti ja hoito voidaan aloittaa viipymättä. Vakuutus mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn, sillä se korvaa myös yksityisellä lääkäriasemalla annetun hoidon.

Tutustu lapsivakuutukseen

Asiakkaamme kertovat kokemuksia TaskuTurvasta

"Olen todella tyytyväinen Taskuturvaan. Molempien lasten lääkärikäynnit sujuneet erittäin hyvin ja helposti eri kaupungeissa."

"Asioiminen oli helppoa ja sujuvaa taskuturvan avulla. Nettisivuilta löytyi tarvittava tieto suht nopeasti. Kiitos."

"Taskuturva ja suorakorvauskortti on ihan MAHTAVA!!"

"Taskuturva on loistava. Magneettikuvauksen maksusitoumus kesti useamman päivän, toivottiin toki nopeampaa. Mutta ihan varmoja ei toki olla, oli viivästys lääkäristä lähtevää. Ihana ja ystävällinen asiakaspalvelu, kun asiaa selvitettiin."

”Taskuturva on supermahtava! Helpottaa asiointia ihan hurjasti. Kiitos.”

(Sitaatit: Turvan asiakaspalautekysely)