Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Osoitteenmuutos

Oletko muuttanut tai muuttamassa? Saamme uuden postiosoitteesi tietoomme suoraan väestörekisterikeskuksesta, ellei uusi osoite ole salainen tai väliaikainen.

Ohjeet osoitteenmuutokseen

Kotivakuutus osoitteen muuttuessa

Jos sinulla on kotivakuutus Turvassa, tarvitsemme uuden asuntosi tiedot kotivakuutuksen muutosta varten. Sinun ei tarvitse irtisanoa nykyistä kotivakuutustasi, vaan siirrämme sen uuteen asuntoosi ilmoituksesi perusteella.

 1. 1. Tee muuttoilmoitus

  Tee muuttoilmoitus Digi- ja väestövirastoon aikaisintaan kuukautta ennen muuttopäivää tai viimeistään viikon kuluttua muutosta. Sieltä uudet osoitetietosi välitetään automaattisesti muun muassa Turvaan, viranomaisille, Kelaan, verohallintoon ja puolustusvoimille. Sinun ilmoituksesi Turvaan tarvitaan, jos uusi osoite on väliaikainen tai salainen.

 2. 2. Ilmoita uuden asunnon tiedot Turvaan

  Ilmoita meille tiedot uudesta asunnostasi kotivakuutusta varten verkkopalvelussamme. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme vakuutusturvasi muutoksen. Jos uuden asuntosi vakuutus on kalliimpi kuin vanhassa asunnossasi, lähetämme sinulle lisälaskun.

  Muista ilmoittaa muutosta sekä vanhalle että uudelle isännöitsijälle hyvissä ajoin.

  Kirjaudu verkkopalveluun

 3. 3. Tavarasi ovat vakuutettuina myös muuton ajan

  Irtaimistosi on vakuutettu sekä Suomessa muuttokuljetuksen aikana että molemmissa asunnoissa kaksi kuukautta. Kannattaa kuitenkin varmistaa, ovatko tavaroidesi enimmäiskorvausmäärät riittävät. Määrät näet vakuutuskirjaltasi tai kysymällä asiakaspalvelustamme. On myös hyvä varmistaa, tarvitaanko uuden asuntosi kiinteisiin sisustuksiin, eli esimerkiksi lattioille, kaapistoille tai seinäpinnoille, vakuutusturvan lisäystä.

Asiaa kotivakuutuksesta

Eikö sinulla ole vielä kotivakuutusta?

Hanki se helposti muutamalla klikkauksella verkosta.

Laske hinta ja osta

Miksi kotivakuutus kannattaa?

Kotivakuutuksesta saat turvaa harrastusvälineille ja kodinkoneille.

Lue lisää kotivakuutuksesta

Mitä kotivakuutus korvaa?

Katso esimerkkejä siitä, miten Turva korvaa kotivakuutukseen liittyviä vahinkoja.

Lue mitä kotivakuutus korvaa

Vai etsitkö näitä?