Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kotivakuutus -50 % ensimmäiseksi vuodeksi

Lumo-asukkaana saat uuden kotivakuutuksen alennettuun hintaan neljän vuoden ajan – kampanjakoodilla LUMO2024 ensimmäinen vuosi nyt -50 %, minkä jälkeen alennus pienenee 15 % vuosittain

Kun koti on Turvassa, voit ottaa rennommin

Lumo-asuminen on huoletonta - ja erityisesti, kun kotisi on Turvassa. Kotivakuutus turvaa tärkeät tavarasi ja rakkaimmat esineesi: huonekalut, elektroniikan, harrastusvälineet ja muun irtaimiston. Turvan kotivakuutuksiin sisältyy myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Kampanjakoodisi LUMO2024 antaa alennusta kaikista Turvan kotivakuutuksista. Koodi on voimassa 31.12.2024 mennessä ostettuihin kotivakuutuksiin. Syötä kampanjakoodi kotivakuutuslaskurilla vakuutusta ostaessasi.

Jos olet muuttamassa Lumo-kodista toiseen Lumo-kotiin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tiedot​

 • Etu koskee Turvan verkkokaupasta 31.12.2024 mennessä ostettuja uusia kotivakuutuksia.

 • Alennuksen määrä on ensimmäisenä vuonna 50%. Ensimmäisen vuoden jälkeen alennus pienenee 15 % vuosittain. Ensimmäisen vuoden jälkeen alennus on 35 %, kolmantena vuonna 20 % ja neljäntenä 5 %.

 • Etu koskee kotivakuutuksen irtaimistoa ja rakennusta.

 • Etu koskee kotivakuutuksia, jotka on mahdollista ostaa verkkokaupasta. Kampanjakoodi "LUMO2024" tulee syöttää ostoa tehdessä "Minulla on kampanjakoodi" kenttään ja painaa "Käytä" painiketta, jonka jälkeen hinnassa on huomioitu kampanjakoodin etu.

 • Etu edellyttää paperittoman palvelun käyttöönottoa oston yhteydessä. Lue tarkemmin paperittomasta palvelusta täältä.

 • Vuosimaksun jakaminen 6 ja 12 erään edellyttää paperitonta palvelua ja e-laskua. Jos ne eivät ole käytössä, maksueräisyys muuttuu 4 erään seuraavan vakuutuskauden alusta

Rajoitukset​

 • Alennus ei koske oikeusturvavakuutusta, vastuuvakuutusta eikä matkatavaravakuutusta ulkomaan matkoilla.​

 • Etu on kotikohtainen.​

 • Etua ei voida myöntää, jos asiakas päättää vastaavan vakuutuksen Turvassa ja ottaa tilalle uuden. Jos olet muuttamassa Lumo-kodista toiseen Lumo-kotiin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 • ​Vakuutuksen myöntämisessä noudatetaan Turvan normaaleja asiakas- ja riskivalintaohjeita.​

Lisäksi

 • Ammattiliiton jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen, kun LUMO2024 kampanjakoodin etu päättyy. Ilmoitathan tiedon ammattiliitostasi oston yhteydessä.

 • Jos otat kotivakuutuksen lisäksi Turvasta jonkun muun vakuutuksen, saat vakuutuksista lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Alennus ei koske liikenne- tai henkivakuutusta.

Vertaile Turvan kotivakuutuksia

Taulukosta näet, millaisia vahinkoja eri laajuiset kotivakuutukset korvaavat. Sen avulla voit valita itsellesi sopivan kotivakuutuksen.

Laaja Perus Suppea

Lisäturva, joka tekee laajasta kotivakuutuksesta entistä paremman! Korvausten ikävähennykset alkavat myöhemmin. Tietokonevahingon yhteydessä korvataan tiedostojen palautuksia. Kiinteiden sisustuksien vakuutus on laajempi. Lisäksi säästät omavastuun osuudessa, jos joudut korvattavan vahingon vuoksi tilapäisesti muuttamaan pois kotoa.

valinnainen irtaimistolle

Ei sisälly vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Korvaa kodin pintojen tai rakennuksen LVISA-laitteiden äkillisiä rikkoutumisia. Esimerkiksi, kun kodinkone rikkoutuu ja siitä vuotava vesi vahingoittaa parkettia, puu kaatuu talon päälle tai rakennuksen talotekniikkaan liittyvä LVISA- laite kuten lämminvesivaraaja tai ilmalämpöpumppu rikkoutuu.

Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Korvaa kodin irtaimiston, kuten puhelimen, silmälasien, television, pakastimen, huonekalujen ja muun kodin päivittäiseen käyttöön tarkoitetun esineen äkillisen rikkoutumisen.

Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Korvaa vuotaneen veden rakennuksen rakenteille, pinnoitteille ja tavaroille aiheuttaman vahingon, kun vesi on vuotanut rakennuksen kiinteästä putkistosta, käyttölaitteesta, säiliöstä tai akvaariosta. Veden lisäksi vuotanut aine voi olla myös muuta nestettä, höyryä tai kaasua. Esimerkiksi, kun astianpesukone tai talon käyttövesiputkisto rikkoutuu ja aiheuttaa vesivahingon.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Korvaa poikkeuksellisen rankkasateen (30 mm/h tai 75 mm/vrk), vesistö- tai merivesitulvan aiheuttaman vahingon, kun vesi tunkeutuu maanpinnalta rakennukseen vaurioittaen rakennuksesta tai siellä olevaa irtaimistoa.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Ei sisälly vakuutukseen

Korvaa, kun omaisuutta varastetaan, sille aiheutetaan ilkivaltaa tai murtaudutaan lukittuun tilaan. Esimerkiksi lukittu polkupyörä varastetaan ulkoa tai lukitusta varastosta varastetaan ruohonleikkuri.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

valinnainen lisäturva

Korvaa, kun myrskytuuli, trombi, syöksyvirtaus tai raesade aiheuttaa rikkoutumisvahingon. Esimerkiksi myrsky vaurioittaa omakotitalon peltikattoa tai syöksyvirtauksen kaatama puu vahingoittaa rakennusta. Myrskyksi katsotaan sääolosuhteet, joissa tuulen keskinopeus on ylittänyt 15 metriä sekunnissa.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

valinnainen lisäturva

Korvaa irtipäässeen tulen, noen, savun tai räjähdyksen aiheuttamia vahinkoja. Esimerkiksi, kun tulipalo ja sen sammutusvedet vahingoittavat omakotitaloa ja sen irtaimistoa.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Koti-irtaimiston vakuutus korvaa tilapäisestä asumisesta aiheutuneita kustannuksia enintään vuoden mittaiselta ajalta, palovahingoissa enintään 18 kuukauden ajalta, jos joudut muuttamaan pois kotoa vakuutuksesta korvattavan vahingon korjaustöiden vuoksi.

Esimerkiksi, jos tulipalo on vahingoittanut kotiasi ja joudut vahingon korjaustöiden ajaksi muuttamaan pois kotoa. Laaja ja peruskotivakuutus korvaavat myös, jos väliaikaisen poismuuttamisen syynä on esimerkiksi astianpesukoneesta tai talon käyttövesiputkiston rikkoutumisesta aiheutunut korvattava vesivahinko.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Korvaa ulkopuoliselle henkilölle vahingossa aiheutuneita omaisuus- ja henkilövahinkoja. Vahingon sattuessa et jää yksin, sillä Turva selvittää puolestasi oletko lain mukaan korvausvastuussa vahingosta. Vastuuvakuutuksesta korvattavia vahinkoja saattaa syntyä, jos esimerkiksi koirasi puree lenkkeilijää, lapsesi vahingoittaa naapurin autoa tai ulkopuolinen liukastuu kotisi pihalla itsensä loukaten.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, jos tarvitset lakimiesapua riita-asioissa. Oikeusturvavakuutuksesta korvattavia tapahtumia voivat olla esimerkiksi asuntokauppoihin liittyvät riidat tai pahoinpitelyyn liittyvä asiat, joissa olet rikoksen kohteena.

Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen Sisältyy vakuutukseen

Lisäturva, joka korvaa omasi ja kanssasi asuvien perheenjäsentesi matkatavaroille sattuneita vahinkoja, kuten esimerkiksi rikkoutumisia ja varkauksia.

valinnainen lisäturva irtaimistolle

valinnainen lisäturva irtaimistolle

valinnainen lisäturva irtaimistolle

Huomioi nämä asiat, kun valitset kotivakuutusta

 • Mitä kaikkea omistat, ja paljonko rahallista arvoa omaisuudellesi kertyy?
  Tiskikoneen tai pyykkirummun hajotessa kesken pesuohjelman, on ihan kiva, että kotivakuutus on olemassa! Sängyt, sohvat, pöydät ja muut huonekalut säilyvät yleensä ilman isompia tapaturmia, mutta kotivakuutus on turvana myös niille. Ennen muuttamista kannattaa tehdä inventaariota omasta omaisuudesta. Irtaimiston iällä ja kunnolla on vaikutusta korvaustilanteessa, mutta vaatimattomastakin irtaimistosta voi muodosta suuri summa esimerkiksi tulipalon sattuessa.

 • Kiinnitä huomiota hinnan lisäksi myös kotivakuutuksen sisältöön.
  Halvimmillaan kotivakuutus maksaa muutaman euron kuussa, ja Turvassa autetaan mitoittamaan vakuutus juuri sinulle sopivaksi. Voit valita kotivakuutuksen kattavuuden kolmesta tasosta: laaja, perus ja suppea . Lisäturvaa vakuutukseesi saat valitsemalla Laaja Plus -lisäturvan. Turvassa kotivakuutukseesi kuuluu aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset .

 • Tarkista, millaisia jatkuvia alennuksia voit saada.
  Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen. Lisäksi ammattiliiton jäsenenä saat Turvasta jatkuvan 10 % liittoalennuksen, Lumo-asukkaana tämä etu tulee sinulle voimaan, kun kampanjakoodin LUMO2024 etu päättyy.

Miksi kotivakuutus kannattaa ottaa?

Kotivakuutus on sanana vieras monelle nuorelle. Omaan kotiin muuttava tarvitsee kotivakuutuksen, joka kattaa irtaimistoon kohdistuvat vahingot. Turvasta saat sopivan kotivakuutuksen myös nuoren kotiin.

Mitä kotivakuutus korvaa?

Lue artikkelista esimerkkitapauksista, joissa voimassa oleva kotivakuutus todella tuo turvaa.

Missä kaikkialla kotivakuutus on voimassa?

Maijalla on kodissaan omat huonekalut, astiat ja vaatteet. Pyörää ja lasketteluvälineitä Maija säilyttää varastossa. Hän miettii, minkälaisen vakuutuksen ottaisi, jotta kaikki tavarat ovat varmasti vakuutettuna. Tietäisitkö sinä?

Vakuutusehdot ja oppaat

Alta löydät kotivakuutuksen vakuutusehdot ja oppaat. Tutustu niihin huolella, sillä niistä löydät vielä tarkemmat tiedot, mitä kotivakuutus pitää sisällään ja mitä se korvaa.

Avaintietoesite
Vakuutusehdot
Vakuutusopas
Yleiset sopimusehdot

Näin ostat kotivakuutuksen koodilla LUMO2024

 1. 1.

  Siirry kotivakuutuksen laskurille
  Saman laskurin kautta näet kotivakuutuksen hinnan kaikille talotyypeille. Laskurille tästä >

 2. 2.

  Täytä kotisi pinta-ala ja muut pyydetyt tiedot laskuriin
  Tietojen täyttämisen jälkeen näet eri kotivakuutus vaihtoehdot ja niiden hinnat.

 3. 3.

  Vertaile ja valitse sopivin vakuutus
  Kotivakuutuksen kattavuuden voit valita kolmesta eri tasosta: suppea, perus ja laaja kotivakuutus. Pääset tässä vaiheessa myös täydentämään tiedot asuntosi mahdollisista turvalaitteista, joilla saa lisäalennusta kotivakuutuksesta.

 4. 4.

  Syötä koodisi LUMO2024 ja laske hinta
  Vaihda "Syötä kampanjakoodi" kenttään oma koodisi LUMO2024 ja paina painiketta "Käytä". Tämän jälkeen näet kotivakuutuksen alennetun hinnan heti. Huomiothan että puhelimella kampanjakoodi-kenttä näkyy sivun alalaidassa, ja saat sen näkyviin punaista nuolta klikkaamalla!

 5. 5.

  Tunnistaudu ja vahvista osto
  Tunnistaudu pankki- tai mobiilitunnuksillasi, jonka jälkeen pääset vahvistamaan oston. Muista valita aktiiviseksi paperiton palvelu, niin oston jälkeen uuden vakuutuksesi tiedot tulevat muutaman päivän kuluessa näkyviin verkkopalveluun ja TaskuTurva-mobiilisovellukseen.

Miksi Turvan kotivakuutus?

Voit valita kotivakuutuksen laajuuden tarpeidesi mukaan.

Ammattiliiton jäsenenä saat 10 % jatkuvan alennuksen kotivakuutuksesta.

Turva on paras vakuutusyhtiö – myös asiakkaidemme mielestä ( EPSI Rating 2023 ).

Hätäpalvelu auttaa vesi-, myrsky- ja palovahingoissa 24/7.

Usein kysyttyä kotivakuutuksesta

Koti-irtaimistovakuutuksen hintaan vaikuttavat asuinpaikkakuntasi, ikäsi, asuntosi asuinpinta-ala, valitsemasi vakuutusturvan laajuus ja omavastuun suuruus. Rakennuksen vakuutusmaksuun vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi ikäsi, rakennuksen sijaintipaikkakunta, kokonaispinta-ala, rakennuksen ja sen käyttövesiputkiston ikä, käyttötarkoitus, tekniset ominaisuudet, enimmäiskorvausmäärä, vakuutusturvan laajuus ja omavastuun suuruus. Voit vaikuttaa alentavasti kotivakuutuksesi hintaan suojaamalla omaisuuttasi vuoto- ja murtohälyttimillä.

Ostaessasi uuden kotivakuutuksen Turvan verkkokaupasta, saat automaattisesti ensimmäisen vuoden -20% alennuksella. Alennus on automaattisesti huomioitu hinnassa, kun etenet ostossa.

Jatkuvan 10 % jäsenalennuksen tarjoamme kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Muut henkilökohtaiset kampanjakoodit saat hyödynnettyä Turvan verkkokaupassa, muista syöttää kampanjakoodisi laskurilla "Syötä kampanjakoodi" kenttään, kun lasket vakuutuksesi hintaa!

Kotivakuutus korvaa erilaisia vahinkoja riippuen vakuutusturvasi laajuudesta. Tuotesivuilla pystyt vertailemaan, mitä eri kotivakuutukset korvaavat. Turvan laaja kotivakuutus tarjoaa kattavaa turvaa omaisuudellesi. Se korvaa esimerkiksi omaisuutesi rikkoutumisvahinkoja. Perustason kotivakuutus korvaa muun muassa tulipalo-, myrsky- ja vuotovahinkoja sekä varkausvahinkoja. Suppea kotivakuutus korvaa suppeimmillaan vain palovahinkoja, mutta voit halutessasi laajentaa sitä murto- ja varkausturvilla. Katso esimerkkitilanteet kotivakuutuksen korvaavuudesta .

Turvan irtaimistovakuutukseen kuuluvat yksityiskäyttöön tarkoitetut tavanomaiset esineet, kodinkoneet ja -laitteet sekä arvo-omaisuus. Huomaathan kuitenkin, että esimerkiksi autonrenkaat ja -vanteet, useimmat moottorikäyttöiset kulkuvälineet sekä niiden osat ja varusteet eivät kuulu irtaimistovakuutukseen. Kodin irtaimistovakuutus on turvanasi myös, jos joudut vakuutuksesta korvattavan vahingon korjaustöiden ajaksi muuttamaan väliaikaisesti pois vakituisesta kodistasi.

Vastuuvakuutus korvaa toiselle henkilölle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on lain mukaan vahingonkorvausvastuussa. Vastuuvakuutus auttaa esimerkiksi silloin, kun lapsesi naarmuttaa naapurin autoa tai törmäät pyöräillessäsi jalankulkijaan, joka loukkaantuu. Turva selvittää puolestasi, oletko vahingosta korvausvastuussa. Oikeusturvavakuutus on taas apunasi monenlaisissa oikeusasioissa. Oikeusturva korvaa välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jos tarvitset lakimiesapua esimerkiksi riita-, rikos- ja hakemusasioissa, jotka koskevat yksityiselämääsi. Tällaisia tapahtumia voivat olla esimerkiksi asuntokauppoihin liittyvät riidat. Tutustu tarkemmin vastuu- ja oikeusturvavakuutuksiin .

Rakennuksen vakuuttamisessa käytetään sen bruttopinta-alaa.

Bruttopinta-alan laskeminen

Laske yhteen kaikkien kerrosten pinta-ala mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta. Ota mukaan kaikki huonekorkeudeltaan yli 160 cm korkeat kylmät ja lämpimät tilat, myös kellaritilat, varastot, autotallit ja tekniset tilat. Laske mukaan myös rakennuksen avoimet osat, kuten avokatokset ja –kuistit, jos niiden yhteenlaskettu pinta-ala on suurempi kuin muun rakennuksen pinta-ala.

Miksi oikea pinta-ala on tärkeä?

Korvaustilanteessa tarkistamme vakuutetun kohteen tiedot. Kun pinta-ala on oikein, saat vahingon sattuessa rakennuksen iän ja kunnon mukaisen korvauksen. Jos pinta-ala vakuutuksella on liian pieni, vahinkoa ei välttämättä korvata kokonaan.

Irtaimiston vakuuttamisessa käytetään asuinpinta-alaa.

Asuinpinta-alan laskeminen

Laske yhteen kaikkien kerrosten pinta-ala mitattuna sisäseinien sisäpinnasta. Ota mukaan kaikki huonekorkeudeltaan yli 160 cm korkeat asuintilat, joita ovat mm. asuinhuoneet, käytävät, sauna- ja peseytymistilat, lämpöeristetyt kuistit sekä vaatehuoneet. Älä laske mukaan muussa kuin asuinkäytössä olevia tiloja. Tällaisia ovat esimerkiksi autotallit, avokuistit ja terassit, tekniset tilat sekä erilliset varastotilat.

Miksi oikea pinta-ala on tärkeä?

Asuinpinta-alan mukaan muodostuu vakuutuksellesi enimmäiskorvausmäärä, joka on korvauksen yläraja. Korvaustilanteessa tarkistamme vakuutetun kohteen tiedot. Kun pinta-ala on oikein ja enimmäiskorvausmäärä riittävä, saat vahingon sattuessa irtaimistosi arvon mukaisen korvauksen.

Kotivakuutusta valitessa tulee ottaa huomioon monia tekijöitä. Tarvitsetko turvaa vain kodin irtaimistolle vai kenties koko rakennukselle? Haluatko vakuuttaa myös matkatavarasi? Vakuutuksen kattavuuden voit valita kolmesta eri tasosta: laaja, perus ja suppea. Halutessasi voit kasvattaa laajaa koti-irtaimistovakuutustasi Laaja Plus –turvan tuomilla lisäetuuksilla. Turvassa kotivakuutukseesi kuuluu aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Kotivakuutuksen enimmäiskorvausmäärää voi tarvittaessa korottaa, jos esimerkiksi

 • kotisi tavarat ovat tavanomaista arvokkaampia tai omaisuutta on paljon

 • kodissasi on yksittäisiä arvokkaita esineitä, kokoelmia tai erityistä irtaimistoa

 • asuinhuoneiston remontissa sen alkuperäisiä materiaaleja on korvattu laadukkaammilla.

Tarvitset erillistä vakuutusturvaa, jos esimerkiksi

 • kuljetat mukanasi soitinta, korua tai muuta yli 10 000 euron arvoista tavaraa

 • säilytät omaisuutta muualla kuin kotona, esim. treenikämpällä

 • omistat asuinhuoneiston, jonka olet vuokrannut ulkopuoliselle.

Turvan laaja kotivakuutus tarjoaa kattavaa turvaa omaisuutesi rikkoutumisen ja muiden äkillisten ja yllättävien vahinkojen varalta. Tämän vuoksi suurin osa Turvan asiakkaista valitseekin laajan vakuutuksen. Halutessasi voit parantaa koti-irtaimistosi vakuutusturvaa Laaja Plus –lisäturvalla.

Jos puhelimesi tai muu älylaitteesi rikkoutuu, se korvataan Turvan laajan tason kotivakuutuksesta. Älylaitteiden hajoamiset ovat yleisimpiä vakuutuksesta korvattavia vahinkoja. Tiesithän, että kun sinulla on Turvassa laaja kotivakuutus ja TaskuTurva-mobiilisovellus ladattuna, voit korjauttaa rikkoutuneen puhelimesi helposti yhteistyökumppanillamme Fonumilla .

Kotivakuutus koskee sinua ja kaikkia kanssasi vakituisesti samassa taloudessa ja samassa osoitteessa asuvia perheenjäseniä. Kotivakuutuksen avulla turvaat sekä kotisi, että siihen liittyvän irtaimiston vahinkojen varalta. Solu- ja yhteisasunnoissa jokainen asukas tarvitsee oman kotivakuutuksensa.

Kun kotivakuutuksesi on Turvassa ja olet muuttamassa, sinun ei tarvitse ostaa uutta kotivakuutusta. Tarvitsemme sinulta kuitenkin uuden asuntosi tiedot kotivakuutuksen muutosta varten. Muistathan tehdä myös osoitteenmuutoksen verkkopalvelussamme. Irtaimistosi on vakuutettu sekä Suomessa muuttokuljetuksen aikana että molemmissa asunnoissa kaksi kuukautta.

Jos joudut kotivakuutuksesta korvattavan vahingon, kuten vuodon tai palon, vuoksi muuttamaan pois vakituisesta asunnostasi korjaustöiden ajaksi, ole yhteydessä Turvaan. Turva korvaa tilapäisestä asumisesta aiheutuneita etukäteen hyväksyttyjä ylimääräisiä kustannuksia jopa 3 000 €/kuukausi enintään vuoden pituiselta ajalta. Korvattavia kustannuksia ovat asumis-, kuljetus- ja varastointikustannukset.

Kotivakuutus kuuluu jokaisen kodin perusturvaan. Kotivakuutus ei ole pakollinen, mutta ilman sitä et saa korvauksia vahingon sattuessa. Usein vuokra-asunnoissa vuokrasopimus kuitenkin velvoittaa asukkaan ottamaan kotivakuutuksen.

Jos sinulla on jo kotivakuutus Turvassa ja olet muuttamassa, sinun ei tarvitse ostaa uutta kotivakuutusta. Tarvitsemme sinulta kuitenkin uuden asuntosi tiedot kotivakuutuksen muutosta varten. Lue lisää muutonaikaisesta vakuutusturvasta ja tee osoitteenmuutos kätevästi verkossa. Katso ohjeet osoitteenmuutokseen .