Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Arjessa hymyn voima on suuri, sillä voi ilahduttaa läheistä ja sen avulla selvitään monesta pienestä kommelluksesta.

Aina ei kuitenkaan hymyilytä

Kun tapahtuu isompia vastoinkäymisiä tai vakavia tilanteita, silloin on hyvä olla Turvassa. Turvan tehtävä on auttaa sinua ja läheisiäsi noina pienimpinä ja isompina vaikeina hetkinä palaamaan takaisin sujuvaan arkeen. Juuri tätä varten tavalliset, työtätekevät ihmiset perustivat Turvan, yhteiseksi turvaksi. Edelleen tänä päivänä asiakkaat omistavat meidät ja olemme ammattiliiton jäsenen paras turva. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta vastinetta rahalleen.

Haluamme, että vakuutusyhtiöiden joukossa Turva on sydämeltään suurin. Tällä ajatuksella noin 450 turvalaista ympäri maan tekee työtään. Kun tekeminen lähtee sydämestä, siitä seuraa hyvää. EPSI Rating -tutkimus 2023 vahvistaa sen: Turvan asiakkaat ovat jälleen kerran Suomen tyytyväisimpiä. Olemme iloisia ja kiitollisia asiakkaistamme, teitä vartenhan me täällä olemme. Ja lupaamme tehdä jatkossakin parhaamme.

Tätä tarkoittaa paras vakuutusyhtiö

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat, joille tarjoamme aitoa vastinetta rahalle.

Asiakkaamme omistavat meidät. Emme jaa osinkoja vaan voitot jaetaan asiakkaille etuina ja alennuksina.

Turvan asiakkaiden mielestä Turvassa on vaivaton olo. Turvaan voi luottaa ja se pitää huolta asiakkaistaan.

Kohtaamistamme asiakkaista jopa neljä viidestä on valmiita suosittelemaan Turvaa myös tuttavilleen. (Turvan asiakaspalautekysely 2022)

Näin asiakkaamme kertovat

"Asiointini sujui loistavasti, asiakaspalvelijanne oli enemmän kuin mukava. Puhelun lopetin hymy huulilla."

"Palvelu tuntui hyvin yksilölliseltä ja siltä, että asiaani paneuduttiin kunnolla ja asiantuntemuksella. Asia myös tuli kuntoon saman tien. Harvoin jää näin hyvä fiilis vastaavien asioiden hoitamisesta."

"Teillä on aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Tunnen itseni tärkeäksi asiakkaaksi. Kiitos kovasti hyvästä palvelusta!"

Sitaatit ovat Turvan asiakaspalautekyselystä (2023). Olemme varmistaneet palautteiden aitouden lähettämällä palautekyselyyn johtavan linkin tekstiviestillä vain Turvassa asioineille.

Turvaan on helppo tulla

Arvostatko asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua? Meiltä sitä saa. Asiantuntijamme auttavat sinua niin, että omaisuutesi, sinun ja perheesi vakuutusturva on juuri oikein mitoitettu – ei liikaa, ei päällekkäisiä vakuutuksia ja mikä tärkeintä, ei alivakuutettu. Haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme.

Tutustu vakuutuksiin ja osta verkosta

Vakuutusten vertaileminen on helppoa vakuutuslaskurin avulla.

Tutustu vakuutuksiin

Reiluja etuja asiakkaillemme

Tarjoamme ammattiliittojen jäsenille jatkuvan -10 % alennuksen ja räätälöidyt vakuutustuotteet. Keskittämällä säästät vielä enemmän.

Edut ja kampanjat

Turvan tuotteilla on Avainlippu

Avainlippu on tunnus, joka kertoo, että tuote tai palvelu on kotimaista alkuperää.

Tutustu Avainlippuun