Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kotivakuutuksen kilpailutus ja vertailu

Kilpailuta kotivakuutuksesi kätevästi verkossa. Kotivakuutuksen kilpailutus ei maksa mitään. Voit laskea kotivakuutuksen hinnan verkkokaupassamme, vaikka et ostaisikaan vakuutusta heti. Sinun tarvitsee tietää vain kotisi asuinpinta-ala tai omakotitalossa rakennuksen kokonaispinta-ala. Samalla voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita juuri sinun kodillesi sopivan vakuutuksen.

Kotivakuutukset verkosta vuodeksi -20 %

Nyt saat Turvan verkkokaupasta ostettuun kotivakuutukseen 20 % verkko-ostajan edun ensimmäiseksi vuodeksi koodilla KOTI2023. Etu koskee kotivakuutuksen irtaimistoa ja rakennusta.Laske hinta ja osta

Miten kotivakuutuksen kilpailutus toimii?

  1. Syötä kotisi pinta-ala ja muut pyydetyt tiedot laskuriin. Näet kotivakuutuksen hinnan valintojesi perusteella heti. Mahdollinen ammattiliitto- ja omistaja-alennus on huomioitu vakuutuksen hinnassa suoraan.
  2. Vertaa eri vaihtoehtoja ja valitse paras vakuutus kodillesi ja irtaimistollesi.
  3. Tunnistaudu ja vahvista osto.

Huomioi nämä asiat, kun kilpailutat kotivakuutusta

  • Kiinnitä huomiota hinnan lisäksi myös kotivakuutuksen sisältöön. Turvan laaja kotivakuutus tarjoaa kattavinta turvaa omaisuudellesi ja se korvaa myös omaisuutesi rikkoutumisvahinkoja. Lisäksi laaja kotivakuutus korvaa muita vahinkoja laajemmin kuin muut kotivakuutuksemme. Halutessasi voit parantaa koti-irtaimistosi vakuutusturvaa Laaja Plus -lisäturvalla. Matkoja varten voit liittää irtaimistosi vakuutukseen myös matkatavaraturvan. Alla olevasta taulukosta näet, mitä Turvan eri kotivakuutukset kattavat.
  • Mieti, millaisten vahinkojen varalta haluat kotisi ja irtaimistosi vakuuttaa. Suppeat ja halvimmat kotivakuutukset korvaavat vahinkoja rajatummin kuin laajemmat kotivakuutukset. Turvassa voit valita kotivakuutuksen kattavuuden kolmesta eri tasosta: laaja, perus ja suppea. Halutessasi voit kasvattaa laajaa koti-irtaimistovakuutustasi Laaja Plus –turvan tuomilla lisäetuuksilla. Turvassa kotivakuutukseesi kuuluu aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.
  • Tarkista, millaisia jatkuvia alennuksia voit saada. Ammattiliiton jäsenenä saat Turvasta jatkuvan 10 % liittoalennuksen. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista lisäksi 10 % omistaja-alennuksen. Alennukset eivät koske liikenne- tai henkivakuutusta.

Vertaile Turvan kotivakuutuksia

Taulukosta näet, millaisia vahinkoja eri laajuiset kotivakuutukset korvaavat. Sen avulla voit valita itsellesi sopivan kotivakuutuksen.

Millaisia vahinkoja kotivakuutus korvaa?

  Laaja Perus Suppea

Lisäturva koti-irtaimistolle, joka tekee laajasta irtaimiston vakuuutuksesta entistä paremman! Korvausten ikävähennykset alkavat myöhemmin. Tietokonevahingon yhteydessä korvataan tiedostojen palautuksia. Kiinteiden sisustuksien vakuutus on laajempi. Lisäksi säästät omavastuun osuudessa, jos joudut korvattavan vahingon vuoksi tilapäisesti muuttamaan pois kotoa.

valinnainen lisäturva irtaimistolle Laaja Plus -lisäturva, ei sisälly Laaja Plus -lisäturva, ei sisälly

Esimerkiksi:
- parketti vahingoittuu
- jääkaappi rikkoutuu
- pakastimen termostaatti rikkoutuu ja pakasteet sulavat
- ilmalämpöpumppu rikkoutuu

Asunnon pintojen tai laitteiden rikkoutuminen, sisältyy Asunnon pintojen tai laitteiden rikkoutuminen, ei sisälly Asunnon pintojen tai laitteiden rikkoutuminen, ei sisälly

Esimerkiksi:
- puhelimen näyttö rikkoutuu
- ukkonen rikkoo television

Tavaroiden rikkoutuminen, sisältyy Tavaroiden rikkoutuminen, ei sisälly Tavaroiden rikkoutuminen, ei sisälly

Esimerkiksi:
- astianpesukone päästää vedet lattialle
- talon käyttövesiputkisto rikkoutuu ja aiheuttaa vuodon

Vuotovahinko, sisältyy Vuotovahinko, sisältyy Vuotovahinko, ei sisälly

- Poikkeuksellisesta rankkasateesta (30 mm/h tai 75 mm/vrk) tai poikkeuksellisesta veden- tai merenpinnan noususta aiheutunut vahinko.

Poikkeuksellinen tulva, sisältyy Poikkeuksellinen tulva, sisältyy Poikkeuksellinen tulva, ei sisälly

Esimerkiksi:
- lukittu polkupyörä varastetaan ulkoa
- taloon murtaudutaan ja viedään omaisuutta

Varkaus ja vahingonteko, sisältyy Varkaus ja vahingonteko, sisältyy Valinnainen lisäturva

Esimerkiksi:
- kaatunut puu vahingoittaa rakennusta
- rakennuksen peltikatto vaurioituu myrskyn voimasta

Luonnonilmiö, sisältyy Luonnonilmiö, sisältyy valinnainen lisäturva

Esimerkiksi:
- tulipalo vahingoittaa rakennusta ja tuhoaa omaisuutta
- savuvahingot ja sammutusvedet tekevät kodista asumiskelvottoman

Tulipalo, sisältyy Tulipalo, sisältyy Tulipalo, sisältyy


Katso myös