Tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Valitse oman pankkisi kuvake ja kirjaudu verkkopalveluun

Verkkopalvelussa voit tarkastella omia asiakas- ja vakuutustietojasi sekä tehdä niihin muutoksia. Voit myös lähettää Turvaan vahinkoilmoituksen, pyytää tarjousta tai lähettää kysymyksen sinua askarruttavasta asiasta. Verkkopalvelu on käytettävissä joka päivä klo 7-23. Lisätietoa Turvan verkkopalvelusta

Kirjaudutko ensimmäistä kertaa verkkopalveluun?

Kirjautumisen yhteydessä voit ottaa käyttöösi paperittoman palvelun, se säästää sinut turhalta paperinpyörittelyltä. Paperittoman palvelussa kaikki vakuutuskirjasi ja vakuutuslaskusi saapuvat jatkossa ilmoitussähköpostin kera Turvan verkkopalveluun. Niitä ei tule sinulle enää postissa paperisina vaan ne ovat tallessa ja katseltavissa verkkopalvelussa. Jos kuitenkin haluat vakuutuspostisi paperisina, voit valita paperillisen palvelun kirjautumisen yhteydessä.

JHL:n, OAJ:n tai Pro:n jäsen!

Haetko korvausta liittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta? Kirjaudu siinä tapauksessa alla olevan linkin kautta liittoasiakkaiden verkkopalveluun. Siellä voit hakea korvausta sähköisessä korvauspalvelussa ja saada rahat tilillesi jopa päivässä.
Hae korvausta

Käyttäjätuki

ma-pe 8-18
01019 5110Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää