Tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Valitse oman pankkisi kuvake ja kirjaudu verkkopalveluun

Voit kirjautua myös mobiilivarmenteella

Osuuspankki tarjoaa mobiilivarmennuksen kaikille asiakkaillemme riippumatta siitä, oletko Osuuspankin asiakas vai et. Pääset käyttämään mobiilivarmennetta valitsemalla Osuuspankin ikonin ja siirtymällä avautuvasta näkymästä "Tunnistaudu mobiilivarmenteella"-linkkiä pitkin eteenpäin. Mobiilivarmenteen saat käyttöösi omalta operaattoriltasi.

Ammattiliiton jäsen!

Haetko korvausta ammattiliittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta? Kirjaudu siinä tapauksessa alla olevan linkin kautta liittoasiakkaiden verkkopalveluun. Siellä voit hakea korvausta nopeasti ja helposti. Tarvitset vain pankkitunnukset ja liittosi jäsennumeron.

Hae korvausta
Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Nyt voit asioida kanssamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

VARAA AIKA

Lapsen kanssa lääkärissä asioiminen on nyt entistäkin helpompaa!

TaskuTurvan avulla junnun lääkärikäynnit hoituvat rahaa käyttämättä, jolloin korvauksia ei tarvitse erikseen hakea.

Lue lisää