Tunnistautuminen Turvan verkkopalveluun

Oletko ilmoittamassa vahingosta?

Lue ensin ohjeet Ilmoita vahingosta -sivuilla ja ilmoita sen jälkeen kätevästi verkkopalvelussa. Huomaathan, että joidenkin vahinkojen ilmoittaminen ei onnistu verkkopalvelussa. Niihin löydät Ilmoita vahingosta -sivuilta vaihtoehtoiset korvauksenhakuohjeet.

Katso ohjeet vahingosta ilmoittamiseen

Ammattiliiton jäsen!

Haetko korvausta ammattiliittosi ottamasta matkustajavakuutuksesta? Kirjaudu siinä tapauksessa alla olevan linkin kautta liittoasiakkaiden verkkopalveluun. Siellä voit hakea korvausta nopeasti ja helposti. Tarvitset vain pankkitunnukset ja liittosi jäsennumeron.

Kirjaudu sisäänHoida vakuutusasiasi kätevästi verkkopalvelussa, jossa voit

  • tarkastella omia asiakas- ja vakuutustietojasi sekä tehdä niihin muutoksia
  • ilmoittaa vahingosta
  • pyytää tarjousta
  • lähettää kysymyksen sinua askarruttavasta asiasta.

Verkkopalvelu on käytettävissä joka päivä klo 7–23. Lue lisää Turvan verkkopalvelusta.
Tarvitsetko apua verkkopalvelun käytössä? Ota yhteyttä verkkopalvelun käyttäjätukeen
01019 5110, ma-pe klo 8-18.

Kirjaudutko ensimmäistä kertaa verkkopalveluun?

  1. Kirjaudu sisään oman pankkisi antamilla verkkopankkitunnuksilla.
  2. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen näkyviin tulee verkkopalvelusopimus, jonka hyväksymällä siirryt verkkopalvelun etusivulle.
  3. Ota käyttöösi paperiton palvelu. Se säästää sinut turhalta paperinpyörittelyltä, sillä kaikki vakuutuskirjasi ja vakuutuslaskusi saapuvat jatkossa ilmoitussähköpostin kera Turvan verkkopalveluun. Niitä ei tule sinulle enää postissa paperisina vaan ne ovat tallessa ja katseltavissa verkkopalvelussa. Jos kuitenkin haluat vakuutuspostisi paperisina, voit valita paperillisen palvelun kirjautumisen yhteydessä.

Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Nyt voit asioida kanssamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

VARAA AIKA

Laskutuksen lyömätön aisapari: paperiton palvelu + e-lasku

Suosittelemme asiakkaillemme lyömätöntä sähköistä aisaparia: paperiton palvelu + e-lasku. Tällä yhdistelmällä vakuutuspaperisi säilyvät turvassa ja hyvässä järjestyksessä verkkopalvelussamme ja laskut menevät suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. Säästät luontoa ja voit tarkastella vakuutuksiasi lähes missä ja milloin vain!

Lue lisää