Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

TaskuTurva-sovelluksessa vakuutusturva kulkee aina mukanasi

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten oma mobiilisovellus. TaskuTurvan avulla asiointi on entistä helpompaa. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

TaskuTurvassa on useita asiointia helpottavia ominaisuuksia:

  • Vakuutukset. TaskuTurvassa näkyvät ne vakuutuksesi, joissa olet joko vakuutuksenottajana, -hoitajana tai vakuutettuna.

  • Ammattiliiton jäsenen Turva. Näet TaskuTurvassa myös liittosi tarjoaman turvan ja edut. Lue lisää, miksi TaskuTurva on hyödyllinen ammattiliiton jäsenelle.
  • Laskut. Näet laskusi ja voit tarvittaessa siirtää eräpäivää.
  • Yhteydenotto. Löydät Turvan yhteystiedot ja voit laittaa meille viestiä TaskuTurvan kautta. Uutta! Nyt voit myös chättäillä kanssamme TaskuTurvassa. Chatin löydät Ota yhteyttä -osiosta.
  • Omien tietojen tarkastelu. Voit muuttaa omia tietojasi ja ottaa käyttöösi paperittoman palvelun tai antaa meille markkinointiluvan, jolloin saat tietoa eduista ja ajankohtaisista asioista.
  • Matkavakuutuskortti ja luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla. Kun sinulla on matkavakuutus tai ammattiliittosi on vakuuttanut sinut matkavakuutuksella, reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy TaskuTurvasta. Löydät TaskuTurvasta myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla. Lääkärihaku ei toimi toistaiseksi Yhdysvalloissa.
  • Suorakorvauskortti lapsen lääkärikäyntiä varten. Kun lapsesi vakuutukseen sisältyy suorakorvauskortti, löydät sen TaskuTurvasta. Voit näyttää sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan. Lue lisää siitä, miten lapsen lääkärikäynnit hoituvat TaskuTurvan avulla.
  • Autohuolia tien päällä? TaskuTurvasta löydät toimintaohjeet ja lähimmän korjaamon.

Lataa TaskuTurva

Kaipaatko vakuutusten tarkempia tietoja?

Teemme hartiavoimin töitä saadaksemme vakuutustesi tarkemmat tiedot näkyviin jatkossa myös TaskuTurvassa. Tällä hetkellä löydät tiedot kirjautumalla verkkopalveluumme. Kirjaudu verkkopalveluun tästä.

Mikä ihmeen TaskuTurva? Katso video.


TaskuTurva helpottaa asiointiaNäin meillä käytetään TaskuTurvaa