Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Upseeriliiton jäsen!

Turva tuntee palkansaajien ja ammattiliittojen jäsenten vakuutustarpeet. Olemme tehneet jo pitkään menestyksekästä yhteistyötä suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kanssa ja olemme ammattiliittojen luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Upseeriliiton tarjoamien vakuutusten lisäksi saat Turvasta kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi.

Jäsenvakuutukset ovat voimassa Turvassa 1.6.2023 alkaen.

Täyden kympin alennukset 10 % + 10 %

Ammattiliiton jäsenenä olet meille aina ykkönen! Saat jatkuvan 10 % jäsenalennuksen vakuutuksistasi. Koska asiakkaamme omistavat meidät, haluamme tarjota heille reilun edun: kun vakuutat meillä kotisi lisäksi jotain muuta tärkeää, saat vielä 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Alennukset eivät koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Osta vakuutus

Turvassa et maksa turhasta

Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vakuutusturvan. Vakuutamme sen, mikä on sinulle tärkeää, etkä maksa turhasta. Suunnittelemme vakuutukset ja toteutamme palvelut asiakkaiden aitoihin tarpeisiin, ja siksi he saavat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahalleen. Osta kätevästi verkosta tai anna ammattilaistemme auttaa ja hoidetaan yhdessä vakuutuksesi ajan tasalle.

Tutustu rahanarvoisiin etuihisi tarkemmin!


Tule Turvaan

Turvassa on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Sen on todistanut EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus jo peräti 11 kertaa. Liity sinäkin joukkoon!

Osta vakuutus Varaa aika Pyydä tarjousJärjestövakuutus

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton jäsenet toimiessaan sotilaina tai siviilitehtävissä. Vakuutettuina ovat myös yrittäjäjäsenet, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä.

Vakuutuksesta korvataan henkilöjäsenen työssään aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Turva selvittää vakuutetun korvausvastuun, korvaa korvausvastuun piirissä olevat vahingot ja hoitaa mahdollisen korvauskysymystä koskevan oikeudenkäynnin.

Vakuutus on voimassa Pohjoismaissa. Vakuutus on kuitenkin voimassa kaikkialla maailmassa, mikäli ne seikat, joihin vakuutustapahtuma perustuu, ovat syntyneet kansainvälisissä tehtävissä, jotka liittyvät vakuutetun viranhoitoon kuuluviin tehtäviin, kriisinhallintatehtäviin tai kansainväliseen avunantamiseen kuuluviin tehtäviin.

Vakuutusmäärä vakuutustapahtumaa kohden on 100 000 € ja omavastuu on 100 €.


Vakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiehen käyttämisestä työ-, virka- tai toimeksiantosopimuksista aiheutuneissa riita-asioissa.
Vakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiehen käyttämisestä työ- ja virkasuhteisiin liittyvissä rikosasioissa, kun ne eivät koske vakuutetun tahallista tekoa, törkeää huolimattomuutta tai törkeää varomattomuutta.
Erityistilanteissa voidaan lakimiesapua antaa jäsenelle esitutkinnassa silloin, kun järjestö ja Turva yhteisesti pitävät sitä asian laatuun nähden tarpeellisena ja asiasta on sovittu järjestön ja Turvan kesken etukäteen.

Vakuutusehdoissa mainitun lisäksi vakuutus kattaa riita-asiat, jotka voidaan saattaa käsiteltäviksi vakuutusoikeudessa.

Vakuutuksesta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiehen käyttämisestä Valtiokonttorille osoitetuissa hakemusasioissa muutoksenhakuasteineen.

Vakuutettu voi käyttää vakuutusta virkamieslakiin perustuvassa kuulemisessa asiassa, joka saattaa johtaa vakuutetulle määrättävään virkamieslain mukaiseen sanktioon.

Vakuutuksesta korvataan myös vastapuolelle maksettavaksi tuomitut oikeudenkäyntikulut vakuutusmäärän puitteissa.

Vakuutus koskee myös tasa-arvolain ja yhdenvertaisuuslain perusteella hoidettavia asioita ja viran hakuun liittyviä asioita silloin, kun järjestö pitää sitä asian laatuun nähden tarpeellisena.

Vakuutus on voimassa Pohjoismaissa. Vakuutus on kuitenkin voimassa kaikkialla maailmassa, mikäli ne seikat, joihin vakuutustapahtuma perustuu, ovat syntyneet kansainvälisissä tehtävissä, jotka liittyvät vakuutetun viranhoitoon kuuluviin tehtäviin, kriisinhallintatehtäviin tai kansainväliseen avunantamiseen kuuluviin tehtäviin.

Kaikissa vakuutustapahtumissa korvaamisen edellytyksenä on, että asia käsitellään Suomessa Suomen lakien mukaisesti.

Vakuutusmäärä on 20 000 € vahinkotapahtumaa kohti, kun vakuutettu käyttää liiton nimeämää lakimiestä. Vakuutusmäärä käytettäessä jäsenen valitsemaa lakimiestä on 10 000 € vahinkotapahtumaa kohti. Omavastuu korvattavista kustannuksista on 15 %, kuitenkin vähintään 150 €.

Ota ensin yhteyttä ammattiliittoosi. Oikeusturvavakuutuksen käyttämisen edellytyksenä on liiton suostumus.

Vakuutusehdot E17 ja yllä kerrotut korvauspiiriä laajentavat erityisehdot yhdessä muodostavat vakuutuksen sisällön.Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.