Tervetuloa Turvaan OSJ:n jäsen!

Tutustu senioriliittoon kuuluvien etuihin Turvassa.

Turvasta saat kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meille turvalaisille erinomainen asiakaspalvelu on kunnia-asia. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä pidämme erityistä huolta siitä, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää elämäänsä huoletta.

OSJ:n jäsenenä olet oikeutettu merkittäviin etuihin: Tarjoamme omistaja-asiakkaan tuntuvat alennukset sekä vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

OSJ:n jäsenen edut

  1. OSJ:n jäsenenä saat jatkuvan 10 % alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista.
  2. Lisäksi saat asiakassuhteen keston mukaan nousevan omistaja-asiakkaan alennuksen: 5 % alennus 1 vuoden jälkeen, 7 % alennus 5 vuoden jälkeen, 10 % alennus 10 vuoden jälkeen. Saat omistaja-asiakkaan alennuksen kaikista vakuutuksistasi – myös liikennevakuutuksesta.
  3. Huom! Säästät heti selvää rahaa jopa 17 % koti-, henkilö- ja kaskovakuutusten maksuista, kun kuulut liittoon ja keskität vakuutuksesi meille. Saat 10 % liittoalennuksen sekä heti 7 % keskittävän omistaja-asiakkaan alennuksen. Lisäksi keskittävän omistaja-asiakkaan alennus nousee 10%:iin jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Matkusta turvallisin mielin

Jatkuva matkustajavakuutus

Tarjoamme OSJ:n jäsenille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

  • Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen.
  • Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaille.
  • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään kolme kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta jatkuva matkavakuutus

Määräaikainen matkustajavakuutus

  • Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.
  • Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta määräaikainen matkavakuutus