Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan OSJ:n jäsen!

Turvasta saat kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meille turvalaisille erinomainen asiakaspalvelu on kunnia-asia. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä pidämme erityistä huolta siitä, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää elämäänsä huoletta.

OSJ:n jäsenenä olet oikeutettu merkittäviin etuihin: Tarjoamme omistaja-asiakkaan tuntuvat alennukset sekä vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

OSJ:n jäsenen edut

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille OSJ:n jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

 1. Kun olet OSJ:n jäsen, saat Turvasta jäsenalennuksen 10 %.
 2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.


Järjestövakuutus

Vakuutetut ja voimassaolo

​​​Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsenet on vakuutettu Järjestövakuutuksella, kun he ovat OSJ:n ​​järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa.

Mitkä ovat järjestötehtäviä?

Vakuutus on voimassa OSJ:n ​​järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa. Tilaisuuksilla tarkoitetaan kokous- ja koulutustilaisuuksia ja -tapahtumia.

​​Järjestövakuutus ei ole voimassa OSJ:n järjestämillä loma- tai virkistysmatkoilla, niitä varten jäsenellä täytyy olla oma vapaa-ajan matkavakuutus.

Matkustajavakuutus

Matkustajavakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla alkavan sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. Vakuutukseen voi sisältyä myös korvaus matkatapaturman aiheuttaman työkyvyttömyysajan päivärahasta, pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Matkustajavakuutuksessa noudatetaan yrityksen matkustajavakuutusehtoja RM30.


Vakuutusehtoihin on tehty seuraavat ehtopoikkeamat:

 • vakuutettu on järjestötehtävämatkalla myös silloin, kun järjestötehtävämatka suuntautuu alle 50 km päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta, vapaa-ajan asunnolta tai muulta ehdoissa mainitulta paikalta
 • vakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa
 • alle 16-vuotiaat vakuutetun mukana järjestötehtävämatkalla matkustavat lapset eivät kuulu matkustajavakuutuksen piiriin

Matkatavaravakuutus

Matkatavaravakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla matkatavaroille äkillisesti ja odottamatta sattuneita esinevahinkoja, kuten varkaus tai rikkoutuminen. Vakuutuksesta voidaan korvata myös välttämättömyystarvikkeiden hankintaa, jos matkatavarat myöhästyvät.

Matkatavaravakuutuksessa noudatetaan yrityksen matkatavaravakuutusehtoja RK35.Vakuutusehtoihin on tehty seuraavat ehtopoikkeamat:

 • vakuutettu on järjestötehtävämatkalla myös silloin, kun järjestötehtävämatka suuntautuu alle 50 km päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta, vapaa-ajan asunnolta tai muulta ehdoissa mainitulta paikalta
 • vakuutetun mukana järjestötehtävämatkalla matkustavat, vakuutetun kanssa samassa taloudessa asuvat lähiomaiset eivät kuulu matkatavaravakuutuksen piiriin

Matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus

Matkavastuuvakuutus korvaa järjestötehtävämatkalla aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja, joista vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Matkaoikeusturvavakuutuksesta korvataan asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, jotka aiheutuvat lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa. Vakuutus koskee vakuutettua matkustajan ominaisuudessa yksityiselämään liittyvissä asioissa, jotka ovat sattuneet matkalla ja liittyvät matkaan ja matkustamiseen.

Matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksessa noudatetaan ammattiliiton matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutusehtoja RV37.Vakuutusehtoihin on tehty seuraavat ehtopoikkeamat:

 • vakuutettu on järjestötehtävämatkalla myös silloin, kun järjestötehtävämatka suuntautuu alle 50 km päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta, vapaa-ajan asunnolta tai muulta ehdoissa mainitulta paikalta
 • vakuutetun mukana järjestötehtävämatkalla matkustavat, vakuutetun kanssa samassa taloudessa asuvat lähiomaiset eivät kuulu matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen piiriin


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.


Matkusta turvallisin mielin

Jatkuva matkustajavakuutus

Tarjoamme OSJ:n jäsenille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

 • Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen.
 • Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaille.
 • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta.
 • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään kolme kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta jatkuva matkavakuutus

Määräaikainen matkustajavakuutus

 • Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.
 • Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.
 • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta määräaikainen matkavakuutus