Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan OSJ:n jäsen!

Turvasta saat kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meille turvalaisille erinomainen asiakaspalvelu on kunnia-asia. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä pidämme erityistä huolta siitä, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää elämäänsä huoletta.

OSJ:n jäsenenä olet oikeutettu merkittäviin etuihin: Tarjoamme omistaja-asiakkaan tuntuvat alennukset sekä vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % jäsenalennuksen.

OSJ:n jäsenen edut

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille OSJ:n jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun olet OSJ:n jäsen, saat Turvasta jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.


Järjestövakuutus


Ilmoita vahingosta

Voit hakea korvausta helposti verkon kautta. Katso alta ohjeet vahingosta ilmoittamiseen.


Matkusta turvallisin mielin

Jatkuva matkustajavakuutus

Tarjoamme OSJ:n jäsenille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % jäsenalennuksen.

  • Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen.
  • Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaille.
  • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään kolme kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta jatkuva matkavakuutus

Määräaikainen matkustajavakuutus

  • Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.
  • Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta määräaikainen matkavakuutus


TaskuTurvassa vakuutusturva kulkee aina mukanasi

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja ammattiliittojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Lue lisää

Valitse Liittokasko – parempaa saat hakea

Ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen luotu Liittokasko on pakattu täyteen turvia ja etuja, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen kattavan kaskovakuutuksen.

Lue lisää

Vakuutusalan parasta palvelua

Arvostatko asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua? Meiltä sitä saa. Asiantuntijamme auttavat sinua niin, että omaisuutesi, sinun ja perheesi vakuutusturva on juuri oikein mitoitettu – ei liikaa, ei päällekkäisiä vakuutuksia ja mikä tärkeintä, ei alivakuutettu.

Lue lisää

Turvaa eläkkeellä

Eläkkeellä on aikaa nauttia elämästä ja toteuttaa omia unelmiaan. Lue hyödylliset jutut eläkeikäisen arkeen ja vakuuttamiseen liittyen.

Lue lisää