Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tervetuloa Turvaan Ammattiliitto Pron eläkeläisjäsen!

Turvasta saat kaikki tarvitsemasi vakuutukset itsesi ja perheesi turvaksi. Meille turvalaisille erinomainen asiakaspalvelu on kunnia-asia. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä pidämme erityistä huolta siitä, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää elämäänsä huoletta.

Ammattiliitto Pron eläkeläisjäsenenä olet oikeutettu merkittäviin etuihin: Tarjoamme omistaja-asiakkaan tuntuvat alennukset sekä vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

Ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut!

Tarjoamme jatkuvan 10 % jäsenalennuksen kaikille suomalaisten ammattiliittojen jäsenille. Kun vakuutat meillä kotisi ja otat lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen, saat kaikista vakuutusmaksuista 10 % omistaja-alennuksen!

  1. Kun kuulut ammattiliittoon, saat jäsenalennuksen 10 %.
  2. Kun vakuutat meillä kotisi + otat jonkun muun tai useamman vakuutuksen meiltä, saat lisäksi omistaja-alennusta 10 %. Mikäli sinulla ei ole kotivakuutusta tai sinulla on vain yksi vakuutus Turvasta, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen.

Alennukset eivät koske liikennevakuutusta. Omistaja-asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöt, joilla on Turvassa vähintään yksi jatkuvasti voimassaoleva koti-, henkilö- tai ajoneuvovakuutus.

Turvaa elämäsi rakkaimmat asiat

Osta verkosta Varaa aika Pyydä tarjous Soita meille


Matkusta turvallisin mielin

Jatkuva matkustajavakuutus

Tarjoamme Pron eläkeläisjäsenille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen.

  • Jatkuva matkustajavakuutus kannattaa, jos teet useampia matkoja vuodessa. Se on huoleton vaihtoehto, sillä silloin jokaista matkaa ei tarvitse vakuuttaa erikseen.
  • Turva myöntää jatkuvan matkustajavakuutuksen enintään 99-vuotiaille.
  • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 100 vuotta.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään kolme kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta jatkuva matkavakuutus

Määräaikainen matkustajavakuutus

  • Jos matkustat vähemmän, yksittäiselle matkalle ostettava määräaikainen matkustajavakuutus on hyvä vaihtoehto.
  • Määräaikainen matkustajavakuutus voidaan myöntää enintään 99-vuotiaalle.
  • Jos yksittäisen matkan pituus on enintään 3 kuukautta, matkustajavakuutuksen myöntämiseen ei vaadita terveysselvitystä.

Osta määräaikainen matkavakuutus