Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ajoneuvovahinko

Liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneita henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Kaskovakuutuksesta vastaavasti korvataan oman ajoneuvosi vaurioita.

Toimi näin

 1. 1. Ilmoita vahingosta verkkopalvelussa

 2. 2. Ajoneuvon vaurioiden tarkastus

  Vie autosi vahinkotarkastukseen. Korjaamokumppanimme tarkastaa ajoneuvosi vauriot ja lähettää korjausarvion meille hyväksyttäväksi. Samalla voit sopia aikatauluista korjaamon kanssa.

  Turvan kumppanikorjaamoketjut vauriokorjauksessa ovat Incar ja Autoklinikka . Ota yhteyttä kumppaniin.

 3. 3. Olemme sinuun yhteydessä

  Saat korvauspäätöksen ja tiedon omavastuun suuruudesta, kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi. Vastaamme tyypillisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Samalla tieto menee vahinkotarkastuksen tehneelle korjaamokumppanillemme.

Usein kysyttyä

Voit tarkistaa vakuutuksesi sisällön ja mahdollisen omavastuun TaskuTurvasta tai verkkopalvelusta.

Hinauksen omalle autollesi saat hätäpalvelustamme 01019 5111 . Hätäpalvelu palvelee 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Voit myös tilata hinauksen suoraan verkosta. Palvelun kautta pystyt seuraamaan hinausauton saapumista.

Ota ylös vastapuolen rekisteritunnus, henkilötiedot ja vakuutusyhtiö.

 • Jos vahingon on aiheuttanut toinen osapuoli , tulee hänen ilmoittaa vahingoista omaan vakuutusyhtiöönsä. Voit myös itse ottaa yhteyttä vastapuolen vakuutusyhtiöön.

 • Jos vahingon aiheuttaja on epäselvä , molemmat osapuolet tekevät vahinkoilmoituksen yhtiöönsä.

Jos tilanne on epäselvä, on paikalle hyvä kutsua poliisi soittamalla hätänumeroon 112.

Voit ottaa kuvan tilanteesta ennen ajoneuvojen siirtoa, pyydämme kuvaa tarvittaessa.

Lisätietoa vahinkotilanteisiin liittyen

Liikennevakuutus korvaa ajoneuvon liikenteessä käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja. Lue lisää henkilövahingosta liikenteessä .

Liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneita henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Liikennevahingossa on aina osallisena muitakin kuin sinun ajoneuvosi, esimerkiksi toinen ajoneuvo, polkupyöräilijä, jalankulkija tai ulkopuolisen omaisuus.

Kaskovakuutuksesta korvataan oman ajoneuvosi vaurioita, jos se on vahingoittunut esimerkiksi törmäyksessä tai suistunut tieltä.

Kaskovakuutuksen pysäköintiturvasta korvataan ajoneuvolle pysäköinnin aikana sattuneita vaurioita. Voit tarkistaa oman vakuutuksesi sisällön TaskuTurva-mobiilisovelluksesta tai verkkopalvelusta .

Vahinkoilmoituksen lisäksi ilkivalta- ja varkausvahingoista tulee aina tehdä ilmoitus poliisille.

Vahinkoilmoituksen lisäksi hirvi- ja peuravahingoissa tulee aina ilmoittaa poliisille törmäyksestä eläimen kanssa.

Vai etsitkö näitä: