Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

TaskuTurva-­mobiili­sovellus

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten oma mobiilisovellus. TaskuTurvan avulla asiointi on entistä helpompaa. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain.

Android-puhelimen käyttäjä, törmäsitkö ongelmaan TaskuTurva-sovelluksen päivityksessä? Katso ohjeet tästä.

TaskuTurvassa on useita asiointia helpottavia ominaisuuksia

TaskuTurvassa näkyvät ne vakuutuksesi, joissa olet joko vakuutuksenottajana, -hoitajana tai vakuutettuna.

Sisältyy vakuutukseen

Näet TaskuTurvassa myös liittosi tarjoaman turvan ja edut.

Sisältyy vakuutukseen

Näet laskusi ja voit tarvittaessa siirtää eräpäivää.

Sisältyy vakuutukseen

Löydät Turvan yhteystiedot ja voit laittaa meille viestiä TaskuTurvan kautta. Nyt voit myös chättäillä kanssamme TaskuTurvassa. Chatin löydät Ota yhteyttä -osiosta.

Sisältyy vakuutukseen

Voit muuttaa omia tietojasi ja ottaa käyttöösi paperittoman palvelun tai antaa meille markkinointiluvan, jolloin saat tietoa eduista ja ajankohtaisista asioista.

Sisältyy vakuutukseen

Kun sinulla on matkavakuutus tai ammattiliittosi on vakuuttanut sinut matkavakuutuksella, reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy TaskuTurvasta. Löydät TaskuTurvasta myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla. Lääkärihaku ei toimi toistaiseksi Yhdysvalloissa.

HUOM! Kannattaa napata matkavakuutuskortistasi kuvakaappaus ennen reissulle lähtöä, jotta kortti on aina käytettävissäsi, vaikka yhteydet ei aina toimisikaan ulkomailla.

Sisältyy vakuutukseen

Kun vakuutukseen sisältyy suorakorvauskortti, löydät sen TaskuTurvasta. Voit näyttää sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan.

Sisältyy vakuutukseen

TaskuTurvasta löydät toimintaohjeet ja lähimmän korjaamon.

Sisältyy vakuutukseen

Näin saat TaskuTurvan käyttöösi

TaskuTurva on ladattavissa Android-laitteille Google Play Kaupasta ja iPhonelle AppStoresta. TaskuTurva toimii Android-puhelimissa versioissa 6.0 ja siitä ylöspäin sekä iPhoneissa versiossa 11.2 ja siitä ylöspäin.

TaskuTurvan lataaminen on helppoa! Lue ohjeet alta.

 1. 1.

  Avaa Google Play Kauppa (Android-laitteella esim. Samsung tai Honor) tai AppStore (iPhone). Kirjoita hakukenttään TaskuTurva.

 2. 2.

  Paina TaskuTurva-ikonia ja paina sovelluksen sivulta Asenna. Odota, kunnes sovellus on latautunut puhelimellesi. Paina avaa.

 3. 3.

  iPhonen käyttäjiltä TaskuTurva kysyy, saako sovellus lähettää puhelimeesi ilmoituksia. Ilmoitukset kannattaa hyväksyä, sillä niistä saat hyödyllistä tietoa, esimerkiksi tiedon tuotteiden ja palveluiden parannuksista. Voit kieltää ilmoitukset myöhemmin omista asetuksistasi.

  Ottaaksesi TaskuTurvan käyttöön sinun täytyy hyväksyä myös käyttöehdot. Lue käyttöehdot huolellisesti ennen hyväksymistä.

 4. 4.

  Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Turvallisuutesi varmistamiseksi TaskuTurva pyytää tunnistautumaan ensimmäisellä kirjautumiskerralla ja sen jälkeen kuuden kuukauden välein.

 5. 5.

  Liitä ammattiliittosi tarjoamat vakuutusturva ja edut TaskuTurvaan valitsemalla ammattiliittosi. Antamasi liittotieto päivittyy Turvan järjestelmiin. Emme välitä tietoa muualle.

 6. 6.

  Seuraavaksi valitset PIN-koodin, jota käytät ensimmäisen kerran jälkeen TaskuTurvaan kirjautumiseen. Jatkossa sovellus toimii kätevästi valitsemallasi PIN-koodilla, sormenjälkitunnistuksella tai Face ID:lla.

Nyt TaskuTurva on käytettävissäsi! Elä täysillä, Turva turvaa.

TaskuTurvaa kehitetään jatkuvasti ja käyttökokemusta parannetaan käyttäjien kokemusten perusteella. Kerro meille mitä ominaisuuksia kaipaat, mikä tökkii tai vaikkapa mistä pidät.

Anna palautetta täällä!

Askarruttaako jokin TaskuTurvassa?

Alta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jollet löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös TaskuTurvaan liittyvissä asioissa. Voit lähettää meille viestin TaskuTurvassa tai chatin kautta, tai soittaa numeroon 01019 5110.

Vakuutuksiin liittyvät kysymykset

TaskuTurvassa näkyvät ne henkilökohtaiset vakuutuksesi, joissa olet vakuutuksenottaja, vakuutuksen hoitaja tai vakuutettu. Jos olet saanut valtakirjan joko vakuutus- tai vakuutus- ja korvausasioiden hoitoon toiselta henkilöltä, näkyvät myös toisen henkilön vakuutukset omassa TaskuTurvassasi.

Henkivakuutuksesi näkyy vakuutusluettelolla, mutta tarkemmat tiedot ja laskut näet vielä toistaiseksi vain LähiTapiolan verkkopalvelusta. Eläkevakuutuksesi tiedot eivät valitettavasti näy tällä hetkellä TaskuTurvassa.

Sovelluksen käyttöön liittyvät kysymykset

Pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella pitää tunnistautua ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Näin varmistamme, että asiakkaidemme tiedot ovat turvassa. Jatkossa TaskuTurva pyytää sinua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kuuden kuukauden välein turvallisuutesi varmistamiseksi.

TaskuTurvaan, kuten kaikkiin muihinkin Turvan verkkopalveluihin, voi kirjautua mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteen saat käyttöösi omalta operaattoriltasi.

Luottokortin tietojen pyytäminen ei liity TaskuTurvaan mitenkään, sillä TaskuTurva on ilmainen sovellus. Voit ohittaa luottokorttitietojen antamisen Ohita-linkistä. Sovelluskauppa pyytää automaattisesti luottokorttisi tietoja, jotta se voi veloittaa sinua siinä tapauksessa, jos joskus ostat sovelluskaupasta jonkin toisen, maksullisen sovelluksen.

Useissa iPhone- ja Android-puhelimissa on sormenjälki- tai kasvojentunnistus mukana. TaskuTurva havaitsee, mikäli sellainen löytyy ja onko se kenties käytössä jo. Näin käyttäjä voi käyttää samaa puhelimen ominaisuutta myös TaskuTurvan avaamisessa.

Sovellus on pienikokoinen, joten se ei vie paljon tilaa. Sovellus kuluttaa akkua, kun se hakee tietoja verkosta. Akun käyttö on siis vähäistä.

TaskuTurvaa voi huoletta käyttää myös ulkomailla. Tarvitset sovellusta avatessa verkkoyhteyden. Avaamisen jälkeen sovellusta voi käyttää myös ilman verkkoyhteyttä. Jos verkkoyhteys katoaa sovelluksen avaamisen jälkeen, sovellus näyttää viimeiset voimassa olevat tiedot ja käyttäjälle näkyy ilmoitus, että uusimpia tietoja ei voitu hakea. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla puhelimessa pitää olla yhteys verkkoon, joten lataathan TaskuTurvan jo ennen matkalle lähtöä.

TaskuTurvasta ei tarvitse kirjautua ulos, riittää, kun suljet sovelluksen käytön jälkeen. Mikäli kirjaudut ulos Omat tiedot -sivulta, tulee sovellukseen tunnistautuminen tehdä alusta asti uudelleen.

Sovellus lukittautuu, kun se suljetaan kokonaan. Sovelluksen voi myös lukita ylänurkan lukkokuvakkeesta. Tämän jälkeen sovellukseen pääsee kirjautumaan valitsemallaan tunnistautumistavalla.

Joillain Android-laitteilla on törmätty ongelmaan, jossa TaskuTurvaa avatessa aukeaa ainoastaan valkoinen ruutu. Tällaista tilannetta varten löytyy ohjevideo YouTubesta. Ongelmaan pyritään saamaan pysyvä korjaus mahdollisimman pikaisesti.

Asiakasviestintään ja asiakastietoihin liittyvät kysymykset

Kyllä päivittyy.

Voivat. Ammattiliiton jäsenet näkevät TaskuTurvassa liiton jäsenilleen Turvasta ottaman vakuutusturvan. Jos ammattiliitto on vakuuttanut jäsenensä Turvassa matkavakuutuksella, näkyy TaskuTurvassa myös matkavakuutuskortti.

Turva voi lähettää TaskuTurvan ladanneille asiakkailleen viestejä suoraan TaskuTurvaan sekä push-viestejä. Voit milloin tahansa kieltää viestien vastaanottamisen omista asetuksistasi. Viestit kannattaa kuitenkin hyväksyä, sillä niistä saat hyödyllistä tietoa, esimerkiksi tiedon tuotteiden ja palveluiden parannuksista. TaskuTurvaan päivitetään myös tietoa ajankohtaisista asioista, jotta saamme informoitua asiakkaita yhä kätevämmin.

Kyllä voi. TaskuTurvan kautta voi lukea ja lähettää viestejä Turvaan. TaskuTurvasta löytyy myös linkki ajanvaraukseen. Ajanvarauslomake toimii mobiilissa.

Kun asiakas lataa TaskuTurvan ja täyttää tietonsa, luodaan asiakkaalle tällöin profiili Turvan asiakasjärjestelmään.

Vai etsitkö näitä?

Verkkopalvelu

Verkkopalvelussa tarkastelet vakuutustesi tietoja ja laskujasi, ilmoitat vahingosta tai viestittelet kanssamme.

Tutustu verkkopalveluun

Kohti kestäviä valintoja

Haluamme sitoutua ympäristötyöhön, jolla on vaikutusta.

Lue kestävistä valinnoista

Mutkattomasti paras vakuutusyhtiö!

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Turvassa jo 12. kerran.

Tutustu Turvan palveluun