Tervetuloa tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvan vakuutukset ovat pitkän päälle kannattavia ja palvelu tutkitusti korkeatasoista. Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Olemme olleet EPSI Rating -vakuutustutkimuksen ykkönen vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016 ja 2017.

Henkilökohtainen ja ystävällinen palvelu on sydämen asia

– Henkilökohtaisen asiakaspalvelun käsite on ajan myötä muuttunut. Pyrimme siihen, että myös sähköisissä kanavissa asioitaan hoitaville asiakkaille välittyy välittämisen tunne. Meille on tärkeää hoitaa asiakkaiden asioita nopeasti, asiantuntevasti ja tehokkaasti heidän valitsemassaan kanavassa. Parasta on se, että voimme aina tarjota myös kasvokkain tapahtuvaa palvelua, kertoo Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

Yritys- ja yksityisasiakkaat toivovat vakuutusyhtiöiltä erityisesti kilpailukykyistä hinnoittelua sekä pitkäaikaisten asiakkaiden palkitsemista hinnanalennuksilla. Koska Turva on keskinäinen yritys, asiakkaat eli vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat omistavat Turvan. Asiakkaille keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina.

– Turvassa asiakkuuden kesto on huomioitu yhtenä tekijänä omistaja-asiakasetuja rakennettaessa. Pitkästä asiakassuhteesta palkitaan ja perheen nuorille voi siirtää etuja heidän muuttaessaan kotoa, toteaa toimitusjohtaja Metsälä.

Meillä ei siis palkita vain uusia asiakkaita alennuksilla, vaan niitä saavat myös uskolliset asiakkaamme. Mitä kauemmin olet asiakkaanamme, sitä enemmän alennusta saat vakuutuksistasi. Lue lisää.

Miten voimme palvella juuri sinua?

Arvostatko asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua? Meiltä sitä saa. Asiantuntijamme auttavat sinua niin, että omaisuutesi, sinun ja perheesi vakuutusturva on juuri oikein mitoitettu – ei liikaa, ei päällekkäisiä vakuutuksia ja mikä tärkeintä, ei alivakuutettu. Haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme.

Laajan toimistoverkoston ansiosta meille on helppo poiketa

Piipahda toimistollemme ja hoidetaan vakuutusasiasi kerralla kuntoon! Toimistollamme onnistuu niin vakuutuksen ottaminen kuin korvausten hakeminenkin. Katso sinua lähimmän toimipaikan sijainti Yhteystiedot-sivuilta.

Asioi helposti verkossa – juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii

Verkkokaupassamme voit laskea vakuutusten hintoja ja ostaa vakuutuksia helposti ja nopeasti. Kirjautumalla verkkopalveluun viestit kanssamme turvallisesti suojatussa yhteydessä. Asiakastietojen päivitys ja korvauksen hakeminen käy verkkopalvelussa näppärästi. Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Vastaamme yleisiin vakuutusaiheisiin kysymyksiisi myös somessa. Löydät meidät Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Palvelemme sinua myös puhelimitse

Saat meidät helposti ja nopeasti kiinni numerosta 01019 5110 arkisin kello 8–18 välillä. Meille soittaessasi sinun ei tarvitse pelätä suurta puhelinlaskua, sillä asiointi hoituu pelkällä paikallispuhelun hinnalla.

Tulemme luoksesi

Sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaasi pidemmälle, sillä niin halutessasi tulemme luoksesi tekemään kartoituksen vakuutustarpeistasi. Sovi kotikäynti puhelimitse numerosta 01019 5110 tai varaa aika netissä.

Sinua saattavat kiinnostaa myös: