Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vakuutusehdot - ja oppaat

  • Avaintietoesitteistä näet nopeasti ja helposti, mitä vakuutus pitää sisällään.
  • Vakuutusoppaista löydät tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet, lisätietoa vakuutusten kattavuudesta, apua vakuutusturvan valintaan, suojeluohjeet sekä monipuolisesti muutakin tietoa vakuuttamiseen ja korvauksiin liittyen.
  • Vakuutusehdot kertovat, mitä vakuutuksesta korvataan ja mitä rajoituksia siinä on. Vakuutusehdoista ja vakuutuskirjastasi näet vakuutusturvasi laajuuden.

Jotta tiedät, mikä ehto koskee sinun vakuutustasi, tarkista vakuutuskauden alkamispäivämäärä vakuutuskirjasta. Vahinkovakuutuksen ehtoja uudistetaan aika ajoin. Yksittäisen vakuutuksenottajan ehdoissa mahdolliset muutokset tulevat voimaan siitä päivästä lähtien, kun vakuutuskausi vuosittain uudistuu.

Jos kotisi, lemmikkisi tai veneesi on vakuutettu Kodin turvasopimuksella tai Turva Koto –sopimuksella tai metsävakuutuksesi sopimusnumero on 511-alkuinen, toimitamme sinulle vakuutusehdot sähköpostiisi. Sopimuksesi nimen ja vakuutusnumeron näet vakuutuskirjalta. Laita meille pyyntö asiasta osoitteeseen yhteydenottopyynnot(ät)turva.fi, autamme mielellämme.