Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva palvelee chatissa

Turvan chat-palvelu löytyy seuraavista sijainneista:

 • www.turva.fi
  Asiakkaan vastaanottaa chattirobotti Teppo. Täältä voi myös helposti siirtyä keskustelemaan turvalaisen kanssa asiakaspalvelun aukioloaikona. Tässä chatissa ei koskaan kysytä henkilötietojasi.

  Turvan verkkosivuilla on käytössä myös inpage-chattibotti, joka avautuu yksittäisillä sivuilla sivun sisällön keskelle. Tässä chat-palvelussa Turvan chattirobotti Teppo opastaa sinua löytämään etsimäsi asian tai auttaa sinua jättämään yhteydenottopyynnön turvalaiselle. Yhteydenottopyyntöä varten Teppo voi kysyä sinulta yhteystietojasi (esim. nimi, sähköposti, puhelinnumero), mutta ei henkilötunnustasi.
 • Turvassa-henkivakuutuksen ostosovellus
  Ostosovelluksen chatissa voit keskustella turvalaisen kanssa asiakaspalvelun aukioloaikona. Tässä chatissa ei koskaan kysytä henkilötietojasi.
 • Turvan verkkopalvelu ja TaskuTurva-mobiilisovellus
  Turvan asiakas voi kirjautua Turvan verkkopalveluun tai TaskuTurva-mobiilisovellukseen omilla pankkitunnuksillaan. Verkkopalvelussa tai TaskuTurvassa avautuvassa chatissa vastaa aina turvalainen ja myös henkilökohtaisten asioiden hoitaminen ja henkilötietojen antaminen on turvallista.
 • Insinööriliiton verkkosivu
  Löydät Turvan chatin myös Insinööriliiton Vakuutukset -sivun oikeasta alalaidasta. Turvalaiset palvelevat chatissa Insinööriliiton jäseniä asiakaspalvelun aukioloaikoina.