Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika vakuutusyhtiö Turvasta - Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika ja katsotaan yhdessä vakuutusturvasi kuntoon. Tapaamme sinut siellä, missä haluat – verkkotapaamisessa, puhelimitse, toimistolla tai vaikkapa kotisohvallasi.

Varaamalla ajan voit

  • päivittää nykyisen vakuutusturvasi tai
  • pyytää vakuutustarjousta.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ilman ajanvarausta ja olemme sinuun yhteydessä.

Palvelemme sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla. Varaa aika ja valitse itse, miten haluat kanssamme asioida.

  1. Me soitamme sinulle. Puhelimessa asiat hoituvat nopeasti. Varaamalla ajan puhelinneuvotteluun, vältyt turhalta odottelulta.
  2. Tavataan verkossa. Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Tarvitset verkkotapaamiseen verkkopankkitunnuksesi. Lue lisää verkkotapaamisesta.
  3. Nähdään kotonasi. Vakuutusedustajamme tulee halutessasi keskustelemaan vakuutusasioista kotiisi, niin sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaa kauemmas. Helppoa ja vaivatonta.
  4. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla, jossa sinua on vastassa aina tuttu ihminen. Voit asioida toimistollamme myös ilman ajanvarausta. Katso lähin toimipaikkamme.

Varaa aika

Usein kysyttyä ajanvarauksesta

Miten ajanvaraus toimii?

Voit varata ajan asiantuntijallemme vakuutusturvasi päivittämiseen. Ajanvarauksen kautta voit myös pyytää tarjouksen uuteen vakuutukseen. Varatessasi aikaa, voit valita tapaatko asiantuntijamme verkkotapaamisessa, puhelimitse, kasvotusten toimistolla tai vaikkapa kotisohvallasi. Kun varaat ajan ajanvarauskalenterin kautta, sovit tapaamisen sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan.

Voinko hoitaa tapaamisessa myös korvaus- tai laskutusasioita?


Ajanvarauskalenterin kautta voit varata ajan vakuutusturvasi läpikäyntiin.

Korvausasioita voit hoitaa ilmoittamalla vahingosta verkkopalvelussamme tai soittamalla p. 01019 5108 (ajoneuvo-, koti- ja henkilövahingot ma-ke 8-17, to-pe 12-17 ja rakennus-, vastuu- ja oikeusturvavahingot ma-pe 9-16)

Laskutusasioita voit hoitaa soittamalla asiakaspalveluumme p. 01019 5110 (ma-pe klo 8-18) tai lähettämällä viestiä verkkopalvelun kautta.

Saanko ajan varaamisesta vahvistuksen?

Kyllä! Kun annat varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on tapaamisen tiedot. Vahvistusviestissä on linkki, josta voit myös perua varaamasi ajan. Jos varaat verkkotapaamisen, saat linkin, josta pääset liittymään tapaamiseen. Saat myös tekstiviestin sekä muistutusviestin.

Mikä on verkkotapaaminen ja miten sinne liitytään?


Verkkotapaamisessa voit hoitaa vakuutusturvaasi liittyvät asiat samalla tavalla kuin asioisit toimistolla. Verkkotapaamiseen liittyminen tapahtuu vahvistussähköpostissa olevasta linkistä. Vahvistusviestissä on myös linkki, jonka avulla voi testata laitteen toimivuutta verkkotapaamisessa. Verkkotapaamiseen liittyessä tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit osallistua verkkotapaamiseen tietokoneella tai isokokoisella tabletilla.

Entä jos en löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa?

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa ajanvarauksen kautta, voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme p. 01019 5110 (ma-pe klo 8-18) tai poiketa toimistollamme myös ilman ajanvarausta.

Miten minun täytyy valmistautua tapaamiseen?


Tapaamiseen on hyvä varata mukaan henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset nykyiset vakuutuskirjat. Jos olet menossa verkkotapaamiseen, tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset ja tietokoneen tai isokokoisen tabletin.

Meille tärkein voitto on jokainen tyytyväinen asiakas

Se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Toki meillä on myös tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Turva on arvioitu ykköseksi EPSI Rating 2019
-asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo kahdeksatta kertaa (2018, 2017, 2016, 2014, 2013, 2012 ja 2011).

Lue lisää