Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika vakuutusyhtiö Turvasta - Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Näin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi vakuutusasioilla vaan voit huoletta luottaa ammattilaisen neuvoihin. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistamme toivomasi ajankohdan. Voit sopia tapaamisen myös puhelimitse soittamalla numeroon 01019 5110.

Varaa aika

Palvelemme sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla. Varaa aika oheisella lomakkeella ja valitse itse, miten haluat kanssamme asioida.

  1. Me soitamme sinulle. Puhelimessa asiat hoituvat nopeasti. Vaikka pyrimmekin pitämään linjamme avoinna ja jonotusajat lyhyinä, varaamalla ajan puhelinneuvotteluun, vältyt turhalta odottelulta.
  2. Tavataan verkossa. Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Lue lisää verkkotapaamisesta.
  3. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla, jossa sinua on vastassa aina tuttu ihminen. Katso lähin toimipaikkamme.
  4. Nähdään kotonasi. Vakuutusedustajamme tulee halutessasi keskustelemaan vakuutusasioista kotiisi, niin sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaa kauemmas. Helppoa ja vaivatonta.

Meille tärkein voitto on jokainen tyytyväinen asiakas

Se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Toki meillä on myös tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Turva on arvioitu ykköseksi EPSI Rating 2019
-asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo kahdeksatta kertaa (2018, 2017, 2016, 2014, 2013, 2012 ja 2011).

Lue lisää