Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Varaa aika vakuutusyhtiö Turvasta - Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan. Näin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi vakuutusasioilla vaan voit huoletta luottaa ammattilaisen neuvoihin. Anna meidän helpottaa elämääsi ja turvata elämäsi rakkaimmat asiat.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistamme toivomasi ajankohdan. Voit sopia tapaamisen myös puhelimitse soittamalla numeroon 01019 5110.

Varaa aika

Palvelemme sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii

Turvassa palvelemme sinua haluamallasi tavalla. Varaa aika oheisella lomakkeella ja valitse itse, miten haluat kanssamme asioida.

  1. Me soitamme sinulle. Puhelimessa asiat hoituvat nopeasti. Vaikka pyrimmekin pitämään linjamme avoinna ja jonotusajat lyhyinä, varaamalla ajan puhelinneuvotteluun, vältyt turhalta odottelulta.
  2. Tavataan verkossa. Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Lue lisää verkkotapaamisesta.
  3. Poikkea toimistolla. Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme lähimmällä toimistolla, jossa sinua on vastassa aina tuttu ihminen. Katso lähin toimipaikkamme.
  4. Nähdään kotonasi. Vakuutusedustajamme tulee halutessasi keskustelemaan vakuutusasioista kotiisi, niin sinun ei tarvitse liikkua kotisohvaa kauemmas. Helppoa ja vaivatonta.

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2018 Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi.

Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää